- Ірен С***Отзыв от покупателя. Продавец: SINEGUR
Я задоволена і обслуговуванням і порадами продавця і самим мохом. Поєднувала 2 кольори моху + брала ще міні-кашпо від виробника. Створити красу можна дуже-дуже швидко )))
- Достоинства:
- Гарна якість сировини! Мені дуже сподобалось!
- Недостатки:
- Фарбує руки, але продавець про це попереджає
- Маргарита А***Отзыв от покупателя. Продавец: SINEGUR
Замечательный мох. Красивый.
Оказалось его больше чем думала.- Достоинства:
- Красивого зелёного цвета, его много, перезванивают и подсказывают как и что синим делать.
Дякуємо за ваш відгук :)
- Гнатенко К***Отзыв от покупателя. Продавец: SINEGUR
Товар перевищив усі очікування, дуже приємний колір та структура. Дуже уважний продавець, котрий дав усі потрібні рекомендації ❤️
- Валерия Е***
Так красивооо
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: SINEGUR
Якість хороша, всім задоволена, дякую)) чудовий продавець, всім рекомендую
- Продавец SINEGUR
Дякуємо за ваш відгук :) Вам творчого натхнення і будемо раді знову бачити вас.
- Ирина А***Отзыв от покупателя. Продавец: SINEGUR
Мох дуже чудовий. Неперевершений індикатор вологості повітря в кімнаті. Дуже ввічливий і уважний продавець. Все чітко роз'яснив, порадив рекомендації щодо моху. Я в захваті.
- Достоинства:
- Рекомендую Норвегський мох.
- Алина П***Отзыв от покупателя. Продавец: SINEGUR
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: SINEGUR
Працювати з мохом - суцільне задоволення, дуже захоплюючий процес, а особливо приємно, коли бачиш кінцевий результат..Окреме спасибі продавцю, який все детально розповів, про всі тонкощі роботи з мохом, покупкою цілком задоволена.
- Достоинства:
- Гарний стан, колір, аромат
- Недостатки:
- Залишки хвої, що не є критично
- Ганна В***Отзыв от покупателя. Продавец: SINEGUR
Дуже дякую за мох.Окреме дякую продавцю,який все гарно розказав!
- Достоинства:
- З 200 грам є,що вибрати
- Недостатки:
- Багато було сухого.
- Продавец SINEGUR
Вітаємо. Дякуємо за відгук. Щодо сухого моху. Якщо самі гілочки були сухі - то не біда. Просто покладіть їх на деякий час у приміщенні із достатньою вологою (кухня, ванна). Мох вбере в себе потрібну кількість вологи і знову стане пружним. Якшо ж ви маєте на увазі корінці - то вони, звістно, є і вони зазвичай виконують технічну функцію: за них приклеюють мох до основи, або вони заповнюють вільний внутрішній простір у кашпо.
- Анюта Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SINEGUR
ДЯкую))) перша моя покупка моху. Задоволена коліром та якістю)
- Достоинства:
- Колір
- Продавец SINEGUR
Дякуємо за позитивний відгук. Вам творчого натхнення!
- TetianaОтзыв от покупателя. Продавец: SINEGUR
Задоволена товаром і відношенням продавця до товарів та покупців.
- Достоинства:
- Якість, колір
- SINEGUR
Дуже дякуємо за ваш відгук
- Руслана А***Отзыв от покупателя. Продавец: SINEGUR
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: SINEGUR
Дуже грязний зі 100 грам купленого відсотків 50 пішло в смітник
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Дуже грязний
- Продавец SINEGUR
Дякуємо за ваш відгук. Ви купили НЕчищенний мох. А нечищенний мох вміщує елементи лісової підстилки: голки, гілки, листя, шишки тощо. Такіх вміщень може бути до 25%. Нам дуже шкода, що ви залишилися незадоволеними.
- Наталія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: SINEGUR
Це не мох це просто купа сміття . Половина моху суха і темна , фарба не прикриває цих недоліків . Сформувати виріб з нього не можливо ! Більша Половина упаковки - непридатна до використання .
- Достоинства:
- Недостатки:
- Один великий недолік - це цей мох.
- Продавец SINEGUR
Вітаємо. Дякуємо за ваш відгук. На жаль, так і не змогли з вами голосом поспілкуватися, щоб усно донести ту інформацію, яка у нас прописана в карточці товару. На жаль, люди її не читають. Ми попереджеємо, що мох НЕ чищений і вміщує до 20-25% лісової підстилки (листя, голки тощо). Те, що ви охарактеризували як сухий і темний - то корінці. Зазвичай у майстринь вони виконують технічну роль: за них приклеюють при створень панно, або ними вставляють у кашпо і вони заповнюють внутрішній простір. Якщо найдете змогу нам зателефонувати, ми обов'язково поділимося з вами деякими "хітрощами" при роботі з мохом. Також просимо звернути увагу, що ми продаємо норвезький мох. Норвежці взагалі в пріоритеті ставлять екологію та безпеку. Саме тому мох не має рівномірного окрасу, бо використовують не хімічну, а виключно натуральну фарбу. І саме через ці причини корінці не "натягують" доволі фарби, щоб виглядати так само, як і шапочки. Шкода, що ви залишилися розчарованою товаром. І все ж таки, знайдіть можливим - зателефонуйте нам.
- Ольга Х***
На фото виглядає досить не погано...
- Руслана А***Отзыв от покупателя. Продавец: SINEGUR
Все супер , швидко відправили )
- Анна И***
Скажите пожалуйста - на фото 100 грамм?
Спасибо