Отзывы покупателей о Акумуляторна коса / триммер / кущоріз для трави, кущів та гілок (2 акумулятори та 14 насадок)
- Богдан З***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK
Дуже зручний та універсальний інструмент для догляду за ділянкою
- Недостатки:
- не знайшов
- Степанія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FOX
Працє не дуже добре і після 1 року простою на цей сезон і недовгої роботи коса встала зняли лезо і під лезом куточок пластику і коса невключається
Гарантійний талон є з 23.11.2024 працювала в цей період дуже мало- Достоинства:
- Легка
- Недостатки:
- Легко ламається
- Продавец FOX
Добрий день, У вас є гарантійний талон і в ньому контакти Сервісного центру, де вам точно допоможуть. Також там допоможуть, навіть якщо гарантія закінчилась.
- Любов Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FOX
Коса сподобалась, чи можна замовити додатково тільки насадки?
- Достоинства:
- Супер
- Продавец FOX
Добрий день! Так, посилання є в гарантійному талоні.
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group
Вітаю. Товар прийшов вчасно. Дуже легке у використанні. Але нажаль захисні окуляри прийшли пошкоджені.
- Достоинства:
- Прилад не важкий, дуже легкий у використанні. Якість товару і ціна адекватні.
- Недостатки:
- Пошкоджені захисні окуляри, але купимо більш якісні
- Продавец UA National Group
Дякуємо за відгук. Приємно чути, що Ви залишилися задоволені тримером. Перепрошуємо за ситауацію з окулярами - ймовірно були пошкоджені під час транспортування.
- Анна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: FOX
Коса хороша, але для високої трави не підходить, накручується, і двигун не витримує, ліска в комплекті тверда, перед використанням краще застосувати, бо буде ломатись швидко
- Достоинства:
- Ціна-якість, для невисокої трави супер, легка, навіть діти від 10 років можуть косити, на 20 хвилин активного косіння вистачає акумулятора
- Недостатки:
- Мала потужність, не все косить
- Продавец FOX
Анно, дякуємо за відгук та детальні спостереження - вони будуть корисні іншим покупцям.
Звернули увагу на час роботи акумулятора - 20 хвилин замість звичних 30-45. Найчастіша причина - надмірно затягнута гайка кріплення ножа: вона створює опір обертанню, двигун не набирає повних обертів, через що гірше косить і швидше розряджає акумулятор. Гайка має ущільнювач і сама не розкрутиться, тому сильно затягувати її не потрібно. Після встановлення ножа прокрутіть лезо рукою - воно має обертатися вільно. Це може вирішити одразу обидва питання: і потужність, і час роботи.
Щодо високої трави - рекомендуємо насадки-ножі, найкраще підходить чорний 4-кінцевий ніж. Комплектні ножі мають мінімальну заводську заточку, перед першим використанням їх варто підточити. Високу траву зручніше косити у два проходи: спочатку верх стебел, потім низ - трава не намотується, навантаження на двигун менше.
Дякуємо, що відзначили легкість коси. Гарного вам сезону!
З повагою, команда FOX
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FOX
отримали косарку..гарна...) але ми не змогли встановити захисного кожуха..в пазли вставили..але вона не прокручується до отвору щоб закріпити..мабуть з дефектом..або ми з дефектом)) але покосили і без нього..спробували ще не всі насадки..так як в основному було покошено бензокосаркою..спеціально залишили клаптик з високою травою,щоб протестувати) то краще справився диск..ніж з великою травою не дуже справився..загалом косою задоволена..тільки одне питання з кожухом...
- Достоинства:
- легенька,зручна
- Продавец FOX
Добрий день! Дякуємо за відгук! З приводу захисту, ви не до кінця вставили кожух в пази, тому він не прокручується. Він зі спеціального мʼякого пластику, який має деформуватись. Якщо проблема продовжиться - звʼяжіться з сервісом.
- Продавец FOX
Також в інструкції є відео, як кожух фіксувати.
- Ольга Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: FOX
Тример мені сподобався. Використовую з травня 2026. На різну траву і ситуації - різні ножі. Кошу траву в садку для кролів диском. Для жінок - підходить супер. Не важкий, легкий у використанні. Порада (мені би така знадобилася) після використання двох акумуторів розкрутити і зняти намотану траву під зеленим ковпачком. (Так мені знадобився ремкомплект, бо під тиском намотаної трави все злетіло і дрібні детальки погубулися). Другий плюс- це можливість дозамовити в фірмовому магазині усі комплектуючі, та консультанти, що відповідають на повідомлення.
