Отзывы покупателей о Электро-Мельница для соли и перца Suhini SH-PG-002
- Екатерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: GTG. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Стальной / Прозрачный
Все супер.
Доброго дня , Екатерина
Дякуємо вам за відгук.
Користуйтесь із задоволенням.
Ще більше товарів від ТМ Suhini ви знайдете за посиланням //// ссылка
- Аліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: GTG. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Стальной / Прозрачный
Дуже задоволена покупкою! Млинок стильний, зручний у використанні та якісно зроблений. Помел рівномірний, легко регулюється ступінь подрібнення. Використовуємо щодня — працює без нарікань. Чудове співвідношення ціни та якості, рекомендую!
Доброго дня, Аліна
Дякуємо вам за ваш відгук, та рекомендації!
Використовуйте із задоволенням та звертайтесь ще до нашого магазину за посиланням //// ссылка
- Ганна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: GTG. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Стальной / Прозрачный
У повному захваті! Млинка працює м'яко, перець перемелює ідеально, помел рівний і можна регулювати, аромат розкривається просто неймовірно. Чудовий аксесуар для кухні! Рекомендую!
- Достоинства:
- стильна, зручна
Доброго дня, Ганна.
Дякуємо вам за відгук та рекомендації.
Дуже приємно шо ви обрали для себе техніку від ТМ Suhini .
Користуйтесь із задоволенням та чекаємо вас ще в нашому магазині.
Ще більше новинок за посиланням //// ссылка
- Ілля Л***Отзыв от покупателя. Продавец: GTG. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Стальной / Прозрачный
Чудовий пристрій, не пожалів що вибрав саме його!!
- Достоинства:
- Довго тримає заряд.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец GTG
Доброго дня, Ілля.
Дякуємо за ваш відгук.
Дуже приємного і гарного вам використання!
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GTG. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Стальной / Прозрачный
Товар якісний за доступною ціною
- Достоинства:
- Прекрасна якість та ціна
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец GTG
Доброо дня, Володимир
Дякуємо вам за ваш відгук.
Користуйтесь із задоволенням!
- Шевчук Н***Отзыв от покупателя. Продавец: GTG. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Стальной / Прозрачный
покупкой довольны, недоработка сайта- не предложили купить батарейки
- Достоинства:
- хороший дизайн, удобная, недорогая, практичная
- Недостатки:
- покупали как подарок , пришлось потратить время на покупку батареек
- GTG
Добрый день
Спасибо за Ваш отзыв
Наш магазин продает только оборудование - батареек в перечне наши товаров, нет.
Но мы учтем это пожелание.
Хорошего дня.