Отзывы покупателей о Виброплатформа фитнес тренажер с эспандерами для похудения и массажа от отеков на 200 W и 5 программ с противоскользящей вибрационной поверхностью для тренировок всего тела до 150 кг с Bluetooth антицеллюлитная степ-платформа
Есть в наличии
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит
Все чудово і сама платформа і швидкість доставки. Платформа гарно зроблена. Якісний пластик.
Регулюється сила коливань. Від 1 до 10 хвилин працює.
Всією родиною зранку стоїмо - Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит
Якісний пластик, присутній слабовиражений запах резини в дії не поки не перевірялось. Згодом напишу детальніше.
- Світлана А***Отзыв от покупателя. Продавец: VolTup. Цвет: Черный
Все отлично. Все работает, есть пульт,очень удобно.
Доставка в сроки. - Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит
Купила віброплатформу. Тиха, багато місця не займає. Проста у використанні. Недоліків не знайшла.
Вітаємо, Анна!
Дуже раді, що ви залишилися задоволені покупкою.
Бажаємо приємного користування, і будемо раді бачити вас серед наших покупців знову!
- Марина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet
Класна платформа різні режими .
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis. Цвет: Серый
Ледь скритпить при використанні, можливо що новий пластик, буду спостерігати, добре вібрує, мʼязи відчуваються.
- Достоинства:
- Зручна у використанні
- Недостатки:
- Відсутній гарантійний талон
- Продавец Helsis
Ольга, вітаємо! Щиро дякуємо за відгук!
Не хвилюйтеся, для гарантійного обслуговування паперовий гарантійний талон не потрібен.
Ваша покупка зареєстрована в особистому кабінеті на Розетці, тому для звернення щодо гарантійного обслуговування достатньо скористатися чатом із продавцем або оформити відповідну заявку на Розетці.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
Все чудово, платформа добре працює, без нарікань
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: LOKO HOME. Цвет: Черный
Крута річ. кожного дня займаюсь по 15 хвилин зранку - прибираються набряки така легкість відчувається а ще еспандери є качаю руки роблю вправи. подружка тут також купувала пару місяців тому каже мязи стали кріпіше и загальний тонус шкіри покращився і схудла на 5кг за місяць.
- Достоинства:
- Зручна, якісна
- Недостатки:
- не помітила
- Анастасія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит
Користуюсь тиждень. Дуже задоволена покупкою. Однозначно 5 зірок швидка доставка
- Продавец Принцеса Діана
Вітаємо, Анастасія!
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis. Цвет: Серый
Дуже класна платформа! Мені здається, це гарний замінник лімфодренажному масажу. По 20-30 хв на день і я вже бачу, як підтягнулись мої ніжки. Хоча я завжди скептично до такого ставилась, просто вирішила спробувати. Дуже рекомендую.
- Продавец Helsis
Ольга, вітаємо! Щиро дякуємо, що поділилися своїми враженнями!
Дуже приємно чути, що платформа вам сподобаласьь.
Бажаємо вам ще більше приємних результатів і гарного настрою! Дякуємо за довіру та рекомендацію!
- Марта Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит
Очень довольна покупкой! Платформа качественная, удобная и простая в использовании. Вибрация хорошо ощущается во время тренировок, мышцы действительно работают, особенно при выполнении упражнений в разных положениях.
Использую её как дополнительный инструмент к тренировкам — помогает разнообразить занятия, хорошо разогревает мышцы и даёт приятное ощущение после тренировки. Отдельно порадовала устойчивость и качество сборки.
Для домашних тренировок — отличный вариант. Покупкой довольна, могу смело рекомендовать!- Недостатки:
Вітаємо, Марта!
- Наталья Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis. Цвет: Серый
Покупкою задоволена
- Достоинства:
- Все супер
- Продавец Helsis
Наталія, вітаємо! Щиро дякуємо за відгук!
- Игорь П***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит
Продавець дуже швидкий у відправленні,товар сподобався
Вітаємо, Ігор!
- Юліана К***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar. Цвет: Черный
Дуже чудовий, я в захваті.
- Ганна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
Прекрасний товар.
Легко розібралась, кожного ранку на ньому стою, якщо дуже втомлені ноги то і в вечері. Є декілька режимів. - Даріна С***Отзыв от покупателя. Продавец: EasyMart. Цвет: Черный
Працює все.
Телефон підключається, музика грає, програми працюють.- Достоинства:
- Задоволена.
- Недостатки:
- Є запах.
- Продавец EasyMart
Дякуємо за ваш відгук. З повагою EasyMart
- Федір П***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis. Цвет: Серый
Все супер! Дякуємо! Жінка і донька задоволені.
- Продавец Helsis
Федір, вітаємо! Щиро дякуємо за відгук!
- Влада К***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
Чудова віброплатформа, все приїхало гарно запаковано. Покупкою задоволена.
- Зіновій П***Отзыв от покупателя. Продавец: PrimeElectro
Платформа удобная для домашних занятий, уровни скорости легко настроить. Эспандеры помогают добавить нагрузку, после тренировки чувствуется тонус мышц.
- Катя Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит
Дуже задоволена віброплатформою! Користуюся регулярно, подобається якість та кількість режимів. Під час тренування добре відчувається робота м’язів, особливо ніг та сідниць. Платформа працює тихо, зручна у використанні та не займає багато місця. За свою ціну — чудовий варіант для домашніх тренувань. Рекомендую!
