Отзывы покупателей о Секатор аккумуляторный садовый кусторез для цветов и деревьев электросекатор 2000 mAh веткорез садовые ножницы 21v 2 АКБ для обрезки кустов винограда и травы черный с желтым + кейс
- Валентина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Секатором очень довольна.
Очень упрощает работу по дому. Я даже резала ним мясо.супер - Тимошенко В***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Отличный секатор,работает как часы,удобный,легкий,мощный.
Очень доволен покупкой.- Достоинства:
- Качество,удобство в работе,комплектация,цена
- Недостатки:
- на данный момент отсутствуют
- Микита П***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Швидка доставка, комплект відповідає опису. Ріже гарно, На даний момент нарікань немає
- Достоинства:
- Гарно ріже
- Недостатки:
- поки що не виявив
- Нэля Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Дуже дякую за швидку доставку, сектор у зручному чемоданчику, багато додаткових аксесуарів, приємний продавець.
- Недостатки:
- Немає.
- Артем С***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Дуже класний секатор!
Ріже навіть гілки горіха - Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Дуже гарний кущоріз дуже задоволені працює добре
- Достоинства:
- Справно робить
- Недостатки:
- Поки немає
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Хороший секатор,отличная комплектация,кейс, 2 аккумулятора,ключи,масло,точильный камень и зарядное.Главное не тяжёлый для женской руки.Мощные лезвия.
- Достоинства:
- Цена,качество и комплектация.
- Недостатки:
- Не нашёл.
- Олександр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Секатор отличный. Цена, качество. Рекомендую.
- Достоинства:
- Два аккумулятора, дисплей.
- Недостатки:
- Не заметил.
- Валерий С***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Сікатор дуже гарний,зі своїми завданнями впораэться дуже чудово.Рекомендую до придбання.
- Достоинства:
- Дісплей,два аккумулятора.
- Недостатки:
- Не бачу.
- Вадим В***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Очень хорошая вещь
- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Секатор перевірив в роботі на різних породах дерев,до 30 мм ріже миттєво,якщо порода м'яка,то до 35мм легко, батареї нормальні,1500 ма є,індикатор показує розряд аккмуляторів коректно,перевірив,відлік разів теж точно відслідковує! Кейс хороший. Скільки пропрацює побачу, задоволений!! Пізніше викладу відео.
- Достоинства:
- Зручний,ціна
- Недостатки:
- Не знайшов
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Саме такий секатор я хотіла придбати. Ціна та якість на вищому рівні! Без зусиль та напруги перерізає не тільки квіти, а і кущі та гілки.
- Достоинства:
- Легкий у використанні
- Недостатки:
- Поки не має
- Светлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Рекомендую , дуже великий що є показ скільки залишилось батареї
- Достоинства:
- Тіло одні
- Светлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Секатор бомба, ріже швидко, якісно. Дуже пощастило він ще підійшов до нашого високоріза . Цю фірму беремо не перший раз і дуже задоволені
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Спробувала в дії. Гарно працює, чіткий та рівний зріз. Не важкий навіть для жінки. Покупкою задоволена
- Неля К***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Працює добре. Дякую
- Віталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Велике спасибі. Секатор сподобався.Легкий та зручний в використанні. Купу ключих гілок перерізали за 10 хвилин.Також добре впорався з гілками дерев , кущів d 2,5-3 см. Магазину дякую за швидку доставку.
- Достоинства:
- Гарний кейс, 2 акумулятори, індикатор заряду, зручна ручка.
Все сподобалось - Недостатки:
- Не має.
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Секатор на найвищому рівні
Відповідає очікуванням
Для любителів точності є лічильник відрізів :) - Альона М***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Секатор гарний. Все чудово працює, акумулятор добре тримає заряд. Зручний з приємною ерганомічною ручкою та не важкий
- Достоинства:
- Чудово працює. Легкий
- Недостатки:
- Не має
- Олександр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Секатор дуже зручний, має невелику вагу - його можна довго тримати в руках, не відчуваючи дискомфорту досить зручне та просте управління. Акумулятори швидко заряджаються від електричної мережі. Покупкою задоволені. Дякуємо магазину за швидку доставку та гарне обслуговування!
- Достоинства:
- Файний кейс, 2 великі батареї в комплекті, легкий в користуванні
- Недостатки:
- не має
- Марія П***Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss
Все чудово працює. Якість обслуговування на висоті. Ріже, як по маслу. Не важкий для руки.
- Достоинства:
- Швидко працює, легкий у використанні.
- Недостатки:
- Немає.