- Ирина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Дуже добре
- Ілона Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Працює. Задоволена покупкою. Акамулятора хватає на 3-4 години.
- Юрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Секатор прийшов швидко. Все відповідає опису. Різати гілки дуже легко.
- Достоинства:
- Швидкість доставки.
- Сергій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Брав для батьків. Працює добре, впевнено ріже гілля заявленої товщини.
- Достоинства:
- Товар відповідає опису, доставка швидка, матеріал приємний,
- Недостатки:
- Поки що немає
- Олена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Секатор чудовий, особливо добре що є два акумулятори. Легко зрізає навіть гілки потовще, обрізала легко свої троянди і руки не болять як від механічного секатору. Рекомендую цей товар
- Оксана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Акумуляторний секатор - це дуже гарний помічник. Замовлення прийшло швидко. Працює добре, гострі леза гарно справляються з гілками різної товщини. Я задоволена даною покупкою.
- Вадим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Замовлення зробив ще перед новим роком , але тільки в лютому випробував секатор. Обрізав шість старих яблунь і відчув перевагу даного інструменту - це надзвичайно полегшує роботу та економить час та енергію. Я в захваті і дуже задоволений цим придбанням !
- Достоинства:
- Не треба прикладати зайвих зусиль.
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Користуюся акумуляторним секатором вже деякий час і дуже задоволена покупкою. Працює легко, добре ріже гілки, рука не втомлюється навіть при тривалій роботі. Секатор зручний у використанні та значно економить час у саду.
Особливо приємно здивував акумулятор — тримає заряд більше чотирьох годин без підзарядки, що дозволяє спокійно працювати протягом усього дня. Це дійсно надійний і практичний помічник для догляду за садом. Рекомендую!- Достоинства:
- Легкий і зручний у використанні, не потребує великих фізичних зусиль. Економить час, швидко та якісно обрізає гілки.
- Віталій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Секатор акумуляторний прийшов швидко, все працює добре, приємно користуватися. Довговічність покаже час. Продавця та товар - рекомендую.
- Достоинства:
- Зручний, легкий, два акумулятори, швидка доставка, нормальна ціна
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Гарний секатор, легко зним працювати, своїх горшей коштує! Батареї тримають добре, пообрізав близько 15 дерев, потім ці всі гілки подробив і це все на одному аккумі, дещо не сподобалась кнопка активації батареї, її важко нажимать і щє й треба вгадать положення куди тиснуть, короче здер наклейку на ній стало легче положення вгадать). Гарний помічник по саду!
- Достоинства:
- Легко працювать, гострі леза, батареї добре тримають
- Недостатки:
- Важко кнопку активації батареї натискать
- Інна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Хороший секатор, гострий. Гарно працює. Акумулятори приходять заряджені. Задоволена покупкою.
- Достоинства:
- Простота.
- Недостатки:
- Немає.
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Кнопка не працює від слова зовсім
- Достоинства:
- Добре працює, коли вдається включити кнопку
- Недостатки:
- Кнопка не виключається
- Продавец Eligos
Добрий день! Потрібно трішки більше докласти зусиль, щоб натиснути на кнопку на корпусі. Вони усі йдуть в такому форматі від виробника. Для того, щоб пристрій увімкнувся, потрібно натиснути на кнопку ввімкнення та двічі на кнопку-ричаг.
- Продавец Eligos
Замінили Вам товар на справний.
- Анастасія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Загалом все влаштовує , легкий, зручний секатор
- Достоинства:
- Обрізає гілки в діаметрі 2-3 см
- Недостатки:
- Не зручна кнопка для включення
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Все своєчасно доставлено. Акумулятори прийшли заряджені, на одному секатор відпрацював цілий день.
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Чудовий помічник за адекватну ціну. При замовленні не мав завищених очікувань та перечитав відгуки. Тож отримав тільки позитивні враження від секатора під час роботи, а туга кнопка увімкнення не стала сюрпризом і не є проблемою. Секатор повністю відповідає заявленим харвктеристикам і добре справляється з домашніми об'ємами. На око 25-30 мм гілки горіха ріже впевнено за 1 раз. Заряду акумулятора вистачає на довго, не менше 2 год. інтенсивної роботи, до повного розряду не чекав. Заряджається доволі швидко.
- Достоинства:
- Зручний і не важкий у роботі. Не стомлюється рука.
- Недостатки:
- Немає.
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Посилку швидко отримала, вже секатор був у користуванні, ріже як по маслу, але кнопка дивна і не зручна, та плівка, що на кнопці, одразу запала. Я так чітко і не зрозуміла, чи коректно працює прилад, бо вмикається не одразу і після ввімкнення не одразу починає працювати, я чекаю якийсь час і натискаю на спуск і тільки потім пікає і починає різати. Побачу як далі, може адаптуюсь
- Достоинства:
- Добре і легко ріже
- Недостатки:
- Запала кнопка ввімкнення і не одразу прилад починає працювати після ввімкнення
- Продавец Eligos
Добрий день! Кнопка натискається трішки важче, потрібно докласти більше зусиль, вони усі йдуть у такому форматі. Для того, щоб пристрій увімкнувся, потрібно натиснути на кнопку ввімкнення та двічі на кнопку-ричаг. Такий принцип роботи.
