Отзывы покупателей о Растение Хищник Венерина мухоловка Дентата AlienPlants Dionaea muscipula Dentate размер S (SUN0017CP)

Оценка пользователей 4.15/5
  • Вікторія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunCloud

Рослина прийшла добре упакована, здорова. Дуже подобається.
    Пришліть будь ласка ,як правильно за нею доглядати?!

Достоинства:
    Швидка та якісна доставка.
    Недостатки:
    Не знаю нічого про догляд.
  • Даніл Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunCloud

Дуже хороший квіточок, приїхав швидко завдяки новій пошті, був упакований якісно. Єдине, що не завадило б — тарілочка для поливу, в мене не було зайвої, але вони коштують копійки в будь-якому квітковому магазині. Земля була вологою, тому єдине, що потрібно було зробити — це поставити на сонечко, і він відразу почав розкривати свої квіточки. (На фото перший та третій день)

Достоинства:
    швидка доставка, хороший сам квіточок, він досить великий, сподобалося, що земля була вологим, так що доставку він добре пережив.
    Недостатки:
    ось би тарілочку для поливу)
  • Роман Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunCloud

Все супер. Дякую за оперативну доставку

• Марина Ф***

Дякую!
    Отримала сьогодні квіточку!
    Гарно запакована, на вигляд здорова.
    Врахували мій коментар і підібрали на подарунок красуню

• Максим М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunCloud

Прийшла не ушкоджною і гарно запакована.Дуже цікава рослина,муху живу поклали і вона швидко закрилась,я був здивований більше ніж дитина. Доглядали по інструкції,поливали дистильованою водою,але десь через місяць почала вянути і пропала.

Достоинства:
    Дивовижна рослина.
    Недостатки:
    Швидко завянула. Думаю через те що вимились добрива якими її підкормлювали продавці. Думка суб'єктивна ,можливо я неправий.
  • Наталья Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunCloud

Приїхала ушкодженою, деякі пастки були погнуті, а деякі не відкривались. Відкриті пастки не реагували зовсім.
    Взагалі можливо рослина відійшла б з часом, але не хотіли ризикувати, адже приїхав маленький паросток і невідомо чи прижився б, тому довелось залишити(
    Вибачайте

Достоинства:
    Гарна рослина, дуже хотіли купити
    Недостатки:
    Складно переносить доставку поштою, вибаглива
    • Продавец  SunCloud

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Так, при доставці рослинки, деякі ловушки закриваються, це трапляється від контакту упаковки і вібраціях транспортування. Для рослини це стрес, і при отриманні необхідно 3-5 днів, щоб акліматизуватись рослинці і відкрити ловушки. Зараз найкращий період для рослини інтенсивного росту.

• Татьяна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunCloud

Все чудово! Прийшла квіточка на наступний день. Ціла і не ушкоджена, жива і виглядає здоровою) Вже навіть на третій день зʼїла свою першу муху

Достоинства:
    Швидка доставка. Квіточка гарна
    Недостатки:
    Не було інструкції, але зараз всі вміють користуватися інтернетом - тому це і не зовсім недолік)
  • Маріна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunCloud

Рослина прийшла ціла та неушкоджена. Проте нажаль відсутня інформація по догляду. Було б зручно одразу отримувати інструкцію.

• Семенова А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunCloud

Цветок умер через неделю .

• Яна В***

Якщо Ви пересаджували рослину, то дуже важливо пересадити її саме у верховий торф з перлітом з відношенням 1:1 чи 1:2 або в готову спеціальну суміш (продається на Розетці), інакше коріння попалиться. Якщо ні, то, можливо, не вистачило світла, тепла, поливу (словом, відповідного режиму). За діонеєю складно доглядати, проте якщо зробити як треба - вона насолодить всіх приємним цвітінням)

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunCloud

Цікава рослина, але швидко здохла бо немає чим кормити

Достоинства:
    Шось незвичне на один раз подвиться хвате
    Недостатки:
    Дуже швидко здохло
    • Продавец  SunCloud

Доброго дня! Послинка росте до 25 років при правильному узоді за нею. Годувати ії не обов‘язково, це лише підкормка. Головне це дистильована вода в піддон і сонячне підвіконня.

• Виктория Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunCloud

Добрый день! Получила цветок! К сожалению без инструкции ,как ухаживать и очень маленький!

Достоинства:
    Миленький,необычный!
  • Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunCloud

Упаковка супер! Цветок очень понравился!!!

• SunCloud

Здравствуйте! Спасибо за Ваш отзыв!

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunCloud

Интересное растение, не налюбуемся. Упакована была качественно, ничего в ней не сломалось. На почте ждала два дня - все норм. Очень неудобно, что прислали без инструкции - непонятно, как правильно ухаживать и как кормить. Конечно, почитали в интернете, но краткая инструкция в посылке была бы очень к месту - как поливать, куда ставить, когда начинать кормить и чем. На данный момент она у нас два месяца.

Достоинства:
    Крепко упакована и хорошо дошла , интересное растение
    Недостатки:
    Без инструкции
    • SunCloud

Добрый день! Спасибо за Ваш отзыв! Если Вам не доложили инструкцию в коробку, напишите нам через форму "Написать продавцу" Мы Вам отправим ее в электронном виде, так она всегда у Вас будет под рукой.

• SunCloud

Отправили Вам инструкцию! Будут вопросы, рады помочь!

• Ольга

Инструкцию я так и не получила

• Шаустюк Т*** Григорівна

Дошла за 3 дня все добре живе і до сьогодні

Достоинства:
    Вигідна ціна
    • SunCloud

Спасибо за Ваш отзыв! Будем рады видеть Вас в нашем магазине снова!

• Марія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunCloud

Замовляла навесні. Рослина була гарно упакована, прийшла в хорошому стані. Навіть кілька разів спрацювали пастки. Але зараз вона гине, напевне, через мої помилки. Думаю, я її реабілітую. Правда, з посилкою мені не прийшло інструкції. Доводиться самостійно шукати інформацію.

• SunCloud

Здравствуйте! Благодарим за ваш отзыв, мы ценим обратную связь от наших покупателей. Очень рады, что товар вам понравился, желаем успешного пользования и ждем вас снова. Будем очень благодарны за положительную оценку нашего магазина на портале Rozetka. Спасибо, что вы выбрали компанию SunCloud!