Вітаємо !
- София Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Темно-серый
Хороша віброплатформа Раджу, результатом задоволена!
- Катерина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group
- Продавец UA National Group
Щиро дякуємо за ваш відгук!
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group
Классная вещь. Трясет мощно.
- Продавец UA National Group
Щиро дякуємо вам за відгук! Раді, що віброплатформа сподобалась і ви задоволені її роботою.
- Марина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group. Цвет: Красный + Черный
Справді класна штука. Міцна, гарно і якісно зроблена. 10 хв, і м'язи стегон палають. Буду займатися частіше. Сподіваюся на лімфодренаж
- Достоинства:
- Якість, ціна, можливість оплати частинами.
- Недостатки:
- Поки не бачу
- Продавец UA National Group
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що віброплатформа сподобалась і вже добре проявляє себе під час тренувань. Бажаємо приємних занять!
- Євгенія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит
Хороша штука, трусить як має бути і достатньо тихо. Є 5 програм різної інтенсивності, підключається музичка через блютуз. Гарно суміщати також з масажем або обгортаннями.
Ще би в комплекті була толкова інструкція українською... Хоча представник компанії оперативно зв'язалась по вайберу, перепитала, чи все зрозуміло, дала інформацію про кожну програму на платформі, за це дуже дякую!- Достоинства:
- Не гучна, можна під'єднатись телефоном по блютузу, гарно трусить)
- Недостатки:
- Інструкція тільки коротка без опису програм і англійською
- Продавец Принцеса Діана
Вітаємо, Євгенія!
- Влад К***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит
Не шумный , мощный ,думал и уши отвалятся , и камни с почек выпадут .
А если серьезно то моя жизнь после приобретения данного агрегата значительно улучшилась , в автомобиле уменьшился расход топлива потому что у меня сошли все отеки)))- Достоинства:
- Достойный
- Недостатки:
- Бог миловал
- Продавец Принцеса Діана
Вітаємо, Владислав!
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: EasyMart. Цвет: Красный
швидко доставили, звʼязались також оперативно. дуже приємно
- Достоинства:
- оперативно
- Продавец EasyMart
Дякуємо за ваш відгук
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит
Віброплатформа дуже сподобалась! Якісно зроблена, стійка, працює тихо та має достатньо режимів і рівнів інтенсивності, щоб підібрати комфортне навантаження. Керування просте й зрозуміле, пульт працює добре. Після тренування відчувається приємна робота м’язів і легкість у тілі. Прийшло замовлення швидко. Продавця рекомендую
Вітаємо, Оксана!
- Андрій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит
Хороший товар, дружині сподобалось
- Достоинства:
- Ціна - якість
- Недостатки:
- Поки не виявлено, в роботі був не більше 1 години
- Продавец Принцеса Діана
Вітаємо, Андрій!
- ВладленаОтзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит
Работает очень тихо, пока все отлично. Рекомендую
Вітаємо, Владлена!
- Екатерина Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит
Покупкою задоволена на всі 100%
- Достоинства:
- Компактна
Вітаємо, Катерина!
- Эдуард Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана. Цвет: Антрацит
Віброплатформа дуже сподобалась! Якісно зроблена, стійка, працює тихо та має достатньо режимів і рівнів інтенсивності, щоб підібрати комфортне навантаження. Керування просте й зрозуміле, пульт працює добре. Після тренування відчувається приємна робота м’язів і легкість у тілі. Окремо сподобався компактний розмір — не займає багато місця, тому зручно користуватися вдома. За свою ціну чудовий варіант.
Вітаємо, Эдуард!
- Геннадій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis. Цвет: Серый
- Продавец Helsis
Геннадій, вітаємо! Дякуємо за ваш позитивний відгук!
Ми цінуємо вашу довіру й завжди прагнемо дарувати тільки приємні враження від покупок.
- Геннадій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis. Цвет: Серый
Заявлено було про блютуз,якого не шукає дана платформа((
- Достоинства:
- Працює,як підготовка до вильоту на Марс)
- Недостатки:
- Не читає блютуз
- Продавец Helsis
Геннадій, вітаємо! Дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися враженнями
Раді, що сама платформа працює та вам сподобалася її робота. А щодо Bluetooth — щиро перепрошуємо, що виникли труднощі з підключенням. Хочемо зазначити, що Bluetooth у цій моделі підключається так само, як бездротові навушники чи інші Bluetooth-пристрої: потрібно увімкнути платформу, активувати Bluetooth на смартфоні та виконати пошук доступних пристроїв.
Зв'язуємось з вами для уточнення інформації. Нам важливо, щоб ви булт задоволені покупкою.
- Ганна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group
Працює добре, поки що все подобається. Написати про переваги та недоліки не можу, адже це перший мій досвід знайомства з подібним пристроєм, порівняти ні з чим
- Продавец UA National Group
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що віброплатформа вам сподобалась і перше знайомство з нею залишило приємні враження.
- Алла Б***Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group
Купувала собі для лімфодренажу, а виявилось, що вона багатофункціональна, урізноманітнила мої тренування!
- Достоинства:
- Гарно трясе різні режими, керується пультом.
- Продавец UA National Group
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що віброплатформа стала корисним доповненням до ваших тренувань і відкрила більше можливостей для занять.