Отзывы покупателей о Кофе в зернах Melitta Bella Crema Speciale 1 кг (4002720008508)
- Петро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Не знаю чому у пані Людмили була гірка кава, відгуком нижче, але я п'ю її щоранку заварюючи у гейзерній кавоварці по 4 ложки і вона зовсім не гірчить, тут навіть робусти немає. На колір темно коричнева з приємним смаком. Головне без ароматизаторів, чистий смак, оригінальний. Раджу спробувати і переконатися, своїх грошей кава гідна 100%.
- Достоинства:
- Смак
- Лилиана Д***
Я не верю что немецкое качество кофе может быть плохим. Не имея кофемолки у меня нет возможности его попробывать.
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Дуже класна кава, замовляю вже не перший раз. Смак яскраво виражений, а аромат такий, що сусіди аж питали, що то за каву я заварюю. Раджу спробувати!
- Достоинства:
- Кава
- Ігор З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Відмінна м'яка кава
- ира и***Отзыв от покупателя. Продавец: IC for you. Общий вес: 1000
Смачний, гарний аромат.
- Достоинства:
- Добра кава. Ввічливий, клієнтоорентований продавець!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Повне розчарування. Обіцяною середньою обсмажкою і не пахне((( власне, тут як на мене засмажили на повну, навіть не на 4. На фото кава яку зазвичай беру в локальній ростерні, і "чорна конячка" з пачки. І ще, фото на сайті не співпадає з фактичним(і я не про редизайн, а характеристики). Щоб пити - треба з молоком і цукром, інакше ніяк(
- Достоинства:
- Недостатки:
- Перепалене зерно, невідповідність характеристикам на сайті
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Кофе ужасный! Первый раз пью нечто подобное!
Вкус кофе - горелый. Не правильно горький, а именно горелый.
Зерна - мелкие
Не покупайте этот кофе!
Деньги выброшены на ветер- Недостатки:
- Зерна мелкие, вкус чего то горелого
Вкус
Несбалансированный