Отзывы покупателей о Овощерезка ручная 16в1 терка для овощей измельчитель многофункциональный с насадками слайсер для овощей и фруктов BRS Green
- Софія А***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Зручна та багатофункціональна овочерізка. Покупка вдала, буду користуватись!
- Артем В***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Зручна овочерізка, особливо коли готуєш щось на велику компанію. Нарізка виходить акуратна, насадки легко переставляються.
- Валерія М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
- Достоинства:
- Недостатки:
- Леза тупі, такими тільки масло різати
- Продавец StarLight
Добрий день!
Нам шкода, що товар не виправдав Ваших очікувань.
Щодо лез — нам прикро, що Ви залишилися незадоволені якістю їхньої роботи. Якщо Ви вважаєте, що товар має дефект або леза не виконують свою функцію належним чином, рекомендуємо звернутися до нас через чат продавця на Rozetka. На товар діє гарантія 3 місяці, і ми готові розглянути ситуацію та допомогти її вирішити.
Будемо вдячні, якщо Ви також уточните, з якими саме продуктами та якими насадками виникла проблема. Це допоможе нам краще розібратися у ситуації.
Дякуємо за зворотний зв'язок.
- Віталій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Багато насадок, гострі леза, зручний для салатів та овочевих заготовок
- Микола Р***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Овочі нарізаються швидко та рівномірно, без зайвих зусиль.
- Юлия М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
При першому ж користуванні тріснула тара
Помідори єлі переробило, ножі тупі
Не ріже
А просто застріває- Достоинства:
- Жодного
- Недостатки:
- Не ріже, тріснула тара
- Продавец StarLight
Доброго Вам дня!
На жаль зазначена Вами інформація вказує на явний заводський брак товару, що виявив себе тільки під час повноцінного використання, а не на етапі перевірки товару на складі.
Але це не є проблемою, або ж «даремно» втраченими грошами, так як на цей товар Ви маєте повноцінну гарантію.
Саме тому з Вами звʼяжеться наш сервісний менеджер та Вам буде відправлено заміну товару за наш рахунок.
Будь ласка, очікуйте та гарного Вам дня!
- Олег Я***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Багато насадок, леза хороші, зручно, що під час нарізання все потрапляє у контейнер, не треба додатково бруднити посуд. Дякую!
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Універсальна овочерізка, яка заощаджує час на кухні! Чудове рiшення!
- Артур Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Овочерiзка топова за свою цiну, дякую продавцю!
- Григорій С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Зручно миється. Усі насадки знімаються, нічого не застряє.
- Валентина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Овочерiзка топ!
- Достоинства:
- Окремий плюс — тримач для продуктів. Він забезпечує безпеку, коли залишається маленький шматочок овоча.
- Продавец StarLight
- Ніка Я***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Універсальна овочерізка на всі випадки життя. Рекомендую!
- Арсеній П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Набір містить одразу 16 насадок , від шинкування до фігурної нарізки. Це дозволяє закрити потреби для більшості страв, тому це чудова покупка!