Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Садовий шланг X HOSE 30 м з розпилювачем | саморозширюваний, поливальний шланг, 7 режимів, для саду, авто, миття

Оценка пользователей 4.34/5
  • Отзывы про товар продавца EasyMart
  • Елена У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EasyMart. Цвет: Сине-черный. Длина: 30. Диаметр: 25 мм

Дуже жаль викинутих грошей! Шланг не розширюється і близько на 30 метрів,як заявлено! Не більше 17 мертів!

Достоинства:
    Недостатки:
    При розширенні немає заявлених 30 метрів!
    • Продавец  EasyMart

Добрий день, при включені води, шланг розтягується. Дякуємо за ваш відгук

• Людмила Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 45. Диаметр: 3/4"

Товар сподобався. Дефектів немає та розтягується як і було вказано продавцем. Рекомендую.

Достоинства:
    Комфорт, довжина, непоганий матеріал
  • Любов К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 75. Диаметр: 3/4"

Все небуло часу залишити відгук. Шланг просто чудовий , можна ходить по всьому городі він незапутується .

Достоинства:
    Незапутується , достатьньо довгий
  • Тетяна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 90. Диаметр: 3/4"

шланг прийшов у гарному стані, всі функції чудово працюють, дуже задоволені покупкою)

• Людмила С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 60. Диаметр: 3/4"

В использовании очень удобный, ничего сложного, подключил и поливай. Действительно розтягивается как указал производитель...пока очень довольна, спасибо.

Достоинства:
    розтяжимость
    Недостатки:
    пока нет
  • Богдан Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 60. Диаметр: 3/4"

Прекрасний товар, ціна якість. Шланг відповідає заявленим розмірам.

Достоинства:
    Компактний
    Недостатки:
    Кріплення на різьбі
  • Галина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 75. Диаметр: 3/4"

Використовувала для поливу грядок, чудовий шланг
    Із моїм потужним двигуном в криниці, розтягується, напевно, навіть більше ніж вказано на сайті

Замовляю вже вдруге, бо з першим стався нещасний випадок (мама його випадково притиснула і він луснув), але навіть після цього, ним можливо користуватись

Дякую за якість

• Продавец  GETLUX

Дякуємо за відгук!) Раді, що Вам сподобалося. В разі чогось звертайтесь і ми вирішимо будь-яке ваше питання впродовж гарантійного терміну 12 місяців. З повагою, магазин GETLUX

• Галина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 90. Диаметр: 3/4"

Дуже дякую,всі сподівання виправдилися,задоволена товаром.

• Юлия Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 60. Диаметр: 3/4"

Товар чудовий, зручний, дуже сподобався. Сусіди питають де купувала)

• Карина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 45. Диаметр: 3/4"

Дуже чудово працює, чудова якість, рекомендую!

• Андрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 30. Диаметр: 3/4"

Прийшов доволі оперативно, все підійшло, наразі працює чудово!

Достоинства:
    Чудовий варіант за таку ціну!

• Вадим
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 60. Диаметр: 3/4"

Купив шланг, виявився з браком. Продавець GETLUX, замінив його.
    Зараз все працює добре!
    GETLUX дбає про свою репутацію, дякую!

Достоинства:
    Легкий, зменшується у розмірі, гарний пістолет для поливу
    • Продавец  GETLUX

Дякуємо за відгук!) Раді, що Вам сподобалося. В разі чого звертайтесь і ми вирішимо будь-яке ваше питання на протязі гарантійного терміну 12 місяців. З повагою магазин GETLUX

• Тетяна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 60. Диаметр: 3/4"

Шланг підійшов до крану. Не треба ніяких додаткових переходників.

Достоинства:
    Довгий, зручний пістолет
    • Продавец  GETLUX

Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія 1 рік" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Тетяна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 45. Диаметр: 3/4"

Вдруге замовила чудо шланг. Перший шланг був куплений в якомусь сумнівному інтернет магазині. Через два тижні лопнуло біля кріплення (((. Ще раз замовила. Підкупило , що рік гарантії. Підключила. На разі поки дорікати не має.

Достоинства:
    Ціна. Рік гарантії
    Недостатки:
    Поки на має
    • Продавец  GETLUX

• Сергій В***

товар прийшов швидко,без пошкоджень

Достоинства:
    дуже легкий та зручний
    Недостатки:
    поки не виявив
    • Продавец  GETLUX

• Андрій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 120. Диаметр: 3/4"

Замовляв даний шланг. Все відповідає опису. Для повного розтягнення потрібен хороший тиск, майте на увазі.

