- AI аналіз відгуків120 відгуків: Позитивний: 93%, нейтральний: 6%, негативний: 1%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Ігор З***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Уровень нагрузки: 7-56
Гарний та якісний набір . Підходить для тренувань на турніку так і для вправ на все тіло.
Також дуже подобається моєму синочку з аутизмом, дуже полюбляє на ній гойдатись та стрибати (коли петля прикріплена до турніка)- Достоинства:
- Гарний набір для тренувань будь де
- Недостатки:
- Дмитрий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Уровень нагрузки: 7-56
Гарні, міцні петлі. Брав для більшої варіативності під час виконання фізичних вправ вдома. Дозволяють регулювати навантаження за рахунок петель різної ширини
- Достоинства:
- Якість, багатофункціональність
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Ніна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Уровень нагрузки: 7-56
Хороший набір резинок для тренувань. Купували сину для підтягувань — дуже допомагають правильно освоїти техніку та поступово збільшувати навантаження. Якість хороша, резинки міцні та зручні у використанні. Син задоволений
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Уровень нагрузки: 7-56
Товар відповідає опису, все чудово, дякую!
- Достоинства:
- Якісні,міцні петлі.
- Недостатки:
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Уровень нагрузки: 7-56
Товар відповідає опису, все супер, брала за рекомендацією тренера
- ВиталийОтзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Уровень нагрузки: 7-56
Товар відповідає опису. Гарне обслуговування. Швидко відправили . Ціна товару та якість відмінна. Рекомендую.
- Игорь М***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Уровень нагрузки: 7-56
гарна якість і вчасна доставка
- Достоинства:
- товар гарний і відповідає опису
- Недостатки:
- не знайшов
- Денис Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Уровень нагрузки: 7-56
Все сподобалось
- Достоинства:
- Ціна, якість.
- Недостатки:
- Невиявлено.
- Шандрук Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Уровень нагрузки: 7-56
Резинки сподобалися, рекомендую! Відправили швидко
- Денис Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Уровень нагрузки: 7-56
Супер.
- Виталий Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Уровень нагрузки: 7-56
Цена качество.
- Достоинства:
- Без запаха.приятные на ощупь.
- Недостатки:
- Пока нет
- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Уровень нагрузки: 7-56
Якісний товар. Все ок. Особиста думка - рекомендую.
- Достоинства:
- Товар якісний. Кольорове позначення навантаження. В комплекті були рукавички. Станом на даний момент нарікань немає
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- Даріна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Уровень нагрузки: 7-56
Дуже швидко отримала замовлення, навіть не помітила, як воно опинилось у поштоматі. Користуюсь зеленою гумою, підтягуватись - одне задоволення.
- Продавец Store.Shoop
Дякуємо за відгук) Раді, що ви задоволені покупкою) Тренуйтесь із задоволенням)
- Михайло С***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Уровень нагрузки: 7-56
Петлі дуже чудові.
- Достоинства:
- Міцні.
- Недостатки:
- Ізмайлов А***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Уровень нагрузки: 7-56
Петлі сподобались, гарної якості. Рекомендую для людей з різною фізичною підготовкою, кожен знайде для себе те що йому по силам. Гума не має неприємного запаху.
- Достоинства:
- Якісна гума з різним навантаженням
- Недостатки:
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Уровень нагрузки: 7-56
Чудова гума. Майже без запаху, приємна на дотик, добре тягнеться.
Порівнювати ні з чим, але якість повністю влаштовує, не думаю що у когось кординально краща якість.- Достоинства:
- Мінімальний запах, приємна на дотик
- Галина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Уровень нагрузки: 7-56
Дуже задоволена якістю товару. Петлі приємні на дотик,виготовлені з якісного матеріалу. Все прийшло дуже швидко. Відмінне обслуговування. Гарне упакування. Дякую! Рекомендую.
- Достоинства:
- Якість товару і обслуговування
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Уровень нагрузки: 7-56
Дуже задоволений покупкою. Петлі приємніші на дотик, і якісніші за попередні цього ж бренду від іншого продавця. Швидко прийняли заявку і відправили.
Товар і продаця рекомендую- Достоинства:
- Якісні, приємні на дотик
- Недостатки:
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Уровень нагрузки: 7-56
Петлі чудові,все супер,продавці ввічливі,швидко доставили!
- Достоинства:
- Все супер
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Уровень нагрузки: 7-56
Гарна якість, дуже гарно підібрана ширина - якщо не підходить якась одна, завжди можна підібрати пару.
- Ельміра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Уровень нагрузки: 7-56
Отримала гумові резинки для спорту швидко.Коробка, мішечок та товар в відмінній якості.На дотик резинки приємні.В тренуванні також.Якість товару гарна.На перший погляд служитиме довго.Дякую
- Игорь Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Уровень нагрузки: 7-56
Купив ці петлі. Вони гарної якості. Користуюсь із задоволенням. Магазину та Розетці респект !
- Достоинства:
- Якісні
- Недостатки:
- Немає.
- BohdanОтзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Уровень нагрузки: 7-56
Хороші петлі. Дуже міцні та надійні.
- Достоинства:
- Міцні
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Уровень нагрузки: 7-56
Якістю задоволений
- Денисюк В***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Уровень нагрузки: 7-56
Все добре, рекомендую
- Достоинства:
- Гарна якість
- Недостатки:
- Не побачив
Чудові гумові петлі, за ціною та якістю. Залишився задоволений. Гума приємна на дотик. Впевнено рекомендую, альтернатив нема
- Достоинства:
- Якість гуми
- Недостатки:
- Немае
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Уровень нагрузки: 7-56
5++
- Достоинства:
- все
- Недостатки:
- Владислав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Уровень нагрузки: 7-56
Встиг затестувати лише одну з набору і мені сподобалось. Думаю з іншими також не буде проблем
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Не знайшов
- Михайло Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Уровень нагрузки: 7-56
Після двох тижнів використання якихось проблем чи недоліків не виявив. Матеріал якісний, неприємний запах відсутній.
- АскольдОтзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Уровень нагрузки: 7-56
Повністю задоволений
- Достоинства:
- Мені сподобалось
- Недостатки:
- Не побачив
- Продавец Store.Shoop
Дякуємо за відгук, Аскольд) Приємних вам тренувань)
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Уровень нагрузки: 7-56
Очень удобные в использовании. Хорошее качество.
- Продавец Store.Shoop
Дякуємо за відгук, Ольга) Раді, що ви задоволені покупкою)
Хороший комплект, не только для подтягиваний. При растягивании хорошо чувствуется сопротивление
- Руслана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Уровень нагрузки: 7-56
Качественный товар, очень приятное обслуживание!
- Достоинства:
- Всем довольна
- Недостатки:
- Отсутствуют
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Уровень нагрузки: 7-56
Топ магазин,топ петлі
Повністю відповідають очікуванням і виконують свої функції
Раджу для купівлі - Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Уровень нагрузки: 7-56
Чудові враження! Ще не всі петлі випробував, але ті, з якими працював (користуюсь регулярно протягом місяця), тримають надійно, розривів або тріщин немає. Зручний і міцний мішечок для зберігання
- Достоинства:
- Гарний матеріал, міцні і витривалі
- Недостатки:
- Не виявив
- Ярослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Уровень нагрузки: 7-56
Хороші резинки
- Достоинства:
- Топ за свою ціну
- Недостатки:
- не виявив