Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Отпугиватель мышей насекомых грызунов тараканов ультразвуковой электронный ультразвук от крыс звуковой прибор для отпугивания ловушка ловушка для помещения 3 шт в комплекте (UMR-03)

Оценка пользователей 4.8/5
  • Микита Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds

Дякую! Миші вигнані швидко!

• Продавец  UkrainianFinds

Дякуємо за відгук! Дуже раді, що відлякувачі мишей виправдали ваші очікування! Приємного користування!

• Дмитро Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds

Все доїхало в повній комплектації і неушкоджене. Працюють добре, результати перші вже є.

• Василь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds

Хороша штука, ефективно працює.

• Продавец  UkrainianFinds

Дякуємо за відгук! Дуже раді, що відлякувачі гризунів виправдали ваші очікування! Приємного користування!

• Ярослав Н***

Доставили швидко, працює добре

• Светлана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds

Думала какаето ерунда.Ну когда купила,удивилась,на сколько классная вещь.Мыши шерудели постоянно за стеной,как только включили,тишина уже на протяжении двух недель.Очень довольна.Рекомендую.

Достоинства:
    Помогает

• Сергій Д***

Працює

• Богдан Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds

Чесно кажучи після 2 тижнів користування, я ще не зрозумів чи є від цього пристрою користь. Спочатку дійсно мишей стало менше, вони пищали типу щось не подобається, але всеодно лазають потрохи. Може їм вже звично стало або їх просто багато.

Достоинства:
    Якісь є
    Недостатки:
    Якісь нема
    • Продавец  UkrainianFinds

Дякуємо за ваш відгук! Зверніть увагу: пристрій має накопичувальний принцип дії. Для повного очищення території від шкідників та досягнення стабільного результату може знадобитись до 4-х тижнів безперервної роботи.

Дуже важливо: Прилад повинен працювати цілодобово. Короткочасне ввімкнення (на кілька годин або днів) не принесе бажаного ефекту, оскільки шкідники встигатимуть адаптуватися та повертатися.

Ось як діє ультразвук на гризунів по тижнях:

1-й тиждень (Початок впливу): Починають проявлятися перші результати. Постійні хвилі знижують чутливість гризунів до запахів. Ефект ще не є очевидним для людини, але процес уже запущено. Продовжуйте використання.
      2-й тиждень (Пік активності шкідників): Безперервне втручання ультразвуку активно стимулює та дратує слухову систему мишей. Вони можуть стати збудженими, метушливими та частіше з'являтися на очах. Це нормальне явище, яке свідчить про те, що прилад працює і виганяє їх зі схованок. Продовжуйте використання.
      3-й тиждень (Масовий вихід): Шанси на виживання гризунів у таких умовах стрімко падають. Через постійний стрес їхня центральна нервова система зазнає перевантаження. Миші масово залишають приміщення і відходять якнайдалі. Продовжуйте використання.
      4-й тиждень (Повний захист): Територія очищена. На цьому етапі прилад блокує репродуктивну функцію шкідників та надійно запобігає їхньому поверненню. Рекомендується тривале (профілактичне) використання, щоб захистити дім від появи нових особин.

• Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds

Головне, що працює,мишей не стало.

Достоинства:
    Тихий,не заважає
    Недостатки:
    Поки що немає
    • Продавец  UkrainianFinds

• Ольга О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds

Все справно працює, швидка доставка

Достоинства:
    ніяк не впливає на домашніх тварин

• Артем В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds

Відлякувачі працюють, пацюки залишили територію. Задоволений цим недорогим і дієвим рішенням.

• Микита Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds

Придбав на склад. В наборі три штуки - як раз для великого приміщення вистачає. Добре виконують вою роботу, мишей відганяють.

• Продавец  UkrainianFinds

Дякуємо за відгук! Дуже раді, що наші ультразвукові відлякувачі виправдали ваші очікування! Приємного користування!

• Віталій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds

Добре працюють, результат помітно.

• Ганна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds

Дуже задоволена покупкою! Товар повністю виправдав мої очікування – якість відмінна, все відповідає опису. Окремо хочеться відзначити приємне обслуговування та швидку доставку. Користуюся із задоволенням Дякую!

• Валерій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds

Відлякувачі якісні, собаці в хаті нуль впливу, а мишей позбулись.

Достоинства:
    безпечно для домашньої тварини, ефективно від мишей, ціна за комплект
    Недостатки:
    не побачили
    • Продавец  UkrainianFinds

• Данило Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds

Задоволений результатом. Миші відійшли - без отрут, смороду і супутніх клопотів...

• Богдан Л***

Дешево і дієво.

• Богдан Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds

Взяли для дачі. Вигідний набір, встановили і в хаті, і в літню кухню. Ефективні штуки, мишей вже немає майже.

• Марія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds

Відлякувачі ефективні, мишей як і не було! Рекомендую!

• Кирило С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds

Добре розлякали мишей. Вигідний набір з трьох штук на кілька кімнат одразу.

• Продавец  UkrainianFinds

Дякуємо за відгук! Дуже раді, що наші ультразвукові відлякувачі мишей виправдали ваші очікування! Приємного користування!