- Богдан Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: All Tool. Цвет рукояти: Черный
Вони того не варті.
1.Якість просто жахлива,із-за якості ножа ви резикуєте своїм здоровьям.Не жартую.
2.Ножі самура більш витривалі,а це убожество ламається,від невеличких навантаженнь- Достоинства:
- Жодної
- Недостатки:
- Не купуйте,лезо дамається
- Продавец All Tool
Доброго дня Богдан. Дуже прикро за цю ситуацію. Так трапляється, якщо використовувати ножі не за призначенням. Не використовуйте ножі для рубки заморожених продуктів, а також для продуктів з кістками та твердих сортів сиру. Також ножі серії Harakiri не можна згинати, застосувувати надмірні бокові зусилля, бо це може призвести до пошкодження ножів.
- Андрій У***Отзыв от покупателя. Продавец: All Tool. Цвет рукояти: Черный
Ножі гості, але дуже ламкі. Від легкого удару ламаються. Сьогодні коли різав сало заморожене віддавався шматок. На місті відомому видно що всередині якийсь сплав.
- Достоинства:
- Гострі і легко точаться
- Недостатки:
- Це не сталь я фіг знає який сплав
- Продавец All Tool
Доброго дня! Дуже прикро за цю ситуацію. Так трапляється якщо використовувати ніж не за призначенням. Не використовуйте ножі для рубки, заморожених продуктів, а також для продуктів з кістками та твердих сортів сиру. Дя заморожених продуктів є спеціальний ніж "Ніж для хліба та заморожених продуктів Samura Harakiri SHR-0057B".
- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: All Tool. Цвет рукояти: Черный
Змініть,будь-ласка, в характеристиках країну виробника).
На пакуванні написано що виготовлено в PRC.- Віктор Ш***
Згоден,російська контора,зроблено в Китаї.
- Роман О***Продавец: All Tool. Цвет рукояти: Черный
Длина ножей ?
- All T***
Доброго дня!
Длина лезвия, мм: 99, 150, 161, 175, 208
- Олексій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SKL SHOP. Цвет рукояти: Черный
Бистро відправили, якість як в описи і навіть перевершили мої очікування, рекомендую ножі і продавця
- Достоинства:
- Дуже гострі, зручна ручка, красиві
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Николай В***Отзыв от покупателя. Продавец: SKL SHOP. Цвет рукояти: Черный
Все было хорошо, но после месяца использования резал подмороженное сало (не замороженное (!!) в стекло) и часть лезвия просто откололась.
Никакой гарантии естественно нету, 14 дней на возврат и всего хорошего.
Очень не лояльный продавец. Не рекомендую.- Достоинства:
- Острые
- Недостатки:
- Хрупкая сталь