Отзывы покупателей о Кофе растворимый Ambassador Crema Gold 1.8 г х 25 шт

Оценка пользователей 4.47/5
  • Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 25

Кава дуже смачна та ароматна.

Достоинства:
    Аромат, смак.
    • Представник п***

Доброго дня! Щиро дякуємо, що обрали каву Ambassador! Ваша висока оцінка надихає нас продовжувати створювати якісний продукт для справжніх поціновувачів кави. Насолоджуйтеся насиченим смаком та багатим ароматом кожної чашки! Будемо раді бачити вас знову.

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 25

Кофе хороший, только не очень крепкий

Достоинства:
    Качество хорошее и быстрая доставка
    Недостатки:
    Не очень крепкий
    • Представник п***

• Марина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 25

Такой ерунды я ещё не пила. Какой то мусор. Жалко денег

Достоинства:
    Недостатки:
    Ужасный вкус
    • Представник п***

Доброго дня! Нам дуже шкода, що кава Ambassador не залишила у вас позитивних вражень. Ми завжди прагнемо вдосконалювати нашу продукцію, щоб відповідати вашим очікуванням. Якщо кава не відповідає Вашим очікуванням, щодо профілю смаку кави, можливо, вам варто звернути увагу на інші варіанти в нашому асортименті. У Ambassador представлено різні лінійки кави, і кожна з них має свої унікальні смакові особливості. Запрошуємо вас спробувати інші наші варіанти – можливо, серед них знайдеться той, що якнайкраще відповідатиме вашим вподобанням. Дякуємо за вашу думку!

• валентина Л***

Попадалися пусті стінки кави

• Роман

Смачна кава

• Антон
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 25
    • Общее впечатление

• Аромат

Смачна кава

• Вкус

Гармоничный

• Степень кислотности

Не выражена

• Ніна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 25

Кава як кава непогана ,буває гірша,буває і краща)

Достоинства:
    Зручно
    • Представник п***

Доброго дня! Дякуємо, що обрали каву Ambassador! Нам приємно, що вам сподобався її смак і аромат. Ми прагнемо вдосконалювати наші продукти, щоб ваші кавові перерви ставали ще приємнішими. Сподіваємося, що наступного разу зможемо отримати від вас 5 зірочок!

• Марина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 25

Хороша кава, мабуть одна з найкращих серед розчинної кави. Не гірка і не кисла.

Достоинства:
    Ціна, смак

• Наталя Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 25

Супер смак, сподобалось. Смакувала цей бренд вперше. Дуже полюбляю каву.

Достоинства:
    Ціна.
    Недостатки:
    Не знайшла.
    • Представник п***

• Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 25

Дуже смачна ,нагадуе горіховий присмак.Не гіркий)))

Достоинства:
    Ціла упаковка,наявності
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Представник п***

• Лариса Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 25

Сьогодні отримала, сподобалась кава.

Достоинства:
    Зручно і ціна хороша.
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Представник п***

• С.М.
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 25

Із замовленням все гаразд, прийшло швидко, навіть раніше зазначеної дати, смак приємний, шлунок опісля пакетованої кави не зводить, це є великий плюс для мене. Хороша ціна, зручно.

• Ирина И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 25

Кава непогана, я не скажу,що супер але ж на ці гроші ОК!

• Андрей Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 25

вкус получается очень даже приятный. Как для кофе в пакетиках с небольшой граммовкой кофе, результат отличный! Если кружка побольше — просто высыпаю сразу два, и выходит прям то, что нужно.
    За такую цену — отличное решение, когда лень варить кофе или нужно взять куда-то с собой

• Віталій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 25

Крема я тут не чувствую кофе как обычное чёрная

• Оксана Я***

Вже купили

Достоинства:
    Смак,ціна

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 25

Як не дивно, сподобалася більше, аніж така сама у великому пакеті. На смак наче м'якіша і дуже смачно поєднується із вершками

Достоинства:
    4 грн за порцію кави
    Недостатки:
    Дуже погана перфорація на пакетиках, відкриваються не повністю
    • Представник п***

• Владимир Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 25
    • Общее впечатление

• Аромат

Остался доволен. Цена - качество полностью соответствует

Достоинства:
    Вкусный кофе, аромат как у у всех, особо выделить не чем. Удобно, что в стиках - можно взять с собой
    • Вкус

Гармоничный

• Степень кислотности

Умеренная

• Светлана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 25

Брала на пробу. Сподобалась. Не нерепалена.

Достоинства:
    Смачна.
    Недостатки:
    У стійку 1.8г.
    • Представник п***