Отзывы покупателей о Гантели для фитнеса пластиковые цельные (неразборные) + коврик OSPORT Lite 2шт по 2.5 кг (OF-0116) Бирюзовый
- Еліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 2
Мені сподобались, зручні у використанні, дочка теж зацінила та іноді користується
- Продавец CHAMPS
Еліна, дякуємо за замовлення та відгук! Нам дуже приємна ваша оцінка.Користуйтеся із задоволенням )
- Олена У***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 4
Дякую велике
Вже займалася- Продавец CHAMPS
Олена,дякуємо за замовлення! Нам дуже приємна ваша оцінка.Користуйтеся із задоволенням )
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 4
Товаром задоволена, все як в описі . Дякую за швидку відправку
- Продавец CHAMPS
Марія,дякуємо за замовлення! Нам дуже приємна ваша оцінка.Дякуємо,що оцінили швидкість відправки) Користуйтеся із задоволенням )Завжди Вам раді)
- Яна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 4
Брала сестрі їй нормально для домашніх тренувань коли не хочеться йти в спортзал але за рахунок дуже габаритних не дуже зручно але за таку ціну це взагалі топ. Потрібно бути обережним бо може тріснути вона з пластмаси а в середині пісок тому потрібно бути обережними з ними.
- Продавец CHAMPS
Яна,щиро дякуємо за відгук !Нам дуже приємна ваша оцінка! Користуйтеся із задоволенням )
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 4
- Продавец CHAMPS
Руслан , вдячні за замовлення!) Приємного користування)
- Поліна П***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 2
Весят обе 2,96 кг !
- Достоинства:
- Если б весили как положенно то может и норм
- Недостатки:
- Недовес , быстро облезли
- Продавец CHAMPS
Дякуємо за відгук.Менеджер з Вами зв'язався для уточнення інформації,очікуємо від вас фото з вагою гантелей.Дякуємо.
- Олександра Р***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 2
Моєму замовленню повезло тріщин та люфтів нема, тож відгук буде позитивний.
Комплектація: дві бірюзові гантелі 1 чорний коврик з імітацією під шкіру плазучих або яких рептилій)
Вага: 2 кг 60 г (можлива похибка на кухонній ваги)
Тип: нерозбірного типу, бетон в скафандрі із пластику.
Недолік: спайка відчувається під ладонею, не котоновий одяг для тренування краще не вдягати, можна наробити закупок, тому оцінка чотири, а не п'ять.
Коментар виробника щодо шліфування читала, але може відгуки клієнтів знайдуть покращення в цьому промисловому дизайні)
Однозначна перевага: шестигранна форма гантелі ніколи не покотиться по підлозі і сусіди знизу подякують)
Колір:глибокий темний бірюзовий. Краса!- Достоинства:
- Супершвидко відправили, приємний консультант, повна комплектація як вказано на сайті, колір.
- Недостатки:
- Спайка потребує шліфування.
- Продавец CHAMPS
Олександра,дякуємо за такий приємний розгорнутий відгук! Раді, що ви задоволені покупкою )Ваші зауваження врахуємо!Бажаємо Вам гарних тренувань)Будемо раді вашим новим замовленням!
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 4
Дуже завеликого розміру, але тримати зручно. Треба порада чи безпечно з ними займатися , якщо є люфт, чи краще повернути?
- Достоинства:
- Вага точно відповідає заявленій, 4 кг.
- Недостатки:
- Як в відео Вікторії, теж конструкція хитка та є люф.
- Продавец CHAMPS
Оксана,дякуємо за відгук! Наш менеджер вже зв’язався з вами для вирішення питання. Якщо виникнуть додаткові питання під час користування — звертайтесь, завжди допоможемо.)
