- Александр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: PLATA
Помилково відправили замовлення замість паяльника 24В паяльник 12В. Після звернення продавець звʼязався, повернення та заміну організував в найкоротший термін. Товар відповідає опису. Якість нормальна, по своїй ціновій категорії. За гарну роботу з клієнтами ставлю «відмінно».
- Александр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: PLATA
Замовлення виконано вчасно. При огляді якість паяльників відповідає своїй ціновій категорії. Але дуже дивує те, що продавець халатно відноситься до опису товару. В описі вказано що паяльник 24V, по факту я отримав паяльники 12V. Мені, як покупцю дуже неприємні такі моменти. Буду чекати від продавця пояснень.
- Недостатки:
- Товар не відповідає опису.
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: PLATA
Паяльник отличный, работать одно удовольствие!!! У меня он работает от DC-DC преобразователя 12-24 + ШИМ регулятор для регулировки МОЩНОСТИ! У кого есть проблемы с перегревом советую купить готовый модуль, стоит реально копейки, а проблему решает на раз!!!
- Достоинства:
- Быстро греется, имеет сменное жало
- Недостатки:
- Хотелось бы чтобы жало было медным! Но после нескольких раз ... привыкаешь
- Віталій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: PLATA
Паяльник, на диво, досить швидко гріється, і паяє добре. Але він в собі не має ніякого термостата, тому так само швидко перегрівається до червоного кольору і перестає паяти. Тому доведеться працювати в режимі: увімкнув - швидко спаяв - вимкнув.
Має змінне жало.- Достоинства:
- Гріється, паяє
- Недостатки:
- Дуже швидко перегрівається
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Pro Tools
добре
- Виктор Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Tools