Достоинства:
    Відповідає опису
  • Володимир Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 22.5. Диаметр: 3/4"

Гарний товар. Відповідає характеристикам.

• Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 90. Диаметр: 3/4"

Замовлення прибуло швидко. Шланг синього кольору, діметр- 3/4 (~20мм) з насадкою (гарний вибір варіантів поливу), розмір 90м. Шланг гарний! Дякую продавцю. Раджу.

Достоинства:
    Довжина й сама робота шланга.
    Недостатки:
    Поки немає.
  • Сергій С***

Все супер класс

• Олена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 60. Диаметр: 3/4"

Шланг супер довжина відповідає заявленій все працює добре

• Олег Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 90. Диаметр: 3/4"

Шланг чудовий. Заявленим характеристикам відповідає.

• Роксоляна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 75. Диаметр: 3/4"

Купляла, щоб не носити воду з 2 поверху у двір, а з квартири скинути шланг.
    Під тиском води збільшується і спокійно хватає на усе подвір'я

Достоинства:
    Довжина і різні види насадок
    Недостатки:
    Поки не виявила
  • Роман Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 75. Диаметр: 3/4"

Хороший шланг, розпилювач в комплекті, порадував

Достоинства:
    Дешевий, розпилювач в комплекті
  • Юлька Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 90. Диаметр: 3/4"

Чудовий шланг, гарна якість та ціна. Швидко прийшов, цілий, легкий та зручний у використанні. Рекомендую

Достоинства:
    Якість, ціна
  • Анастасія Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 60. Диаметр: 3/4"

Шланг міцний, але водночас гнучкий, не перекручується під час використання та легко згортається. Вода проходить під хорошим напором, жодних протікань чи неприємного запаху немає. Чудово підійшов для поливу саду та городу. За свою ціну це справді вдалий вибір. Однозначно рекомендую!

• Ганна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 60. Диаметр: 3/4"

Товар, як на мене супер. Дача 4 сотки, покриває повністю.
    Консультант ввічлива та приємна.

Достоинства:
    Легкий, на вигляд міцний
    Недостатки:
    не виявлено
  • Надежда Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 90. Диаметр: 3/4"

Сказати що я задоволена це нічого не сказати, я в захваті!
    Взяли 90 метрів, під тиском дуже добре розтягнувся, ми не перевіряли довжину, нам вистачило)
    Дякую за компетентні поради.

Достоинства:
    Одні плюси
  • Дрозд Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 22.5. Диаметр: 3/4"

Нормальний шланг. Розтягується. Тесть доводьний.

• Тетяна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 90. Диаметр: 3/4"

Сподобалась наявність гарантії на 1 рік та швидка відправка магазином.

Достоинства:
    Брали довжину 90 метрів і ненаповнений він дуже легкий. Так як користується моя мама і їй складно вже носити щось важке тому однозначно раджу.
    Недостатки:
    Користуємось десь 2 тижні все супер.
  • Аліна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 60. Диаметр: 3/4"

Шланг чудовий,відповідає характеристикам, дуже задоволена, рекомендую

Достоинства:
    Зручний, легкий,розтягується на заявлену довжину.
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Марія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 60. Диаметр: 3/4"

Садовий шланг супер, все як в описі.

• надія л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Синий. Длина: 30. Диаметр: 3/4"

Очікування були насторожені, але все пройшло вдало. Сама впоралася із з'єднанням, підключенням. Робота дивайсу сподобалася. Він легкий, зручний. Поки замінила лише два режими поливу. Дощик, він же shower, підійшов для огірків і салатів. Для помідорів зробила бороздки і заливаю в режимі jet. Планую купити ще один, щоб розкладати по дорожках, і не травмувати рослини. Поки що задоволена покупкою Надіюсь, що прослужить довго.

• Продавец  VMP

Дякуємо велике за ваш відгук будемо раді якщо ви пореĸомендуете наш магазин друзям і залишите відгук про роботу нашого магазину!

• Віталій З***

Вдячний за швидку доставку

Достоинства:
    Зручний
  • Олена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 60. Диаметр: 3/4"

Товар відповідає опису, зручний у використанні

Достоинства:
    Зручний у використанні
  • Ирина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 60. Диаметр: 3/4"

Дякую, за швидку доставку. Це вже другий шланг, сподіваюсь теж буде допомогати довго і в радість!

Достоинства:
    Легко зібрати, перенести
    Недостатки:
    Сподіваюсь немає
  • Тетяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 60. Диаметр: 3/4"

Шланг якісний, все працює, легкий в користуванні.

Переваги: Практичність, довжина.

Недоліки: Не виявлено.