- Виктория Д***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 4
Доповнюю свій нещодавній відгук. І додаю відео. Замовила 2 пари гантелей, але виявилось, що бетонна основа всіх чотирьох гантелей розколота.(лопнута) Через це диски не зафіксовані, конструкція хитка і має сильний люфт. Написала продавцю-його відповідь була, що для пластикових гантелей це нормальна особливість виробництва. Якщо це нормально-то продавцю потрібно вказувати це в описі, щоб покупці знали, що вони купують. Також продавець порекомендував зробити легке повернення, але за свій рахунок. З чим я також повністю не згодна. Оскільки це брак-витрати на зворотню доставку сплатити магазин.
- Виктория Д***
За зворотню доставку довелось платити мені:(
- Виктория Д***
Дякую Розетці за втручання! Гроші за доставку продавець повернув! Проблему вирішено!
- Алена О***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 4
Було б непогано вказувати розмір виробу. Товар прийшов без коврика
- Недостатки:
- Гантелі прийшли без коврика. Як на мене, то розмір для 4кг завеликий у порівнянні з тими що у мене були 2кг - різниця в разів 5, хоча вага більше лише в 2 р.
- Продавец CHAMPS
Дякуємо за замовлення! Так , гантелі мають габарити за рахунок наповнювача,що забезпечує необхідну вагу та комфорт у використанні.Ми перевірили інформацію, килимок був запакован в посилку разом з гантелями, менеджер надіслав вам фото підтвердження!Дякуємо за звернення!
- Виктория Д***
Згодна-вони велетенські і трохи незграбні всередині розколоті. Я повертала
- Виктория Д***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 4
Товар неякісний, навіть не бувши у використанні гантелі вже поломались. Так як всередині просто бетон не зʼєднаний арматурою. Я дуже цим засмучена. Це був подарунок чоловіку. роблю повернення!
- Продавец CHAMPS
Доброго дня! Нам прикро, що товар не виправдав ваших очікувань. За наданим відео гантелі були належної якості та без пошкоджень, а конструкція й наповнення відповідають особливостям даної моделі від виробника. Для вирішення ситуації ми вже оформили повернення.Дякуємо за звернення!
ссылка
Додаю відео з дефектом!
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 3
Гантелі відповідають опису та фото, отримав у зазначені продавцем терміни! Приємне на дотик покриття, без сторонніх запахів. Рекомендую!
- Продавец CHAMPS
Михайло,щиро дякуємо за відгук !Нам дуже приємна ваша оцінка! Користуйтеся із задоволенням )
- БогданаОтзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 2
Хороші гантелі, замовлення відправили відразу за що дуже вдячна! Гарний сервіс)
- Продавец CHAMPS
Богдана,дякуємо за відгук !Нам дуже приємна ваша оцінка! Користуйтеся із задоволенням! Завжди Вам раді)
- ВалерійОтзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 4
Норм гантелі.
Мої ваги показують похибку близько 100 грам (на фото). Можливо, це похибка моїх вагів. А навіть якщо ні - то це лише 2,5%, дрібниця- Достоинства:
- Мʼяке приємне на дотик покриття, яскравий колір
- Продавец CHAMPS
Валерій,щиро дякуємо за відгук !Нам дуже приємна ваша оцінка! Користуйтеся із задоволенням )Гарних тренувань!
- Сергій І***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 4
Дякую! Гантелі чудові, килимок у комплекті,комунікація з продавцем швидка. Доставка зайняла 2 дні.
- Продавец CHAMPS
Сергій, дякуємо за замовлення) Приємного використання!)
- Аліна В***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 3
Все добре ,вчасно
- Продавец CHAMPS
Аліна , дякуємо за замовлення) Приємного використання!)
- Анна З***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 2
Яскраві зручні в застосуванні.
- Достоинства:
- Зручні
- Продавец CHAMPS
Анна, дякуємо Вам за відгук!Нам дуже приємна ваша оцінка! Користуйтеся із задоволенням )
- Дар'я Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 3
Отриманий товар дуже сподобався. Гантелі якісні, зручно тримати в руці.
