- Элина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Муж косил несколько дней и остался разочарован - его оценка дословно: "западает газ, свеча испортилась буквально сразу, ремень не держит, надо искать другой"
Представник постачальникаДобрий день, Еліно! Нам шкода, що у Вас виник поганий досвід в користуванні інструментом. Зверніться до авторизованого сервісного центру ТМ STARK. Список сервісних центрів зможете знайти на сайті Розетка у розділі Сервісні центри: ссылка
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Потратив цілий день з нею, так і не вдалось покосити.
- Не могла завестить, провозився 2 години, потім завелась і захльобувалась.
- Почав регулювати карбюратор, а там гвинтики не на викртутку, а щось не понятне, також не зрозуміло який гвинт за що відповідає.
Можете будь ласка скинути фото або розписати що за подачу повітря, а що за подачу палива.
В цілому я довго вагався чи варто купити щось відомих брендів, так варто. Буду брати щось нормальне- Достоинства:
- - не виявлено
- Недостатки:
- - гучна, тяжка, якість збірки дуже погана
Представник постачальникаДобрий день, Миколо! Нам шкода, що у Вас сталася така ситуація.Зверніться в авторизований сервісний центр STARK. Список сервісних центрів зможете знайти на сайті Розетка у розділі Сервісні центри:
ссылка
- Сергей Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Косу сегодня получили, брак, так и не завелась, больше двух часов провозились, будем оформлять возврат
- Достоинства:
- Неузнали
- Недостатки:
- Незаработала
Представник постачальникаДобрий день, Сергію! Нам шкода, що у Вас сталася така ситуація. Зверніться до служби підтримки Розетка для обміну на нову.
- ЄвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заводиться чудово, потужності вистачає. Після Daewoo DABC 270 нарадуватись не можу.
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зробив замовлення 3 квітня. Було написано "Відправимо 5 квітня". Сьогодні вже 12 квітня, статус замовлення "Комплектується", і досі пише "Відправимо 5 квітня"
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Одна з кращих в дешевому сегменті !!! Перші враження суперово !!! Качество у деталях !!! Робить тихо ! Косить співаючи
- Достоинства:
- Тиха , легка , потужна, гарне качество зборки
- Недостатки:
- Немає !!!
- Марина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер
- Достоинства:
- Всі
- Дмитро К***Продавец: Rozetka
Мотокоса дуже класна. Всі деталі на високому рівні. Минулий сезон відпрацювала без питань.
- Достоинства:
- Редуктор з тепловідводом, крута катушка для ліски, ніж з побєдітом, штанга посилена, ремінь мега зручний, якісне зчеплення.
- Недостатки:
- Не знайшов
- Виталий
Корпус редуктора з пластику, про який тепловідвід ви говорите?) То звичайні ребра жорсткості .