Отзывы покупателей о Кастрюля Kela Flavoria 16 см, 1.6 л (10174)

Оценка пользователей 4.58/5
  • Снежана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 2.4

Якісний посуд, ну і просто дуже красивий) приємно готувати в такому.
    Користуюсь більше 3-х років постійно, стан чудовий

Дякуємо за ваш позитивний відгук!

• Мария Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 8

Кастрюля дуже качесвеная и удобная.Дякую производителю за добросовестность и качество продукции для споживача.

Ваш чудовий відгук та приємний досвід покупки – це те, що нас надихає! Приємного користування.

• Александр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 3.2

Якісна каструля з нержавійки.

Достоинства:
    Якість, зовнішній вигляд, не ржавіє
    Недостатки:
    Не помітив

Дякуємо за чудовий відгук! Це дуже важливо для нас.

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 12

Бомбезна кастрюля. Радує щоразу, коли користуюся!
    Рекомендую.

Достоинства:
    Реальна каструля.
    Недостатки:
    Не виявив.
    • Представник бренду

Дякуємо за неймовірний відгук! Нам неймовірно приємно, що ви поділилися своїми враженнями та що наша продукція вам так сподобалася!

• Володимир Т***

Якісна каструля! Містка.

• Представник бренду

Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук і за те, що ви поділилися своїми враженнями! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені нашою продукцією.

• Татьяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 4.6

Очень довольна кастрюлей Кело. Удобное соотношение объёма и диаметра. Хорошо держит тепло. Есть мерная шкала на стенке. Готовить в кастрюле такого качества - одно удовольствие! Быстрая доставка на пункт Розетка, товар не поврежден, упаковка производителя, даже есть инструкция по эксплуатации.

Достоинства:
    Утолщённое дно, качество, хорошо держит тепло
    Недостатки:
    Не выявлено
    • Представник бренду

Дякуємо Вам за покупку та високу оцінку. Щиро вдячні за те, що поділилися своїми враженнями.

• Дмитрий Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 1.2

З недавнього часу мій улюблений бренд. Купив кастрюлю на додаток до свого набору Flavoria. Чудова якість, легко мити, немає закльопок, навкруги яких накопичується бруд та жир.

Достоинства:
    Насправді якісна кастрюля!
    • Представник бренду

Щиро вдячні за вашу довіру! Нехай куплений товар принесе вам багато радості та користі.

• Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 1.2

Замовила кастрюлю думала все чудово,але після першого приготування сталося ось таке,дуже шкода що за такі кошти кастрюля не виправдала надії,є кастрюлі набагато дешевше і надійні

• Представник бренду

Вітаємо, Анно! Не хвилюйтесь, це не брак і не шкідливо для здоров'я. Ці плями, які виникають при інтерферентному або оксидному фарбуванні, з'являються під дією тепла. Насправді при нагріванні вище 100°C процес утворення захисного шару на посуді лише прискорюється. Важливо пам'ятати, що такі плями не впливають на якість приготованих страв. Щоб уникнути появи райдужних плям, не нагрівайте порожній посуд. Як позбутися райдужних плям:
      Спосіб 1:
      Додайте трохи оцтової кислоти в теплу воду і налийте в каструлю.
      М'якою губкою ретельно помийте поверхню посуду.
      Промийте посуд чистою водою.
      Висушіть посуд сухим рушником.
      Спосіб 2:
      Використовуйте губку або м'яку щітку з теплим розчином лимонної кислоти.
      Обробіть посуд, промийте його чистою водою та висушіть сухим рушником.
      Додаткові поради:
      Для кращого результату можна використовувати харчову соду. Додайте трохи соди до розчину оцту або лимонної кислоти.
      Якщо плями сильні, можна залишити посуд у розчині на 10-15 хвилин перед миттям. Не використовуйте жорсткі щітки або абразивні мийні засоби, адже вони можуть пошкодити захисний шар посуду. Пам'ятайте: Райдужні плями на посуді не є небезпечними, але їх можна легко видалити.