- Достоинства:
- Швидко доставили замовлення, якісно зроблено та ще і в подарунок килимок
- Продавец CHAMPS
Дар'я,щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємна ваша оцінка! Користуйтеся із задоволенням )
- Турченко Т***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 4
Не погані,але в середині щось тарабанить
- Продавец CHAMPS
Тетяна,щиро дякуємо Вам за відгук! Користуйтесь з задоволенням! Усередині гантелей використовується гранульований наповнювач (грануліт) — незначна кількість пилу може з’являтися з технологічного отвору, його достатньо просто струсити.
- Вікторія В***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 2
Класні гантелі, швидко відправили
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Продавец CHAMPS
Вікторія,дякуємо Вам за довіру та позитивний відгук. Користуйтеся із задоволенням )
- Наталія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 3
Чудовий набір за свої гроші! Гантелі зручно лежать у руці, пластик приємний на дотик і не має різкого запаху. Килимок досить м'який, не ковзає під час вправ. Колір дуже гарний — у житті виглядає ще краще, ніж на фото. Для ранкової руханки чи фітнесу вдома — ідеальний варіант.
- Достоинства:
- Компактність, гарний колір, приємне покриття гантелей.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Продавец CHAMPS
Наталія,дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємна ваша оцінка! Користуйтеся із задоволенням )
- Кристина М***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 1
Писала відгук про обрізаний коврик. Написали, що то пакувальний матеріал,а коврик був покладений окремо. Але в посилці його не було. На фото те, що фіолетове, то я замовляла разом з гантелями Килимок-упори для колін та ліктів для йоги (планки), фітнесу та віджимань нековзний 2шт OSPORT TPE (OF-0233) Фіолетово-рожевий. Коврик просто не доклали.
- Недостатки:
- Не поклали килимок під гантелі
- Кристина М***
Після мого відгуку про недостачу коврика в посилці зателефонувала менеджер вирішити проблему. Коврик вислали за рахунок магазину.
- Олеся Т***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 2
Килимок поклали іншого кольору,хоча на фото вказаний чорний
- Продавец CHAMPS
Дякуємо за ваш відгук.Килимок є додатковим аксесуаром для зберігання гантелей, тому його колір може відрізнятися від зображеного на фото. Основний товар — гантелі — відповідає заявленим характеристикам. Дякуємо за розуміння.
- Кристина М***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 1
Все добре, але килимок не зовсім такий як на фото. обрізаний, ще й нерівно. Начебто нічого страшного, але неприємно трохи є.
- Недостатки:
- Обрізаний нерівно коврик
- Продавец CHAMPS
Кристина, на фото що ви прислали, це не килимок, а пакувальний матеріал. Килим у вас в посилці окремо
- Кристина М***
Тоді коврик просто не поклали. Бо те фіолетове, що на фото, то я замовляла Килимок-упори для колін та ліктів для йоги (планки), фітнесу та віджимань нековзний 2шт OSPORT TPE (OF-0233) Фіолетово-рожевий.
Тобто коврика просто не було
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 4
Все добре.
- Продавец CHAMPS
Дякуємо за відгук! Приємного використання!)
- Орест М***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 3
Гантелі зручні на руку і приємні на дотик (не скользять)
Саме те для розминки в домашніх умовах- Продавец CHAMPS
Орест, дякуємо за замовлення! Приємного використання)
- Наталя С***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 1
Достойні гантельки за гарною ціною надійний продавець дякую
- Продавец CHAMPS
Наталя, дякуємо за замовлення! Приємного використання )
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 3
Дякую, все вчасно і гарна якість
Буду ще замовляти- Продавец CHAMPS
Дякуємо Вам за відгук!Бажаємо гарних тренувань)Завжди Вам раді)
- Александра Я***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 4
Розміром як мінімум 10кг у тренажерній залі, мені, як дівчині, не зручно ними займатись. По-друге, при ударі гантелями з них на голову сиплеться пісок. Цілком можливо, що це залишок після засипання гантелей піском, подивимось.