- Достоинства:
- Нормальний пристрій. Можна замовити комплектуючі.
- Недостатки:
- Поки не знайшли.
- Продавец FOX
Дякуємо за відгук! Нехай працює та допомагає.
- Александр И***Отзыв от покупателя. Продавец: FOX
Чудова коса, зручна у використанні, легка, достатньо потужна. У комплекті все що необхідно є. Купував для мами, сам гулявся декілька днів. Рекомендую.
- Микола М***Отзыв от покупателя. Продавец: FOX
Неочікувано гарно стриже траву,бурьян і навіть молоді гілочки кущів,саме те,що я шукав.
Все працює і дуже проста у використанні.- Достоинства:
- Свою роботу виконує добре.
Продавець додав комплект додаткових насадок яких немає в списку. - Недостатки:
- Не виявив
- Наталія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: FOX
Легка косарка, для жінок! Маленький радіус косіння, але треба звикнути та прилаштуватися!При роботі трішки втомлюється рука натискати постійно кнопку, але не критично! Акумулятори тримають добре, хв по 30 косили на 1 акумуляторі і він не сів, тому повністю незнаю на скільки вистачить! Загалом задоволена
- Достоинства:
- Легкий, на акумуляторі
- Недостатки:
- При роботі затискач кнопки, втомлюється рука
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: FOX
Коса нормальная. Нужно понимать, что это не бензокоса, поэтому не ожидайте от неё того же. А вот ножи слабоват, слишком мягкие.
- Продавец FOX
Добрий день! Дякуємо за відгук! На сервісному сайті (посилання в гарантійному талоні) є великий вибір додаткових ножів, для будь-якого використання.
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FOX
Чудова коса, класні акумулятори
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: FOX
Сама коса (тример)нареканий не вызывает. Единственный момент это надо следить, чтобы сильно не затягивать гайку при установке ножа. Тогда головка перестаёт крутиться. Нарекание вызывает пластиковый нож. Он просто разлетелся от контакта с травой. Увидел, что у этого продавца есть железные ножи. Буду заказывать. А так, за свои деньги вполне норм.
- Недостатки:
- Пластиковый нож
- Людмила Р***Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group
Приємно вразило - акумулятори уже заряджені. Тример купувала не для основного косіння трави - під кущами, біля і на доріжці і т.д. Уже його охрестили "гноміком", справляється добре.
- Продавец UA National Group
Щиро дякуємо за відгук! Раді, що тример вам сподобався та чудово підходить для косіння трави.
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FOX
Неймовірна акумуляторна коса! Дуже легка, проста у збірці, а також мені дуже подобається, що крім насадок, які йшли в комплекті можна замовити будь що додатково на офіційному сайті продавця! Я користуюсь нею постійно, при потребі. Гарно можна косити все, що заважає)) Акумулятори після повного заряджання тримають довго, можна спокійно обробити досить велику площу. Дуже задоволена покупкою!
- Достоинства:
- Легка, зручна, проста у збірці.
- Недостатки:
- Не виявила.
- Ігор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FOX
Суперовий товар швидка доставка
- Достоинства:
- Довго тримає акумулятор
- Олексій М***Отзыв от покупателя. Продавец: FOX
Не тянет только стоит чуть высокую траву и глохнет
- Продавец FOX
Проблема лише з підбором насадки, та тим що ви затягнули електричний двигун так, що не даєте йому розкрутитися. Дивіться інструкцію.
- Продавец FOX
Електричний двигун не глохне.
- Ілля Т***Отзыв от покупателя. Продавец: FOX
Шкидка відправка акумуляторної коси. Замовлення прийшло дуже швидко, було надійно запаковане, всі комплектуючі були в наявності.
Користування косою залишило лише позитивні враження. Вона легка, зручна, добре лежить у руках. Леза та ножі змінюються дуже швидко й легко. Чесно кажучи, думав, що процес заміни буде складнішим, але все виявилося просто та зручно.
Одного акумулятора мені вистачає приблизно на 20–40 хвилин роботи. Не знаю, чому дехто пише про 5–15 хвилин, але в моєму випадку цього часу цілком достатньо, щоб покосити траву та бур'ян на моїй ділянці.
Єдине побажання до комплекту було б чудово, якби виробник додав захисну маску або окуляри для безпечної роботи. Це зробило б комплект ще кращим.
Загалом покупкою дуже задоволений. Акумулятори працюють добре, їхньої ємності вистачає для моїх потреб. Однозначно рекомендую цей товар!- Достоинства:
- Швидка доставка, надійне пакування, легка і зручна у використанні, нормально косить, два акумулятори, працює!
