Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Доска разделочная нержавеющая сталь 34×23 см 1 мм

Оценка пользователей 4.75/5
  • Анастасія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PROGRO

Я реально в захваті! Вона така важкенька, надійна, прям відчувається, що річ для роботи, а не «на два рази й викинути». Уживу виглядає навіть дорожче, ніж коштує. Рекомендую від душі!

• Продавец  PROGRO

Дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно отримати таку оцінку.

• Артем Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM

Дошка класна, свою функцію виконує на всі 100. Легко миється, займає мінімум місця, стильно виглядає.

Достоинства:
    Топ товар
    • Продавец  MARITIM

Дякуємо за Ваш відгук! Нам важливо знати, що наш товар відповідає Вашим очікуванням і приносить користь у щоденному житті. Ваша оцінка не лише надихає нас, а й допомагає іншим покупцям приймати рішення. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо забезпечити найкращий сервіс і якість.

• Анна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM

Дошка норм. Для риби, м’яса те що потрібно, запаху ніякого не залишається і миється чудово.

• Продавец  MARITIM

• Наталія А***

Дуже сподобалось.

Достоинства:
    Зручна, легко миється.

Доброго дня!

Щиро дякуємо за ваш відгук Нам дуже приємно, що дошка вам сподобалась і ви відзначили її зручність та легкість у догляді.

Користуйтесь із задоволенням!

• Валентина
    Отзыв от покупателя. Продавец: PROGRO

Дуже приємно вражена якістю!

Раніше мала схожу дошку з Китаю, то вона була тонка, гнулася і виглядала більше як іграшкова. Тут зовсім інший рівень: метал товстий, дошка важка, стійка, одразу відчувається якість і надійність.

Користуватись зручно, виглядає стильно і точно прослужить довго.

Достоинства:
    якісне українське виробницство
    Недостатки:
    не має
    • Продавец  PROGRO

дякуємо за відгук!)

• Валентина

Дуже задоволена покупкою!

Зручно користуватись: поверхня легко миється, не вбирає запахи і не фарбується від продуктів, що для мене великий плюс.

Окремо хочу відмітити швидку доставку — все прийшло вчасно і добре запаковано.

Рекомендую, покупка точно варта своїх грошей

Достоинства:
    якість, довговічність
    Недостатки:
    не має
    • Продавец  PROGRO

дякуємо, Валентина за позитивний відгук!)

• Дарья Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PROGRO

Придбала дошку для свого закладу, розмір ідеальний для роботи на кухні, зручна в користуванні. Якість просто на найвищому рівні. Дошка з нержавійки масивна, важка, відчувається, що зроблена з хорошого матеріалу.

Дякую за якість та швидку доставку!

• Продавец  PROGRO

Дякуємо за відгук ! Раді, що ви задоволені покупкою)

• Вадим
    Отзыв от покупателя. Продавец: PROGRO

Якість на вищому рівні, міцна, важка.

Під час першого ж використання почала сильно тупити ніж. Також вона царапає саму поверхню на якій лежить.

Достоинства:
    Якість, міцність
    Недостатки:
    Тупить ніж
    Царапає поверхню на якій знаходиться
    • Продавец  PROGRO

Доброго дня, Вадиме!

Дякуємо вам за відгук і що відзначили міцність та якість виробу. Нам щиро прикро, що використання дошки залишило у вас не найкраще враження.

Хочемо уточнити: під час нарізання на поверхні з нержавіючої сталі дійсно можуть з’являтися незначні сліди або мікроподряпини — це нормальна особливість матеріалу. Також через твердість сталі ніж може швидше втрачати гостроту порівняно з використанням на дерев’яних чи пластикових дошках.

Водночас такі дошки мають ряд переваг: вони не вбирають вологу та запахи, не тріскаються, не деформуються, не потребують складного догляду та служать значно довше, ніж аналоги з інших матеріалів.

Ми цінуємо ваш відгук і обов’язково врахуємо його для подальшого вдосконалення наших виробів.