• Зіна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 4.6

Товаром задоволена. Каструля міцна та зручна. Легка у догляді та митті. Має стильний дизайн та ергономічні ручки, які легко утримувати.

Достоинства:
    Швидка доставка

• Віталій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 2.4

Кастрюля, як кастрюля. Ціна/якість ок. Ручки каструлі залишаються прохолодними під час використання. Задоволені.

Достоинства:
    Якість влаштовує
    Недостатки:

Ваша задоволеність – наша головна мета! Дякуємо за вашу покупку та чудовий відгук.

• Вадим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 1.2

Швидко нагрівається та охолоджується. Розмір мені підходить, саме таку і хотів. Матеріал гарантує тривалий термін служби.

Достоинства:
    Якісно зроблена

• Альона О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 4.6

Найкраща каструля по такій акційній ціні. Гарний зовнішній вигляд. Кришка добре закриває. Щільно сидить.

Достоинства:
    Якісно зроблена. Класна знижка. Зручна у використанні

• Ірина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 3.2

Каструля зручна, ручки не нагріваються. Миється легко. Достатньо широка, зручна та містка.

Достоинства:
    Зручно готувати в ній. Для приготування супів чудова!

• Варвара Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 12

Важко знайти такий великий розмір. Вражає своєю вмісткістю. Зручна та практична для приготування їжі на багато людей

Достоинства:
    Розмір. Якість супер.

• Аня П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 3.2

Недоліків немає. Чудова кастрюля. Готувати подобається. Відповідає вказаному об'єму. Раджу.

Достоинства:
    Хороша каструля, зручна, легко миється
    • Представник бренду

Щиро дякуємо за вашу покупку та чудовий відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені.

• Віталій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 4.6

Класна знижка на таку велику каструлю. Брав на подарунок. Для борщу те що треба. Приїхала цілою, добре запакована.

Достоинства:
    Красива
    • Представник бренду

Вдячні за Ваш позитивний відгук! Нам приємно знати, що ви задоволені.

• Дарія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 3.2

Дуже задоволена покупкою! За таку ціну якість дуже тішить! Хороший метал, зовнішній вигляд. Стала тепер улюбленою каструлею.

Достоинства:
    Якість хороша

• Ярослава В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 5.5

Большая кастрюля, можно готовить на несколько дней. Ручки удобные и крепкая стеклянная крышка, которая идёт в комплекте.

Достоинства:
    Большой размер
    • Представник бренду

Ми щиро цінуємо ваш вибір і дякуємо за те, що ви поділилися своїми враженнями.

• Людмила Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 1.2

Улюблений бренд. Маю сковорідки та ножі Kela. Каструля Супер! Доставка швидка та всі товари завжди якісні.

Достоинства:
    Гарна
    • Представник бренду

Вдячні за Ваш позитивний відгук! Нам приємно знати, що ви задоволені.

• Ирина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 3.2

Давно хотела приобрести большую кастрюлю, вот ее мне всегда не хватало. Нержавейка безупречна, ручки удобны, не греются. Крышка сидит как влитая.

Достоинства:
    Высокое качество
    Недостатки:
    Нету
    • Представник бренду

• Тетяна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 4.6

Давно хотіла поміняти свою стару каструлю. Дуже задоволена. Упаковка, оформлення-все в ідеальному стані. Каструля з товстими дном та боками. Кришка прозора. Рекомендую. І так, щоб уникнути неприємностей під час експлуатації посуду, читайте уважно інструкцію.

Достоинства:
    Все супер

• София К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 1.2

Объем что надо, брала для приготовления в ней супа, очень удобные ручки и крышку удобно ставить на стол.

Достоинства:
    Есть мерные метки
    Недостатки:
    Нету
    • Представник бренду

Вдячні за Ваш позитивний відгук! Нам приємно знати, що ви задоволені своїм придбанням.

• Аня С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 5.5

Класна каструля 5,5 літрів. Зроблена з якісного металу, легко миється. Кришка скляна дозволяє бачити, що відбувається при готуванні, також є отвір для випуску пари. Усередині є шкала, що показує кількість літрів. Всі деталі надійно прикріплені, нічого не гримить та не бовтається. Прийшла без жодної подряпини

Достоинства:
    Великий розмір. Можна сміливо купувати і подарунок!

• Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 8

Кастрюля отличная, вместительная. Нам на семью из 4-х человек в самый раз. Качество очень хорошее

Достоинства:
    Хорошая кастрюля, качественная.
    Недостатки:
    Не обнаружено
    • Представник бренду

Дякуємо за чудовий відгук! Нам дуже приємно чути, що ви задоволені своїм придбанням.

• Наталья Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 3.2

Купила кастрюлю и довольна. Качественная и быстро нагревается. Еда не пристает. Мыть легко. Кастрюля классная.

Достоинства:
    Легко моется, еда не пристает
    Недостатки:
    Нету
    • Представник бренду

• Олег З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 1.2

Хороша каструля. Якісно зроблена. Готувати в ній дуже подобається, одне задоволення. Візьму таку на подарунок мамі.

Достоинства:
    Хороша каструля

• Мария Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 3.2

Для борща идеально, высокая, удобная крышка, и что для меня очень важно - легко моется.

Достоинства:
    Легко моется
    Недостатки:
    Нету
    • Представник бренду

• Євгенія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 1.2

Хороша якість металу. Зручно що підходить для газу та електричної поверхні. Рекомендую.

Достоинства:
    Підходить для будь яких поверхонь
    • Представник бренду

Ми раді, що наш продукт відповідає вашим очікуванням. Нам важливо, щоб ви отримували максимум користі від того, що ви купуєте.

• Марина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 3.2

Дуже сподобався дизайн каструлі. Рідкі страви готую тільки в ній. Приїхала гарно запакована, на наступний день. Підкупила акційна ціна

Достоинства:
    Зручна у використанній

• Татьяна М***

Хороша кастрюля. Користуюсь пів року. Все супер. Я задоволена

Достоинства:
    Гарна

• Віталій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 4.6

Красива велика кастрюля. Доставили швидко. Гарно запакована, без пошкоджень при транспортуванні. Вже один раз приготував в ній суп. Поки задоволені.

Достоинства:
    Все супер
    Недостатки:
    Поки невиявив
    • Представник бренду

• Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 1.2

Купила кастрюлю, но очень разочаровалась, после первой варки пошли по дну пятна и греются ручки. Чек имеется, и не прошло 14 дней, как мне вернуть свои деньги

Достоинства:
    Недостатки:
    Ручки греются, после первого использования появились на дне пятна

• Представник бренду

Доброго дня! Нам щиро шкода чути, що ви розчаровані каструлею Kela Flavoria 16 см 1.2 л (10171k) після першого ж використання. Розумію ваше занепокоєння щодо плям на дні та нагрівання ручок. Хочемо запевнити вас, що ми цінуємо наших клієнтів та прагнемо до того, щоб вони були задоволені своїми покупками. Ми використовуємо ваші відгуки, для покращення нашого продукту. Вдалого дня, з повагою команда Kela

• Василь Г***

Якісна,відповідає опису.

Недостатки:
    Немає.
    • Представник бренду

Дякуємо за ваш позитивний відгук. Вдячні за ваш вибір якісного помічника на Вашу кухню.З повагою, команда Kela.

• Вайпан И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 3.2

ергономічна, товсте дно. після першого використання з явились плями схожі на коррозію . не рекомендую купувати

• Романа Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 2.4

фірма Kela була мені незнайома, тому вирішила спробувати кілька маленьких каструль перш ніж брати набір
    не шкодую про це, оскільки каструля почала ржавіти лише після 1 міс у використанні, спершу на дні, а тоді зявились крапочки у середині, враховуючи, що каструлю ніхто не царапає жорсткими щітками, миється виключно у посуломийній машині

Достоинства:
    зручна, гарний дизайн
    Недостатки:
    почала ржавіти, лише 1.5 міс використання
  • Николай К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 2.4

Удобная, легкая и красивая кастрюля, вода в ней закипает очень быстро.

Достоинства:
    Легкий вес, мерная шкала, удобные ручки, внешний вид