- Недостатки:
- Поки немає
- Олександра Я***Отзыв от покупателя. Продавец: FOX
Чудовий товар за свою ціну.
- Недостатки:
- Жалко,що одна зарядка на дві батареї)
- Людмила Л***Отзыв от покупателя. Продавец: FOX
За таку ціну нормальна іграшка. Потрібно нагострити леза, тому що леска нічого не берет, і тоді норм. Мабуть, буде працювати, якщо не перегружать, є ще гарантія 2 роки.
- ПокупецьОтзыв от покупателя. Продавец: FOX
Перестала працювати за декілька хвилин використання за звичайних умов.
На додачу досить неприємний досвід спілкування з сервісним обслуговуванням (людину не цікавить справді допомогти, а тільки зробити себе правим, а покупця винним)- Достоинства:
- Мала вага
- Недостатки:
- Багато нюансів недосказано, які б могли вплинути на вибір покупки. Наприклад, що пристрій, будучи названим кущорізом, по факту витримує мале навантаження - на кущах не більше 5 хв роботи
- Продавец FOX
Олено Вікторівно, дякуємо за відгук і шкодуємо, що враження від покупки виявилося негативним.
Уточнимо ситуацію для повноти картини. За вашим зверненням ви використовували косу для зрізання кущів ожини. Стебла ожини мають здерев'янілу структуру - за щільністю вони ближчі до гілок, ніж до трави, тому створюють ударне навантаження на ніж, вал та двигун. Саме тому в інструкції зазначено обмеження: безперервна робота з насадкою-фрезою - не більше 5 хвилин. Це не прихований нюанс, а штатне обмеження для серії Expert, яка розрахована на траву, бур'яни та молоді пагони. Для регулярної роботи зі здерев'янілими кущами та порослю призначена серія FOX Professional.
Щодо сервісу - під час першого звернення вам одразу запропонували надіслати інструмент на безкоштовну діагностику, і ця пропозиція залишається в силі. Згодом ви зверталися щодо коробки для відправлення - сервісний центр, на жаль, не має можливості надсилати упаковку окремо, але її можна придбати будь-якого розміру у відділенні Нової Пошти при оформленні. Інших перешкод для діагностики немає.
Ми зацікавлені об'єктивно встановити причину зупинки: надішліть косу на діагностику, і за результатами вирішимо питання в межах гарантії або запропонуємо умови позагарантійного ремонту. Контакти сервісу - у гарантійному талоні.
- Євгенія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: FOX
В принципі за таку ціну, тример себе виправдав. А якщо леза гарно нагострить то взагалі бомба. За 3-4 дні я скошую нею приблизно 15 соток.
- Достоинства:
- Тример показав себе з кращої сторони
- Продавец FOX
Євгеніє, дякуємо за відгук та за те, що поділилися своїм досвідом!
15 соток за 3-4 дні - це, без перебільшення, рекордний результат серед наших покупців. Він добре демонструє, на що здатна FGBE-T21 у вмілих руках.
Ваша порада щодо заточки абсолютно правильна: стандартні ножі з комплекту мають мінімальну заводську заточку, тому перед використанням їх дійсно варто підточити - так косіння йде легше, а навантаження на двигун і акумулятор менше.
Також підкажемо: окрім комплектних, існують спеціалізовані ножі, які продаються через наш сервіс. Вони йдуть уже повністю заточеними, і кожен має своє призначення під певний тип роботи - це може бути корисним при таких обсягах косіння, як у вас.
Гарного сезону та легкого косіння!
З повагою, команда FOX
- Галина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: FOX
Легка, для обкошування доріжок біля квітників саме те що треба,свої функції виконує добре
- Достоинства:
- Легка,зручна для перевезення
- Продавец FOX
Галино, дякуємо за відгук та за час, який ви приділили, щоб поділитися враженнями!
Раді, що тример добре справляється з обкошуванням доріжок та зон біля квітників - це саме ті завдання, для яких він створювався.
Гарного сезону та доглянутої ділянки!
- Виталий К***Отзыв от покупателя. Продавец: FOX
Дитячий варіант...хіба що косити в трудно доступних місцях. Або у дворі якщо не висока трава. Підправити газончик біля доріжок...не більше.
- Достоинства:
- Легка. Батарея тримає обіцяне.Крапиву рубає....
- Недостатки:
- Траву вище 25 см не тягне. Мілку траву намотує на шків....Слабка мощність. Для мілких робіт.
- Продавец FOX
Виталій, дякуємо за чесний відгук і те, що відзначили реальний ресурс акумулятора - це важливо для нас.
