Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Пакет-майка для продуків "Майже все!" 22*38 100 шт 7 мкм 2222222206611

• Андрій Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MW STAR

Після замовлення, зателефонували і дуже оперативно відправили. Товар дуже якісний. Ще зробили маленький дисконт в вигляді 50 пакетів. Продавця рекомендую.

• Продавец  MW STAR

Доброго дня, Андрій! Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо вдалих покупок, гарного настрою та мирного неба. Ваш MW STAR ссылка

• Леся Т***

Рекомендую однозначно!!!

Достоинства:
    Тільки переваги!!!
    Недостатки:
    Немає!
    • Продавец  MW STAR

Доброго дня, Леся! Дякуємо за Ваш відгук. Передамо Ваше зауваження щодо характеристик спеціалістам, їх буде виправлено. Бажаємо вдалих покупок, гарного настрою та мирного неба. Ваш MW STAR ссылка

• Константин Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MW STAR

Дуже порядний та відповідальний магазин. Замовлятиму ще.

• Продавец  MW STAR

Доброго дня, Константин! Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо вдалих покупок, гарного настрою та мирного неба. Ваш MW STAR ссылка

• Константин Д***

Все добре. Дякую

• Ольга І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MW STAR

міцні пакети і не дорогі. Буду використовувати для покупок в супермаркетах

• Продавец  MW STAR

Доброго дня, Ольга! Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо вдалих покупок, гарного настрою та мирного неба. Ваш MW STAR ссылка

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: MW STAR

Якісні та недорогі пакетики, задоволена покупкою.
    Дякую

• Продавец  MW STAR

Доброго дня, Юлія! Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо вдалих покупок, гарного настрою та мирного неба. Ваш MW STAR ссылка

• Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MW STAR

Чудове обслуговування, швидка доставка. Товар надійшов неушкодженим. Подобають ціни.

• Продавец  MW STAR

Дякуємо Олена за оцінку! Для нас це дуже важливо! Будемо і далі намагатися радувати наших улюблених покупців і нехай відвідування нашого магазину приносить тільки позитивні емоції! Ваш MW STAR ссылка

• Владимир Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MW STAR

Доставили быстро, пакеты качественные.

Достоинства:
    Хорошие пакеты
    Недостатки:
    Отсутствуют
    • Продавец  MW STAR

Дякуємо Вам за оцінку! Для нас це дуже важливо! Будемо і далі намагатися радувати наших улюблених покупців і нехай відвідування нашого магазину приносить тільки позитивні емоції! Ваш MW STAR ссылка

• Солонников И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MW STAR

Вежливо , качественно, быстро.

Достоинства:
    Хорошее качество
    • Продавец  MW STAR

Спасибо Вам за высокую оценку нашей работы! Для нас это очень важно! Будем и дальше стараться радовать наших любимых покупателей и пусть посещение нашего магазина приносит только положительные эмоции! Ваш MW STAR ссылка

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: MW STAR

Якісні пакети! Відповідальність, оперативність... На всі запитання швидка відповідь. Дуже гарний сервіс. Будемо замовляти ще. Рекомендую

• MW S***

Дякую Вам за високу оцінку нашої роботи! Для нас це дуже важливо! Будемо і далі намагатися радувати наших улюблених покупців і нехай відвідування нашого магазину приносить тільки позитивні емоції! Ваш MW STAR

• Sasha B***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MW STAR

Спасибо, все получил всем доволен!

Достоинства:
    Всё ок.
    • MW S***

Спасибо Вам за высокую оценку! Для нас это очень важно! Будем и дальше стараться радовать наших любимых покупателей и пусть посещение нашего магазина приносит только положительные эмоции! Ваш MW STAR ссылка

• Олександр Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MW STAR

Пакети якісні і не дророгі, на замовлення реагують ввічливо і оперативно. Замовляю у цьому магазині вже не перший раз. Дякую за гарне обслуговування!

Достоинства:
    Якість, ціна
    • MW S***

Дякую Вам за високу оцінку! Для нас це дуже важливо! Будемо і далі намагатися радувати наших улюблених покупців і нехай відвідування нашого магазину приносить тільки позитивні емоції! Ваш MW STAR ссылка