- Алла О***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Купувала татові на подарунок, він дуже задоволений
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Eligos
В комплекті все, що в описі. Гарний варіант для великого, у моєму випадку, саду. Дерев і кущів багато + виноград. Але він справився
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- Не помітив
- Елена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Все норм. Дуже сподобався.
- Павло Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Замовлення отримав.Все працює!
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Секатор отримала дуже швидко. Нарешті прийшов час перевірити в дії. Сподобався - легко працювати, рівний зріз, не розщіпляє гілку.
- Достоинства:
- Два акумулятори, чудовий помічник.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Працює добре, гарна комплектація, зручний кейс.
- Достоинства:
- Гарна якість за свої гроші!
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Масловский С***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Товар прийшов швидко. Все працює. Акумулятори заряджені. Для домашнього використання вистачить з головою.
- Достоинства:
- Недорогий
- Недостатки:
- Не виявив
- Сергій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Товар прийшов швидко.Прцює добре.
- Недостатки:
- Недоліків не виявлено.
- Мирослава С***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Розчарована товаром, кнопка прийшла не в робочому стані, оформили повернення чекаю вже 2 тиждні, ні коштів повернених ні товару)
- Продавец Eligos
Добрий день! Шановний клієнт, повернення коштів буде у понеділок, як і зазначив наш менеджер з Вами у листуванні. Прохання зберігати терпіння.
- Продавец Eligos
Кошти повернули.
- Радзецька Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Для обрізки винограду і гілок до 2 см діаметром саме те, що треба.
- Дмитро В***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Ну весняну підрізку він пройшов і не зламався це вже а от - в тому шо гілки більще 2см він не бере взагалі, особливо тяжко даються вишні і сусідська ліщина від яких він може піти в захист на 5-10хв. Ну і інструкція могла б бути і по інформативніша але це вже особисті забаганки)
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Гарний пристрій, легкий, зручний у використанні. Гарна іграшка для роботи в саду.
- Достоинства:
- Легкий, зручний у використанні.
- Недостатки:
- Кнопка включення секатора незручна. Не ріже товсті (3 см.) гілки, як заявлено.
- Продавец Eligos
Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар, швидку доставку та ПОВНУ ГАРАНТІЮ для всіх наших покупців! Будемо раді бачити Вас в майбутньому! Продавець ELIGOS
- Продавец Eligos
Добрий день! Кнопки усі йдуть в такому форматі збільшіть ширину зрізу, усе повинно працювати.
- Александр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Комплект полный! Вас работает
- Достоинства:
- Цена качество
- Недостатки:
- Пока не обнаружено
- Продавец Eligos
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Дуже гарний товар, не розчарувався після отримання, у комплекті два заряджених акумулятора, зарядка до них, невелика пляшка з олією для змащення ножів, та два ключа для їх регулювання.
- Достоинства:
- Повна комплектація, досить якісна збірка, акумулятори вмикаються без зайвих зусиль
- Недостатки:
- Поки не виявив, покаже експлуатація весною
- Продавец Eligos
- Вадим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Чудовий сектор. Ріже добре.
- Достоинства:
- Доставка, качество.
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Продавец Eligos
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Гарний секатор. Важливо, що в комплекті два акумулятори. Але є один нюанс - кнопку включення включити пальцем неможливо (чи,можливо,це дефект і тільки мені попався такий пристрій?). Потрібно щось тонке: олівець чи викрутка. А загалом працювати ним добре.
- Достоинства:
- Легкий,зручний,два акумулятори
- Недостатки:
- Кнопка включення пальцем не включається, потрібен допоміжний інструмент
- Продавец Eligos
Добрий вечір!На жаль, вони усі йдуть в такому форматі, потрібно докласти більше зусиль, щоб натиснути кнопку ввімкнення.
- Продавец Eligos
- Вячеслав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Зручний не важкий з своєю задачею справляється. Будемо надіятися про працює довго.
- Достоинства:
- Невеликий
- Недостатки:
- Нема заряду батареї
- Продавец Eligos
- Олена О***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Доставка була вчасно, з продавцем до покупки не спілкувалися. Оскільки в таких пристроях не дуже розбираюся, просила допомогу з відео або інструкцію як налаштувати пристрій під гілки різного діаметру. Відповіли доволі швидко. Сам пристрій ще не випробовували)
- Достоинства:
- Заряджені акумулятори, вмикається, ввічливий продавець
- Недостатки:
- Поки не виявили, бо ще не використовували
- Продавец Eligos
- Владимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Всё соответсвует описанию, товаром очень доволен!!!!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Доставка швидка. Пристрій в чудовому кейсі. Ріже значні гілки (до 15 мм) без зусиль Легкий та компактний. Рекомендую.