- Борис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Купив за рекомендацією знайомих і не пошкодував. Висока якість, збірка чудова, комплект великий, є все на різні випадки. Рекомендую!
- Станіслав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Підійде для обробки теплиць, виноградників, саду і навіть для подачі води у важкодоступні місця, куди не дотягується шланг. Дякую!
- Ярослав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Включили, все одразу запрацювало, все максимально зрозуміло. Зауважень немає
- Максим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Тепер садові справи йтимуть набагато швидше. Чудовий обприскувач
- Анастасія Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Отличный опрыскиватель, значительно облегчит опрыскивание деревьев и кустарников и будущего урожая, можно подобрать напор струи, для создания необходимого режима струи облака, можно повесить на себя. Весеннее удобрения с аминокислотами планируем вносить с помощью него, очень довольны.Рекомендуем к покупке.
- Аріна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Гарний обприскувач, одразу випробували. Чоловік пройшовся по всій території, зробив обробку території від комах.
- Антон Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
- Кирило С***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Компактний, легкий. Ціна хороша.
- Леонід Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Розприскує дуже добре. Нормальна комплектація, великий об'єм, зручна ручка, різні насадки. Впорається навіть дитина, що власне мій і зробив. Всім задоволені.
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Брав для обробки картоплі та дерев. Акумулятора вистачає на 2 повні баки . Розпилення рівномірне, без крапель.
- Ілля Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Потужний та зручний акумуляторний обприскувач. 13 л, 1500 mAh, 3 насадки. Не треба качати. Ідеальний для дачі та саду.
- Вероніка К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Обприскувач зручний, значно спрощує роботу в порівнянні з ручними моделями. Тиск тримає стабільно, рівномірне розпилення. Легкий та комфортний у використанні, акумулятор тримає заряд довго. Відмінний варіант для дачі та саду.
- Євген С***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Корпус із міцного ABS-пластику, не тріскається. Працює тихо, не вібрує. Рекомендую для великих ділянок та фермерів!
- Владислав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Чудовий помічник для великого саду та городу! Об'єм 13 літрів це серйозно, вистачає на обробку всього саду без постійного доливання.
- Аріна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Загальне враження хороше, добре упаковане, всі деталі є. Швидко зібрала, спробували в дії, легкий і зручний, довгий шланг, всі режими та насадки працюють. Знахідка для моїх троянд і чагарників. Дякую та рекомендую
- Дар'я П***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Купили для дачі, підійшов ідеально. Розпилення м'яке, розсаду не пошкоджує, матеріали якісні, набір різних насадок, ремінь, щоб повісити на плече.Все добре.
- Святослав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Перевершив усі мої очікування. Одного заряду вистачило на садок будинку, на дачі, і ще в мами обробив. Жодних турбот і швидко. Дякую
- Юрій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Працює нормально. Купив на дачу, щоб було зручно обробляти дерева, помідори, кущі. Опробував перший раз. Все працює. Дуже зручно, що можна носити на плечі.
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Відмінний обприскувач. Обробили швидко весь сад 45 дерев, встигали лише заповнювати бак. Рекомендую.