Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Виски Bunnahabhain 12 y.o. 0.7 л 46.3% в тубусе (5029704217366)

Оценка пользователей 4.4/5
  • Дмитро Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Не купуйте цей віскі — це підробка!!!!
    Оригінальний Bunnahabhain 12 не містить барвників та карамелі (E150a),
    А тепер уважно подивіться на фото!!!

Достоинства:
    Підробка
    Недостатки:

Доброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція, оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.

• Павло

100% помилка на етикетці.

• Александр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

дуже рекомендую цей віскі, після нього в склянку помилково налив Aberlour 12, то аромат копченої сушені і груш з чорносливом від Bunna перебивав аж до поки склянку не допив. супер смак і ароматність вразили приємно, рекомендую. зовсім не типова Айла
    і міцність гарна - супер

Достоинства:
    Інтенсивний аромат і гарна міцність
    Недостатки:
    ціна ;)
  • Андрій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Пока збираю колекцію напоїв,бо ціни ростуть,як гриби

• Сергей И***

Раджу

• Белоусов Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Один із моїх найулюбленіших сортів віскі. Не дивлячись на те що він острівний, позбавлений різкого димного смаку, і на томість має дуже глибокий та насичений букет. Дякую за оперативну доставку

• Павло Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Назва товару - "Віскі Bunnahabhain 12 y.o. 0.7 л 46.3% в тубусі", але при цьому в описі вказана міцність 40%, а фотографія зроблена так, що цифри роздивитись неможливо. То все ж таки 46.3% чи 40%?

Эксперт Rozetka

Доброго дня, Павло! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.

• Тарас Л***

У буннахавен мін. вміст алкоголю 46,3

• Віталій

• Соответствие аромата

Скажу так, віскі дуже хороший, комплексний, складний і в той самий час ніжний і зрозумілий. Над ним можна провести багато часу, розбираючи його на складові. Сильно відчувається в ньому хересний вплив(бочка) сухофрукти, легка горіховість, триваюча імбирність у смаку яка дуже межує з перцем(колить порожнину роту), а також і бочка бурбону дала своє – карамельність і ваніль. В ротовій порожнині відчувається одразу солодкість його і маслянистість, густина або ніби якась сиропистість навіть. Доливать в нього воду понижаючи градус і в надії відкрити його я не раджу, тому що він стає пустим. Воно геть без диму, всі хто бачить, що це айла, то нехай не думають навість зустріти тут дим, це інша айла - без диму.
    По висновках. Для людини у якої є досвід з хересними екземплярами, нічого нового для себе ви не відкриєте. Для людини яка ще без значного досвіду, воно буде прям відкриттям. Значний мінус цього віскі – вартість, вона полетіла геть до, можна сказати, неадекватних небес.
    Особисто для мене – нічого нового, просто додав «+» до ще одного екземпляру який я куштував. За такі гроші я його однозначно в бар не візьму. Якщо ціна буде така, як в Європі, то можна брати.
    Оцінку давати йому не буду, вона досить спірна, з однієї сторони він дуже достойний, а з іншої – неадекватно дорого стало.

Достоинства:
    Смакові характеристики і м'якість.
    Недостатки:
    Вартість
  • Сергій Т***
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

Цікавий сорт. Не з першого і не з другого разу зрозумів його, але, коли вже розпробував - то можу сказати, що подобається і є абсолютно чудовим. Цікаво, що, на відміну від інших коментаторів, мені в цьому букеті жодних нот торфу не відчувається, а ні в запаху а ні в смаку. Яскрава вишня. Може, навіть, трохи через міру.

Достоинства:
    Чудовий букет
    Недостатки:
    Нещільна пробка
  • Павло
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Вишнево-горіхове чудо, майже позбавлене недоліків, рекомендую!

Достоинства:
    Див. ком.
    Недостатки:
    Див. ком.
  • Олександр Я***

Айла?Незнайшов я їхньої ноти.Брав на пробу 0.05л

Достоинства:
    Незнайшов
    • Володимир

Bunnahabhain робить найменш окурені спирти з усієї Айли.
      Читайте інформацію.

• Василий С***
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Один из вкуснейших двенадцатилеток. Все при нем.

Достоинства:
    Баланс, богатство вкуса.
  • Юрий Е***
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

12-летний Bunnahabhain это отличный базовый островной виски. Это конечно не Талискер, ему до него далековато, но на уровне Хайленд парка 12 yo он как минимум. Мягкий, ароматный виски с богатым послевкусием и лёгкой дымностью, который имеет свою харизму. Повеселило описание, где указано, что "особенностью виски Буннахавэн является то, что при его производстве используется вода из родников, находящихся на возвышенности и не проходящих через торфяники, и потому не имеющая своеобразного привкуса торфа, который присутствует во многих местных виски", что конечно является забавным бредом, поскольку привкус торфа в виски обуславливается лишь количеством и временем горения торфа при сушке солода собственно горящим торфом, но никак не использованием мифической" торфяной воды"

Достоинства:
    Один из лучших односолодовых виски в своём классе
    • Евгений Б***

Вообще-то, вкус, привкус торфа появлеется лишь в результате перолиза, то бишь когда идёт процесс горения, тления.... то бишь опять таки, когда есть процесс нагревания! Сам по себе торф не имеет практически никакого запаха!!!

• Олексій В***

Євген, автор відгуку Юрій про це і написав!

• Дж.Байден

Якщо , йому далеко до Таліскер то для чого його брати? Це теж саме , що мені подобається Лафройг, але я беру Боумор 12 тому , що там дим не такий різкий і він більш м' який!

• Сергій С***
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Чудовий представник Айли, ароматний, з довгим післясмаком. Для поціновувачів віскі з цього регіону зайде однозначно. Ціна, як на мене трохи завелика але по акції норм.

Достоинства:
    Суцільне задоволення при вживанні
  • Глущенко Д***
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Це був перший мій віскі з Айли. І я радий шо сталося саме так!
    Ароматний, аромат якого відкривається хвилин за 10-15.
    Смачний, питкий та настільки м’який , шо 46 ,3 % навіть не відчувається. Торфа в ньому рівно стільки, щоб відчути та розкрити смак.
    Тривалий та приємний фініш,
    після якого хочеться ще драм.

Достоинства:
    10 із 10!!!
    Недостатки:
    Немає!