Ви точно описали призначення моделі Expert: доглянутий газон, стрижка вздовж доріжок і паркану, важкодоступні місця, крапива та молода поросль. Для таких задач вона і розроблялась - звідси легкість і тихий хід.
Для трави вище 25-30 см, великих площ або роботи поруч з камінням і бордюрами у нас є серія FOX Professional - з більш потужним двигуном і підсиленими АКБ (5 транзисторів MOSFET, пікова сила струму до 50 А).
Щодо намотування дрібної трави: спробуйте пластиковий ніж замість насадки під волосінь - він краще "відкидає" зрізаний матеріал і менше накручує.
- Антоніна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FOX
В користуванні була 3години за 2 дні, пішов дим з мотору та запах горілого. Кошти повертати відмовились, сказали що була невірна експлуатація. На рекомендую.
- Достоинства:
- Немає.
- Продавец FOX
Дякуємо вам за відгук, на який, сподіваємось, звернуть увагу інші покупці. Антоніна вислала побиту косарку без деяких запчастин. Ручка в такому стані, що наче її кидали о бетон. Користувалась не "2 дні" інструкцію не вивчала. Косарка і двигун, не дивлячись на тортури, все в робочому стані. Упаковка пошкоджена, а внутрішня взагалі відсутня. Вимагала повернути гроші, бо пішов дим із-за тертя пластмаси. Бо затягнула ковпачок так, що він залишив від тертя непогану подряпину. У повернені, із-за стану товару, відсутності упаковки та неналежного користування було відмовлено у повернені грошей. Із поваги до покупця поклали в коробку (безкоштовно) недостаючи запчастини і надали рекомендації для послідуючої довгої експлуатації.
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: FOX
Все ок.
- Достоинства:
- Легка
- Недостатки:
- Поки що,не має.
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: FOX
- Ігор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: FOX
Порівнянно з мережевою - розмір смішний. Але працює!
- Достоинства:
- Досить спритна. Розмір, що правда, дитячий. Але і в том є переваги для маленької або складної ділянки.
- Недостатки:
- Час покаже. 1 місяц полет норм.
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FOX
Гарна косарка, особливо для жінок, бо легка)
- Достоинства:
- Легка, добре косить
- Недостатки:
- не знайшли
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: FOX
Легка у використанні, для обробки біля плодових кущів та невеликої зарослості люкс .Троха акумулятори не вручають довіри , але працюють і це вже добре:)
Вага супер . Руки не втомлюють у порівнянні з Техас тримером. Маю два тепер , тішусь. Дякую продавцю за інструкцію . Правдиво :) приємних покупців )- Достоинства:
- Легка у всьому , має багато плюшок
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: FOX
Сегодня забрал триммер и сразу пустил в ход на огороде. Честно говоря, думал не потянет, потому что бурьян на участке стоял сочный и почти по пояс. Но инструмент превзошел все ожидания — скосил эти джунгли на ура!
Отдельно удивил аккумулятор: на таких жестких зарослях он честно продержался почти полчаса на одном заряде, для аккумуляторного инструмента это отличный результат. Сам триммер легкий, маневренный, руки после работы не гудят, косить им одно удовольствие. Очень удобно обходить кусты, куда с большой косой подлезть сложно.
За свои деньги — отлично, не жалею что взял!- Достоинства:
- Легкий, удобный, много насадок в комплекте, аккамуляторы!
- Недостатки:
- Пока не выявил
- Продавец FOX
Артеме, дякуємо за такий детальний відгук!
Дуже приємно читати, що тример впорався навіть з високим бур'яном майже по пояс. Те, що акумулятор протримався близько 30 хвилин на густих заростях - це справді гарний показник, адже в таких умовах двигун працює під максимальним навантаженням. На вже підстриженій ділянці або нижчій траві час роботи буде ще більшим.
До речі, рекомендуємо звернути увагу на чорний 4-кінцевий ніж з комплекту - за досвідом наших покупців, саме він найкраще підходить для високої трави. А якщо на ділянці трапляються камені чи бордюри - краще використовувати пластикові ножі або насадку під волосінь, це збереже підшипники двигуна надовго.
Дякуємо, що обрали FOX. Гарних вам покосів! - Артем Д***
Спасибо Вам!
Я как раз этим ножем все и покосил)
- Юлія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: FOX
Фігня
- Недостатки:
- Нічого не косить. А те кріплення взагалі не тримається
- Продавец FOX
Юліє, дякуємо, що написали. Прикро, що перше враження від тримера не виправдало очікувань, але давайте спробуємо розібратися - скоріш за все, ситуацію можна виправити.
