Сток. Уцінені, вживані, відновлені товари. До -60% на обране

Отзывы покупателей о Автомийка акумуляторна високого тиску 40 бар 6в1 бездротова для авто 21V 2 АКБ зі шлангом 5 м та кейсом

Оценка пользователей 4.7/5
  • Тетяна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys

Добрий день. Купувала татові. Все сподобалось, працює добре, тиск нормальний.

• Михайло М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys

В загалом прибор сподобався, в результаті згодом купив ще одного такого ж для тестя, він ним окроплює кущі та дерева ). Це вам не в ручну насос качати.
    Машину також доволі комфортно мити, мені вистачає дві десятилічтрові пляки з водою. Напоз звичайно ж не як у справжнього керхера але достатньо потужній чтоб помити машинку. Також зручно переключати режими на насажці не знімаючи її

Достоинства:
    можна возити з собою та мити машину в будь який зручний для себе час
    Недостатки:
    шланг, жорстковатий, вискакує з відра чи пляшки, потрібно якось додатково його фіксувати
  • Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys

Перша мийка, дуже задоволені, не тільки для машини, а і плитку у дворі, покропити виноград. радує що акумулятори підходять від інших пристроїв. одного вистачає десь на 20 хвилин, два маємо в комплекті, ще 2 і добре.

Достоинства:
    зручність, мобільність
  • Володимир Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys

Мийка сподобалась. Професійна - ні, тільки для домашнього використання. Проста, зручна, компактна.

Достоинства:
    Ціна та зручність у використанні.
    Недостатки:
    Краплі води через деякий час роботи потрапляють на контакти батареї через брак герметичності.
  • Євген К***

Чудово працює

Достоинства:
    Ефективна
  • Іван К***

Все дуже сподобалось

• Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys

Нормальний прилад. Тиск достатній. Було б непогано, якби банка для піни була більшою. І ящик замалий, складно все туди після роботи покласти та закрити

• Николай С***

Отлично работает, спасибо.

Достоинства:
    Цена, скорость доставки
  • Адріан
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys

Прикольна іграшка. В принципі тиск добрий, помити авто вистачає, якщо не спішити.
    При підключені до водопроводу вода з неї біжить сама і досить сильно. При занурені шлангу у відро саме нічого не біжить.
    Баночка для піни прям дуже маленька. Вистачило тільки на одні двері авто. Ще й піна виходить досить рідка. Але то може я не вмію в пропорції рідин.

Достоинства:
    Компактна
    Недостатки:
    Неочікувано шумна
  • Михайло М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys

акумуляторна мийка сподобалась. Має гарний тиск і різні режими оприскування води. Можна використовувати дистанційно, головне мати бочку або іншу ємність для води

Достоинства:
    гарний тиск води, багато режимів
    Недостатки:
    не помітили
  • Людмила Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys

Купили акумуляторну мийку. Чоловік просто у захваті: і машину мив, і сітки на вікнах. Дуже класна річ .

Достоинства:
    все влаштовує
  • Валерій К***

Товар дуже сподобався

• Ірина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys

Придбала ручну акумуляторну мийку і залишилася дуже задоволена. Легка, компактна та зручна у використанні. Заряду акумулятора вистачає для миття автомобіля, велосипедів, садових меблів та доріжок біля будинку. Хороший напір води, проста збірка та можливість працювати без підключення до водопроводу роблять її дуже практичною. Відмінний варіант для дачі, гаража або подорожей. Рекомендую всім, хто шукає мобільну та ефективну мийку.

Достоинства:
    Дуже компактна, зручна
  • Владислав Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys

Товар якісний, працює добре, гарне співвідношення ціна якість

Достоинства:
    Ціна, комплектація, 2 батареї в комплекті
    Недостатки:
    Погана якість пластикового рукава що іде в комплекті, надто жорсткий, місцями перегинається.
  • Олена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys

Автомийкою задоволена. Тиск води нормальний, змиває пил і легкий бруд добре. Зручно, що воду можна брати з відра – на дачі це великий плюс. Валіза для зберігання, є кілька режимів струменя, в тому числі душ.

Достоинства:
    мобільна, два акумулятори, можна використовувати в саду.
    Недостатки:
    Недоліків поки не виявила
  • Микола Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys

Гарна річ, вже помили лісапєт і авто. Певно мона й бурштин вимивать

Достоинства:
    Гарно працює, мона брать воду з відра, валіза для зберігання, зміна потоків води по типу душу
  • Ольга Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys

Автомийка класна, все прийшло швидко, зручна валізка для зберігання, тиск води високий і зручний для миття авто, і поверхонь, рекомендую

Достоинства:
    Зручний та корисний
  • Василь Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys

Питань до товару немає все ок

• Яна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys

Товаром задоволені,свої функції виконує добре,тиск гарний!

