Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Кофе в зернах Виденська кава Львивський Family 1 кг

Оценка пользователей 3.7/5
  • Лариса П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000

Мені ця кава не зайшла, думала як дорожче буде , то і смачніша.. але ні… Ні смаку, ні запаху, і на вид така блідненька, кавовий напій якійсь виходить , але не кава… Це моє враження, комусь вона подобається . До Розетки питань нема, все швиденько доставили)

Достоинства:
    Недостатки:
    Ціна, смак, аромат
  • Юлія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000

Я взагалі-то поціновувач Львівської кави, але саме ця чомусь не підійшла зовсім. Розумію, що усе суб'єктивно, але як на мене, то занадто пласка й жорстка кава. Не відчула ані вираженого смаку, ані запаху, ані тривалого ефекту. П'ється просто як технічний напій - багато (зазвичай філіжанки вистачає, цієї треба 2) й без ентузіазму майже залпом, просто аби енергії стало на справи. Відповідно, розхід більше. Усе б це було зрозуміло за нижчу вартість.
    Єдине що, зерно однорідне, ціле й не перепалене. І на цьому дякую.

Достоинства:
    Хороше зерно і термін придатності, український виробник
    Недостатки:
    Як на мене, кава не має вираженого смаку, аромату і пролонгованої дії. Добра або з домішками, або в купажі з іншими брендами
    • Юлія Р***

Щойно помітила, що на каві зазначено "ідеальна для кавомашин". Можливо через те, що я варю за допомогою гейзерної кавоварки, моє враження склалося гіршим за усі позитивні відгуки.
      Варто б зазначити це доповнення в описі чи навіть назві товару, як це зробили, наприклад, з кавою Ferrara.

• светлана с***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
    • Общее впечатление

• Аромат

Кава смачна не пересмажена Після вживання позитивний заряд енергії забезпечений на цілий день.

Достоинства:
    Без аромотизатора.
    Недостатки:
    Немає.
    • Вкус

Гармоничный

• Степень кислотности

Не выражена

• Микола К***
    Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000

Смачна та запашна кава, добре смакує після приготування у кавоварці, зерна добре просмажені, завдяки суміші зерен арабіки та робусти має добре збалансований смак, не сильно гірчить, та помірна кислинка. Гарне співвідношення вартості та якості.

Достоинства:
    Смак та аромат кави;
    Помірна вартість;
    Велика упаковка;
    Добре просмажені зерна;
    Недостатки:
    Не виявлено;