Щодо якості косіння - важливо підібрати правильну насадку під тип рослинності: наприклад, для високої трави та бур'яну найкраще підходить чорний 4-кінцевий ніж, а для густої трави - насадка під волосінь.
Щодо кріплення - підкажіть, будь ласка, яке саме кріплення не тримається? Якщо це гайка фіксації ножа, зверніть увагу, що її не потрібно затягувати занадто сильно - вона має ущільнювач і самостійно не розкрутиться. Після встановлення ножа лезо має вільно прокручуватися рукою, без зайвого опору. Якщо ж йдеться про інше кріплення - опишіть детальніше, і ми підкажемо рішення.
Якщо виникнуть додаткові питання - ми на зв'язку. Також можете звернутися до нашого сервісного центру, контакти вказані у гарантійному талоні. - Юлія Р***
Ну можливо я не так щось роблю але ножи взагалі тільки" гладять "траву
Ставила волосінь то теж ледь ріже і вони тільки скручуються і все вроді косить а по факту тільки збиває.
А диск ставила він взагалі болтихається і різні сторони
Таке іграшка та і все - Продавец FOX
Юліє, дякуємо за деталі - схоже, що все можна виправити.
Те, що ножі "гладять" траву, а диск хитається - типова ознака того, що насадку встановлено зворотним боком. Перевірте: ріжучі кромки мають бути спрямовані у напрямку обертання. Якщо насадка стоїть навпаки - вона б'є по траві плоскою стороною замість того, щоб зрізувати.
Також кілька порад щодо техніки кошіння:
Косіть зліва направо - в напрямку обертання ножа, тоді трава зрізується, а не відбивається.
Високу траву зрізуйте поступово, в два-три проходи зверху вниз, не занурюючи насадку в гущу одразу.
Гайку кріплення не затягуйте занадто сильно - прокрутіть лезо рукою після встановлення, воно має обертатися вільно.
Волосінь скручується, коли трава занадто висока для неї. Для високого бур'яну використовуйте чорний 4-кінцевий ніж - він саме для цього призначений.
Спробуйте ці рекомендації і напишіть, чи змінився результат.
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FOX
Тільки що забрав! Попробував то поки все добре. Далі побачимо.
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Поки немає.
- ОЖОтзыв от покупателя. Продавец: FOX
Декілька разів косила . Заряду однієї батареї вистачило на годину .
Тример легенький , зручний .- Достоинства:
- Все ок
- Марек Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FOX
Акумулятор тримає 10-хв
- Недостатки:
- Мало тримає акумулятор
- Продавец FOX
Добрий день, Мареку! Дякуємо за відгук.
Кожен акумулятор з комплекту забезпечує приблизно 45 хвилин роботи, тобто сумарно з двома - близько 1,5 години. Наші акумулятори мають реальну заявлену ємність, що, на жаль, є рідкістю серед багатьох виробників на ринку, та розраховані на понад 5 років експлуатації.
Якщо акумулятор розряджається за 10 хвилин, причин може бути кілька:
Надмірно затягнута гайка кріплення ножа. В інструкції зазначено, що гайку не слід затягувати занадто сильно - вона має ущільнювач і самостійно не розкрутиться. Після встановлення ножа обов'язково прокрутіть його рукою - лезо повинно обертатися вільно, без опору. Електродвигун розрахований на вільне обертання, і будь-яке додаткове тертя суттєво збільшує споживання енергії.
Пошкодження підшипників двигуна внаслідок ударів ножа об камені, бордюри чи інші тверді перешкоди. Це створює додатковий опір обертанню вала, через що двигун споживає значно більше енергії. На ділянках з камінням та перешкодами рекомендуємо використовувати пластикові ножі або насадку під волосінь - це захистить і двигун, і металеві леза.
Оскільки у комплекті два акумулятори, легко визначити джерело проблеми: якщо один працює значно довше за інший - питання в конкретному акумуляторі, якщо обидва розряджаються однаково швидко - за нашим досвідом, це на 100% вказує на проблему з двигуном.
Спробуйте, будь ласка, перевірити вільний хід леза та порівняти час роботи обох акумуляторів. Якщо проблема залишиться - рекомендуємо звернутися до сервіс
- Сергій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: FOX
Получил Вашу косу. Спасибо! Доставили быстро. Все работает, в комплекте все как в описании. Косит траву и мелкий сорняк на ура. Более крупные еще не пробовал, думаю возьмет и их.
- Достоинства:
- Легкая, удобная, косит хорошо, много насадок в комплекте.
- Недостатки:
- Пока их нет.