Достоинства:
    Все працює
    Недостатки:
    Не було
  • Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys

Доброго дня, відгук негативний. Покупка була здійснена на подарунок. Автомийка не працює від слова взагалі. Навіть не вмикається , акумулятори заряджені . Неприємна ситуація як для мене так і для людини якій був подарунок. Відгук негативний ще й тому ,що замовили в квітні ,сьогодні 29.05.26 а питання заміни товару або повернення коштів не вирішено.

Достоинства:
    Мінуси
    Недостатки:
    Некомпетентність продавця
    • Продавец  First Toys

Добрий день! Товар прийняли у сервісний центр на ремонт, він вже готовий, відправимо до кінця тижня. Просимо розуміння з Вашого боку.

• Продавец  First Toys

Замінили Вам товар на справний.

• Юлія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys

Товар полностью подошел. Покупкой довольна, спасибо

Достоинства:
    Супер качество, все работает
    Недостатки:
    Не нашла
  • Владимир Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys

Гроші на вітер. Для тих хто вагається брати дорожчу як оце чи дешевші ,беріть дешевші ,то хоч не так розочаруєтесь.Бо вартість в майже в три рази дешевше. По суті - тиск дуже слабкий можна долоню підставляти .Це просто іграшка за три тисячі.Шланг ніякий.

Достоинства:
    Не виявив
    Недостатки:
    Ціна,тиск, якість
    • Продавец  First Toys

Добрий день! Нам дуже прикро, що товар Вам не сподобався, більшість клієнтів задоволені його функціоналом, отримуємо багато позитивних відгуків. Максимальний тиск: 40 бар, цього цілком достатньо для повноцінної роботи з товаром.

• Продавец  First Toys

За Вашою згодою було повернуто кошти за Ваше замовлення.

• Татьяна Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys

Дякую за товар, автомийка відповідає зазначеним функціям

• Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys

Все сподобалось : швидка доставка, пакування і пристрій.
    Купувала чоловікові в подарунок- задоволений.
    Використовували для обприскування саду

Достоинства:
    Все згідно характеристики
  • Павло Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys

Все пишуть про неї,як недоліки,це все особисті відчуття.Насправді дуже гарна мийка щ гарним напором.Гарно утворює піну.Аккамцлятора вистачає особисто мені одного,щоб помити машину.Один раз піну і змити

Достоинства:
    Якіст,швидкість
    Недостатки:
    Не виявив
  • Артем Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys

Покупал для обслуживания кондиционеров. Очень подходит для чистки насадкой 45° так и спреем отлично всё сбивает, давление то что надо. Аккумуляторы держат долго

Достоинства:
    2 аккумулятора, насадки, хорошего качества пластик
    Недостатки:
    Слабовата для мойки машины
  • Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys

Непогана річ за свої кошти

• Михайло
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys

Машинка по паспорту: "ACR-01", 21В (2 сменных блока аккумов по 5 литий-ионных аккумов 18650 каждый по маркировке ёмкостью 1200 mA*h, холодная сварка, плата предохранения от перезаряда и переразряда для каждого аккума, зарядник на 1А от сети "ZY-210" с индикатором полноты зарядки), жизнь мотора до 500H (часы?). Конструкция удобная, напор - боль в ладони под напором точечной струи. Турель насадок - очень удобна, струя под углом - вообще супер вещь для подкрылков, полезно распыление мелким туманом для опрыскивания. Впечатления - очень приятные. Теперь посмотрим, как будет в деле и насколько надёжной окажется.
    Главное - промывать чистой водой, нежно продувать внутренность и высушивать (во избежание коррозии от химикатов и агрессивной воды)

Достоинства:
    Турель с насадками, сила напора для аккумуляторной мойки, защита аккумов, лёгкость, кейс для хранения в авто, возможность обрызгивать высокие деревья и опрыскивать низкорослые.
    Недостатки:
    Эксплуатация покажет
  • Анна Л***

Все працює

• Алексей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys

Норм мойка...Со своей функцией справляется .

Достоинства:
    Справляется з мийкой машини
    Недостатки:
    Не виявив.
  • Євген З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys

Все ок, працює, швидка відправка

• Анастасія П***

Товар супер) дуже задоволені

• Кирило Ш***

Гарна річ!

Достоинства:
    Компактна
  • Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys

Машину моет. Использовал 1 аккумулятор и 3 ведра воды. Пенник пока не пробовал. Шланг и кейс отвратительные. Напор приличный, по ощущениям (руку держать под струей невозможно) не хуже моей старой K2 от Karcher. В целом доволен.

Достоинства:
    Автономность, компактность
    Недостатки:
    Китай
  • Євген

Відповідає оцінці "4"

Достоинства:
    Ціна якість 5
    Недостатки:
    Лишня запчастина, акумулятор слабше ніж в описі
  • Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys

Відмінний товар . Майка мене влаштовує повністю. Власне моїм потребам. Мені потрібен був розпилювач для обробки великих дерев, тобто дуже потужна мийка різала би листя, а може і гілочки, а ця відмінно справляється. Мили машину- теж норм. Тому рекомендую з повною відповідальністю.