Отзывы покупателей о Обприскувач акумуляторний садовый водяной пистолет ручной UnA портативный пульверизатор для цветов деревьев растений 1500mAh 6.5л с 3 насадками голубой (308.0001)

• Поліна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe

Чудовий акумуляторний обприскувач! Бак 6.5 л саме те, не треба часто доливати воду.

• Андрей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe

Комплектація повна, акумулятор заряджений, жодних пошкоджень. Зібрали, увімкнули, працює.
    При використанні показав себе чудово. Відмінне розпилення, хороша регульована потужність. працює тихо, зручний в експлуатації.

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe

Невеликий, акуратний розпилювач приємного кольору. Відмінна комплектація, є насадки для будь-яких потреб.
    Зарядка тримається довго, випробував на машині, все супер.

• Олексій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe

Потрібна річ. Перевірив працює. подивимося скільки вистачить. Зручніше ніж ручне накачування. Мені сподобався. Взяв би ще? Так однозначно

• Вадим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe

Чудовий апарат, все сподобалося. Доставили дуже швидко всі деталі на місці. Вже випробував у роботі. Рекомендую

• Віктор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe

Дуже задоволений покупкою, легко зібрав і обробив весь сад. Зручно носити, не важко, струмінь хороший, дістає до верхівок дерев. У комплекті різні насадки. До покупки рекомендую.

• Вікторія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe

Дуже зручний та вдалий розпилювач. Об'єм не важкий для того, щоб носити на плечі. зручно стежити за рівнем. Шланг довгий, вудка подовжується, ніде не протікає

• Олексій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe

Обприскувач сподобався, зручний, легкий, для теплиці саме те.

• Віталій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe

Легкий та зручний помічник для догляду за рослинами

• Анастасія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe

Компактний, обробили дерева, поки що все нормально. Подивимося скільки прослужить.

• Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe

Обприскувач гарний. Повна комплектація, все добре упаковано. Зручний у використанні. Легкий та компактний.

• Олександр В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe

Швидка доставка. Якісне пакування, все прийшло ціле. Просте складання, все зрозуміло, що до чого приєднується, зібрали за хвилину. Акумулятор заряджений. Зібрав, налив і пішов ... За один раз зміг обробити 6 кущів майже по 2 метри заввишки.
    Дуже сподобалося, що він легкий, добре підійде для тих, хто не хоче тягати тяжкість. Трубка телескопічна, можна пробратися в глибину рослини. Насадки у комплекті для різних варіантів обробки рослин!

Недостатки:
    Недоліків не виявили
  • Аркадій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe

Все працює, гарний розпилювач, наскільки вистачить покаже час, доки п'ять балів

• Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe

Зібрали, все працює, одразу побризкала кущі, зручно, що невелика вага, носила в руках, сподобалося.