Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Виброплатформа для худения и тренировки массажера с пультом эспандера Hausland вибраторный тренажер для фитнеса худения Платформа с дисплеем, 5 программ с черными чернилами + финские резинки в комплекте (02720122)

Оценка пользователей 4.9/5
  • Яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland. Цвет: Черный

Класний інструмент для підтримки форми вдома. У мене гіпертонія, переживала через вібрації, але тіло переносить їх чудово. Приємним бонусом став індивідуальний план харчування, який ішов разом із тренажером. Допомагає худнути без жорстких дієт. Рекомендую!

• Сава Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland. Цвет: Черный

Довго вибирали віброплатформу і зупинилися на цій. Приїхала без вм'ятин, коробка ціла. Дуже порадувало, що всередині лежав цілий методичний комплекс — інструкція, тренувальний план та схема харчування. Своїх грошей точно коштує, користуємося всією родиною

• Вікторія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland. Цвет: Красный + Черный

Платформа гарна, трясе чудово. Але інструкція на китайської, таке враження, що на принтері роздрукована. Блютуз не працює, телефон його не бачить.

Достоинства:
    Добре трясе, резинки
    Недостатки:
    Нема інструкції, блютуз не працює
  • Вікторія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland. Цвет: Красный + Черный

Інструкція зовсім не українською(( Спробовала цей агрегат, поки подобається.

Достоинства:
    Подобається
    Недостатки:
    Інструкція на китайської
  • Антон М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland. Цвет: Черный

Річ хороша, беріть, навіть не сумнівайтеся. Компактна, легка, під ліжком майже не займає місця. Дуже круто, що виробник подбав про клієнта і поклав у коробку інструкцію з експлуатації та базові поради щодо раціону. Продавцю гарних продажів!

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland. Цвет: Красный + Черный

Повністю задоволена.Ще пройшло небагато часу.Недоліків не виявлено.Дякую.

Достоинства:
    Компактний
    Недостатки:
    Невиявлено
    • Продавец  The Hausland

Вітаємо, Ольго!

Дякуємо за відгук. Раді, що віброплатформа Вам сподобалась і компактно підходить для домашніх тренувань. Нехай заняття будуть комфортними.

• Богдан Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland. Цвет: Черный

Трясе добре, режимів безліч. Стаю на неї зранку замість зарядки, тіло відразу прокидается. Окреме дякую за комплектацію еластичними резинками для рук, з ними можна одночасно прокачувати і верхню частину тіла. Товар на 100% коштує своїх грошей

Вітаємо, Богдане!

Щиро дякуємо Вам за детальний відгук. Раді, що віброплатформа добре доповнила ранкові тренування, а еластичні резинки дають змогу одночасно опрацьовувати верхню частину тіла.
      Також Вам можуть сподобатися інші товари нашого магазину: ссылка

• Дарина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland. Цвет: Красный + Черный

Купувала для нас із чоловіком. У нього дві міжхребцеві грижі, тому спочатку дуже переживали, чи підійде. Перед першим увімкненням ми ретельно вивчили брошуру з правилами безпеки та інструкцію, які йшли в наборі. Все переноситься чудово, вібрації м'які, втома минає миттєво.

Вітаємо, Дарино!

Дякуємо за відгук. Раді, що Ви уважно ознайомилися з інструкцією та підібрали комфортний режим. За наявності проблем зі спиною навантаження краще узгоджувати з лікарем.

• Тетяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland. Цвет: Красный + Черный

Замовляла тут вперше і взагалі не пошкодувала. Пристрій чудової якості, жодних дефектів. Величезним сюрпризом став набір фітнес-резинок у комплекті — тепер мої домашні тренування стануть набагато різноманітнішими. Чесний продавець, рекомендую!

• Віталій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland. Цвет: Красный + Черный

Взяли на подарок сестре, она в восторге. Аппарат компактный, сборка качественная, ничего не скрипит. Отдельный плюс за комплектацию: в коробке были эспандеры (фитнес-резинки) и руководство по тренировкам. Отправили оперативно, спасибо!

Вітаємо, Віталію!

Дякуємо за відгук. Раді, що віброплатформа стала вдалим подарунком, сподобалась якістю, компактністю та комплектацією для домашніх тренувань.

• Денис Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland. Цвет: Красный + Черный

Відмінна штуковина для лімфодренажу! Ніжки після сеансу приємно поколюють, важкість зникає. Разом із тренажером менеджер надіслав розписане меню та план правильного харчування, що стало приємним бонусом до покупки. Дякую за чудовий сервіс!

Вітаємо, Денисе!

Дякуємо за відгук. Раді, що віброплатформа сподобалась у використанні, допомагає додати більше активності вдома та залишила приємне враження від сервісу.

• Владислав Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland. Цвет: Красный + Черный

Для мене, як для людини лінивої, це просто знахідка, щоб розворушити м'язи без походів у зал. Тим паче, додається професійна програма тренувань, де показано, як правильно ставати на платформу. Якщо робити все за схемою, крепатура наступного дня забезпечена!

Вітаємо, Владиславе!

Дякуємо за відгук. Раді, що віброплатформа стала зручною знахідкою для домашніх тренувань і допомагає додати активності без походів у зал. Програми та еспандери роблять заняття різноманітнішими.

• Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland. Цвет: Черный

Отлично разгоняет лимфу и снимает отечность. Но имейте в виду: вещь мощная, перед использованием обязательно прочитайте руководство пользователя (оно на украинском, всё понятно), особенно раздел с ограничениями. Использую аккуратно, по пару минут в день, результаты радуют.

Вітаємо, Андрію!

Дякуємо за відгук. Раді, що віброплатформа Вам сподобалась і заняття дають приємне відчуття легкості. Важливо користуватися нею поступово та враховувати обмеження з інструкції.

• Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland. Цвет: Красный + Черный

Платформа зроблена на совість, стійка і займає зовсім мало місця в кімнаті. Разом із нею безкоштовно надіслали готовий план харчування, що дуже допомагає тримати себе в руках. Вже спробувала режим із мінливою інтенсивністю, м'язи горять!

Вітаємо, Анно!

Дякуємо за відгук. Раді, що віброплатформа сподобалась якістю, стійкістю та компактністю. Приємно, що план харчування став корисним доповненням до тренувань.

• Марія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland. Цвет: Черный

Класний тренажер, купувала суто через проблему з набряками ніг під вечір. 15 хвилин після роботи — і в тілі неймовірна легкість! Дуже порадувало, що в коробці знайшла детальну інструкцію рідною мовою, де все розписано. Доставка супер, приїхало наступного дня

Вітаємо, Маріє!

Дякуємо за відгук. Раді, що віброплатформа зручна для домашніх занять, дарує відчуття легкості після роботи та має зрозумілу інструкцію українською.

• Тетяна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland. Цвет: Красный + Черный

Дуже задоволена покупкою! Платформа міцна, працює тихо, керування просте та зрозуміле.

Вітаємо, Тетяно!

Дякуємо за відгук. Раді, що віброплатформа Вам сподобалась, працює тихо, має міцну конструкцію та просте керування для домашніх тренувань.