- Достоинства:
- Важать навіть трохи більше 4х
- Недостатки:
- Ну дуже завеликі
- Продавец CHAMPS
Олександра,дякуємо Вам за відгук!Шкода,що гантелі виявилися завеликі для Вас.Вони дійсно габаритні за рахунок наповнювача. Наш менеджер написав Вам в особистий кабінет для вирішення питання.Завжди раді Вам допомогти та відповісти на будь -які питання по товару.
- Александра Я***
хочу додати - з першого дня з однієї з них сипався пісок, думала, що залишок піску після того, як закрили кришку - ні, пісок сиплеться і сиплеться. Прийшлось залити клеєм. Тому мінус ще зірочка.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 3
Поверхня гантелей містить гострі кути, наче леза, в місцях сплаву пластикових деталей. В процесі експлуатації пошкодила руки та одяг. Не рекомендую даний товар.
- Продавец CHAMPS
Дякуємо за ваш відгук і вибачаємося за неприємний досвід.
Хочемо зазначити, що гантелі є литими, а стики, про які ви згадуєте, — це виробничі елементи конструкції, які не підлягають додатковому шліфуванню. Вони не повинні становити небезпеку під час використання, тому нам дуже шкода, що у вашому випадку виник дискомфорт.
- ДІАНА О***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 4
Хороші гантелі за цю ціну
Дякуємо за Ваш відгук!)
- Аліна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 3
З одного боку на одній з гантель відпадає як пробка,щось тарахтить в середені.Таке враження як наповнення в одній більше,в іншій менше.Килимок не поклали. Незадоволена
- Достоинства:
- Колір
- Недостатки:
- Якість не дуже
- Продавец CHAMPS
Аліна,дякуємо що ділитись своїми враженнями!Наш менеджер зв'язався з вами для уточнення деталей по гантелям для вирішення питання. Килимок в замовлення був спакований , фото відправили.
- Юлия В***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 3
Замовила,передзвонили і сказали що безплатної акції поштомат на доставці вже немає.Я спитала скільки буде коштувати доставка,мені відповіли 80-100 грн.Але коли прийшла посилка ,я була дуже розчарована ціною.Переплатила за доставку замість 80-100,аж 225 грн.В них немає договору з поштою,тому такий важкий товар краще замовляти точно не в цьому магазині.Сама якість товару нормальна.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Доставка
- Продавец CHAMPS
Юлія,дякуємо за відгук! Посилка не пройшла по габаритах на поштомат, тому менеджер запропонував відділення,доставка розраховувалась за тарифами перевізника — ми на це не можемо нажаль впливати. Раді, що товар вам підійшов.Гарних тренувань!
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 2
Комплект пришёл быстро, все нравится, гири соответствуют с весом, красивые, коврик!
- Достоинства:
- Деньги, доступно по цене
- Продавец CHAMPS
Дякуємо за ваш відгук) приємного використання)
- Надія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 1
В цілому непоганий бюджетний варіант.
- Достоинства:
- Гарна ціна, швидка доставка.
- Недостатки:
- В одній гантелі щось неприємно клацає. Сподівалась на бірюзовий колір, але гантелі ніяк не бірюзові )
- Продавец CHAMPS
Надія,дякуємо Вам за замовлення!Колір гантелей бірюзовий,як і вказано,але через налаштування екрану та світло він може трошки відрізнятися в реальності.Нам приємно,що Вам сподобались гантелі.Бажаємо гарних тренувань!
- Надія П***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 2
Рекомендую
- Достоинства:
- Ціна якість
- Продавец CHAMPS
Надія, дуже дякуємо за рекомендацію. Нам приємно,що ви оцінили якість товару. Бажаємо гарних тренувань)Завжди Вам раді!