Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Аккумуляторная воздуходувка турбовентилятор 48V (ручная дуйка) для авто и уборки пыли листья с 2 аккумуляторами и кейсом и перчатками в комплекте

Оценка пользователей 4.2/5
  • Остап С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВибірОКШоп

Дуже швидко відправили, замовлення вже наступного дня забрав. Дівчина менеджер приємна, все чітко. Самою повітродувкою теж задоволений, працює як треба, рукавички теж доречні.

• Альберт М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВибірОКШоп

Отримав без затримок. Приємна дівчина на зв’язку, дякую! Дуйка нормальна, для авто і двору вистачає.

• Юрій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВибірОКШоп

Вчора 19.08.2026 перший раз спробував використати за призначенням, а саме просушити автівку після миття. Це просто ЖАХ. Навіть з маленькими краплями не справляється. Через 20 сек. Постійно вимикається ,потрібно чекати деякий час,щоб почала обдув і знову вимикається. Потік повітря , як в простого фена для волосся. Про яку сушку авто може йти мова. Це кошти, викинуті на смітник.нікому не раджу даний дуйчик купувати, будете розчаровані дуже сильно!

Достоинства:
    Немає взагалі
    Недостатки:
    Безліч
    • Продавец  ВибірОКШоп

Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що товар не виправдав ваших очікувань.

Водночас хочемо зазначити, що у випадку виявлення несправності ви могли звернутися до нас - ми завжди на зв’язку та вирішуємо подібні ситуації. Навіть якщо проблема виявилася вже після отримання товару, ми готові запропонувати обмін або повернення коштів відповідно до ситуації.

Також прикро, що замість звернення до продавця для вирішення питання ви одразу обрали негативний відгук. Ми не уникаємо відповідальності та не «бігаємо» від клієнтів - навпаки, завжди намагаємося знайти рішення, якщо товар справді виявився несправним.

Будь ласка, зв’яжіться з нами - ми готові розібратися у ситуації та запропонувати обмін або повернення. Працюємо для наших клієнтів навіть у нинішніх непростих умовах.

• Адам Д***

Дуйка клас!!

• Марк С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВибірОКШоп

Лёгкая и мощная, идеально!