Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Смесь семян газонных трав RASENLUX Газон® Танго TANGO, 1 кг

Оценка пользователей 4.8/5
  • Сидоренко А***

Беру на підсів весною

Достоинства:
    Мало райграсу
    • Продавец  Rasen

Олексій, вітаю!
      Дякую за витрачений час для написання відгуку і за красиве фото вашого газону. Видно, що ви ставитеся до нього з тією ж ретельністю, як справжній англієць до своїх газонів. А такого результату вдалося досягти у тому числі і завдяки якісному насінню від надійного німецького виробника RASENLUX GmbH. Бажаємо вам ще більше зеленого задоволення та приємних днів у власному саду!
      Мирного неба, зелених газонів!

• Ольга З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rasen

Трава зійшла добре, невисока й густа. Засаджувала ділянку поряд з сумішшю Універсальна, то мені здається, що Танго росте нижчою (рідше косити треба).

Ольга, вітаю!
      Дякуємо за довіру і високі оцінки нашої роботи, що витрачаєте час та пишете відгуки, це дуже корисно нам та потенційним покупцям нашого магазину.
      Ви все правильно дослідили, що травосуміш ТАНГО має більш виражені декоративні властивості, порівняно з травосумішшю Універсальна. Умовно можна розділити на 2 категорії. Універсальна- більш надійна, а Танго - більш декоративна досконала та красива, но потребує більше догляду.
      Візуально, Танго створює газон більш повільно. Насіння, яке входить до складу травосуміші Танго, довше сходить, але має високий відсоток проростання. Трави мають тонку структуру листя, такий газон м’якіше на дотик та виглядає щільніше, не потребує частого скошування.
      Мета нашого магазину Rasen - надавати найкращий сервіс Клієнту, та надавати травосуміш для створення якісного газону від світового лідера Rasenlux GmbH.
      Ми раді, що ви залишились задоволені якістю насіння нашого магазину. Ми і надалі, намагаємось надавати найкращий сервіс для наших клієнтів. Та пропонуємо тільки найкраще насіння для газону від відомих європейських виробників. Постійно пропонуємо консультації для створення якісного газону.
      Будемо і надалі, раді бачити вас знов серед наших постійних клієнтів.
      Бажаємо мирного неба та зелених газонів!

• Алексей Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rasen

Пока про достоинства или недостатки сказать трудно. Весной посадим - посмотрим. Потом и напишу ))).

А продавцу спасибо - отправили сразу. Получил на следующий день.

Достоинства:
    красивая упаковка
    Недостатки:
    пока не заметил
    • Продавец  Rasen

Алексей, спасибо что нашли время написать отзыв и высоко оценить работу нашего магазина. Мы стараемся быть лучше и каждый отзыв указывает нам правильный путь. Для нас важен каждый покупатель и мы делаем всё возможное чтобы оставаться лучшими на рынке семян газонных трав. Оказываем консультации по выбору, закладке и уходу за газоном на всех этапах эксплуатации газона. Обязательно ждём фото Вашего газона Танго. Закладку газона проводите в подготовленную почву. Избавиться от сорняков. Вскопать. Разрыхлить граблями. Посеять семена используя метод крест-накрест. Прикатать катком или уплотнить семена вместе с землёй. Придерживайтесь простых рекомендации по закладке газона и всходы будут на 7-14 день при среднесуточной температуре почвы +15С.

• Виктория
    • Продавец  Rasen

Виктория, спасибо что нашли время высоко оценить качество посевного материала и работу нашего магазина. Мы всегда готовы оказать помощь по выбору газона, консультации на всех этапах создания и эксплуатации газона. Для нас дорог каждый покупатель.