Отзывы покупателей о Триммер сетевой STARK GT-1320 (320013020)
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покосить 5 разів у мене двір на 2 сотки,і перестала включатися не працює.
По гарантій можна зробить?
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
Представник постачальникаДоброго дня, Андріє!
Тример можна відремонтувати по гарантії, якщо ще не закінчився гарантійний термін (12 місяців), та при наявності гарантійного талону, або документів про покупку.
Можете звернутись до будь якого офіційого сервісного центру ТМ Stark.
- Михайло А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
По ужина але в перший день зломалось кріплення ручки
- Андрій Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доволі зручна коса. За кілька годин з невеликими перервами викосили ділянку. По відчуттях потужніша ніж попередник Кентавр 1438, хоча по паспорту слабша. Кропиву та траву по пояс ліскою косить на ура
- Достоинства:
- Ціна=якість
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Андрію!
- Микола Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно виконує свої функції, приведення в порядок присадибної ділянки
Представник постачальникаДобрий день, Миколе!
- ВасильПродавец: Rozetka
Рекомендую! Якщо купляєте свою першу електрокосу, не вагайтесь!
Вибрав саме цей тример щоб замінити мотокосу і використовувати його разом з кількома старими радянськими переносками: спеціально обрав таку потужність двигуна щоб не сталося щось з електрикою. Її абсолютно достатньо! Якщо розігнати ліску то вона бере навіть тонку поросль. Працюється чудово!
Мене також привабили гарні відгуки на декількох сайтах та розбір внутрощів на Ютубі, там все в порядку.
Дуже сподобалось, що не потрібно дихати вихлопом, і взагалі, від нього летить в тебе набагато менше соку і скошеної трави. Сил витрачаєш менше, тепер після косіння в той же день можна зайнятися іншими справами.
Не гріється, коли пасмурна погода можна не зупинятися. Та і на спеці повітря з нього було тепленьким.
Гарно управляється, тому можна косити біля квітів, кущів та плодових дерев. Таке собі поєднання мотокоси і тримера, зручно.
Дуже задоволений, сподіваюсь прослужить довго.
Представник постачальникаДобрий день, Василю!
- Петро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Коса попрацювала один день , на другий день задимів мотор,яка процедура повернення або це по гарантії можна зробить? Прошу представників розетки допомогти, це явно брак заводський , ну не може коса згоріти за один день .
- Недостатки:
- Згорів мотор на другий день
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний інструмент.Викосив двір електромотор майже не нагрівся
- Достоинства:
- Потужний ( як би я не любив це слово),легкий,мінімум шуму
- Недостатки:
- Трішки не зручні кнопки пуска
Представник постачальникаДобрий день, Андрію!
- Володимир Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінний електротример косив 3 дні з невеликими перервами , двигун не гріється, сили достатьньо , але купив круглого диска ,бурʼян і кущі сухі косить на ура
- Достоинства:
- Зручний,не дорогий тихий
- Недостатки:
- Ліву ручку замінить на велосипедну
- Дмитрий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший тример. Потужний, добротно зроблений. Вже другий сезон ним працюю. Косить не тільки невеличку траву, але і високу із товстим стовбуром, і навіть молоді пагони дерев (при умові використання ножа або товщої ліски). Та ліска, яка іде у комплекті- ніяка, нею тільки газон підстригти можна. Тож якщо косити шось серйозніше газонів- зразу купуйте нормальну ліску (використовую зірочку). Дуже зручно, що комплектується саме ручками, косити дуже зручно. Збирається весь комплект дуже легко і зрозуміло. Можливо трохи закоротка (мій зріст 176) штанга, але можливо просто я ще не налаштував ремені.
- Достоинства:
- Якість, потужність, зручність, ціна
- Недостатки:
- Ліска дуже тонка, трохи закоротка штанга
- Світлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре зрізає та подрібнює траву .За допомогою лески викосили велику ділянку. За допомогою ножа убрали багато пагонів дерев. Рекомендую
- Достоинства:
- зручна у використанні, товста леска.
- Недостатки:
- не знайшли
- Людмила О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брали з знижкою. Задоволені результатами.
- Достоинства:
- плечевий, зручно тримати.
- Недостатки:
- трохи гучний