День Рождения ❤️ ROZETKA 2025 | Скидки до 70%

Отзывы покупателей о Газонокосилка AL-KO Classic 3.82 SE (112856)

Оценка пользователей 4.6/5
    Отзывы про товар продавца Rozetka
  • Павло

Косарка непогана, але трапилася ситуація з сервісним ремонтом і тут неочікувано розетка проявила себе максимально не лояльно. По-перше виданий розеткою гарантійний талон жоден з зазначених на сайті сервіс не приймав, оскільки він не зареєстрований продавцем. При зверненні в підтримку розетка проблему так і не вирішили, допомогла тільки скарга компанії виробнику Al-ko.
    Оцінка виключно для Розетки і її працівників!

Недостатки:
    Шкодую, що купував товар на розетці
  • Михайло Лавринович

Придбав дану газоноскосарку на початку осені 2021 року та осінню 21р. здійснив тільки один покіс. Протягом 2022-2023 рр. працювала чудово, проте дуже мякий ніж, газон у мене практично ідеальний, проте під деревами обгорожено мяким бордюром та здйснено підсип із соснової кори середньої фракції і коли могла кора попасти під газонокораску то ніж такі виїмки отримував неначе каміння косив (при цьому в менш відомих моделях/дишевих китайських такого не траплялось). А в 2024 році на 3 році користування наступив "нежданчик" після другого покосу (перший це фактично був не покіс а газонокосарка працювала як пелосмок -збирала залишки сухої трави після аератора), раптово перестав крутитись ніж (навіть руками важковато прокручувалось), при цьому двигун гпрацював/"гудів". Так як строк гарантії 3 роки, то передали на сервісне обслуговування через точку продажу у своєму місці. І тут розпочались веселощі, 21.04.2024 передали на сервіс, 27.04.2024 дівчина передзвонила і повідомила що це не гарантійний випадок, я просив уточнити що означає не гарантійний, що там поламалось таке і чому не гарантійний, на що вона відповідала що не знає та обіцяла уточнити і перетелефонувати і ось рівно місяць (27.05.2024) як я очікує телефонного дзвінка, так розумію що зараз так Розетка практикує а потім говорять не могли звязатись (у мене досить недавно подібна була ситуація, але там я розумів що на ту деталь дійсно немає гарантії проте я просив уточнити здійснити ремонт за мої кошти, та 3,5 місяці пройшло очікування та повернули в тому стані в якому я надавав, а річ для дитини дорога це подарунок на д/н). Розетка як продавець на висоті а от сервісне обслуговування (гарантійне) на "2", при цьому до війського часу сервіс був кращий навіть здійснювали заміну товару або 100% кошти повертали, якщо гарантійний ремонт не можливо здійснити.

Достоинства:
    Із переваг тільки так звана гарантія на 36 місяців
    Недостатки:
    Мякий ніж та низький сервіс обслуговування
    • Архипенко Александр

у Алко сколько сталкивался очень плохой и дорогой сервис- но сами товары норм)

• Оксана Вархоляк

Зібрали швидко і без проблем. Вага не велика, тому користуватись нею і маневрувати легко. Порадувало регулування висоти скосу. Єдиний нюанс - прийшлось докупляти подовжувач.

Достоинства:
    Легка
    Недостатки:
    Поки що немає
  • Юрий

Нужна электропереноска

Достоинства:
    Косит и траву и бурьян, хорошо измельчает. Легко собрать и использовать
    Недостатки:
    Не нашел
  • Альона Пінчук

Хороша штука, косила якось бур'яни по коліна, думала, що не потягне... Але косарка з ними впоралась. Я задоволена!

• Максим Брозинский
    Недостатки:
    Слабка за потужністю, більш-менш густий газон, починає глохнути двигун. На нерівностях постійно вискакують колеса на більший або менший зріз. Регулювання колес ручне, на пружинах які ледь їх тримають. Ручка запуска лише з правої сторони, тому права рука постіцно втомлюється. Ніж виготовлений з мякого металу, швидко затуплюється і гнеться якщо потрапляють тверді предмети.
  • Віталій Пісков

Косилка' супер. Потужна. Травозбірник набирається повністю

Достоинства:
    Потужна. Якісна
  • Олег Хахула

Купив недавно.Повністю задоволені.Рекомендую.

• Оксана Сушко

Наша перша газонокосарочка. Я спочатку, поки ми її збирали, дивувалась, як вона така легка, маленька і проста, буде косити. Не зразу розібрались що регулювати висоту скошування треба на передніх і задніх колесах. Здивувало ще вмикання, потрібно нажати кнопку, а потім плавно ручку (дитина її ніяк не запустить). Обов'язково зверніть увагу щоб не було камінчиків або ще якогось сміття серед трави. Роботою виробу задоволені.

Достоинства:
    Газони покосили, траву газонокосарка всю зібрала в контейнер, газон чистий.
    Недостатки:
    Пока немає.
  • Юлия Михальченко
    Продавец: Rozetka

Не рекомендується до покупки.

Достоинства:
    Косила два роки
    Недостатки:
    Зламалась
  • Михаил Шустер
    Продавец: Rozetka

Газонокосарку, придбав в минулому році, вроді не на розетці. Косить не погано, в цілому попрацювала 12-14 годин. Метал на ножі "м'який ", косив бур'ян і газон, а ніж як після гравія. Під час роботи заклинив нижній підшибник і поплавело посадочне місце на корпусі г.з., рештки пластика попали в двигун і пошкодили ротор ( по форуму і відгуками ця проблема розповсюджена). Відвіз на сервіс де зробили акт, що це не гарантійний випадок, що ніж погнутий і велике навантаження). Я розумію, що по гарантії косарку мають повністю замінити і це масова проблема тому і футболять. Висновок -гарантія і сервіс 0.
    В моєму випадку відремонтувати косарку вийде як нова з магазину за дешевого підшибника який поставив виробник.
    Рекомендую вибирати другого виробника.

Достоинства:
    Недостатки:
    Сервіс, збірка
    • Александр Ольшевский

Цікаво тоді що по версії виробника і продавця "гарантійний випадок"?
      Треба мабуть щоб косарка просто лежала в сухому провітрюванному місці, тоді поломка вважатиметься гарантійною?
      А якщо власник косить траву (те для чого вона власне призначена) і із за відстійної якості матеріалу збірки вона швидко ломається, або ломається якийсь іх її вузлів (бо це дешева китайщина) - то це виходить НЕ гарантійний випадок???
      Цікаво! А що тоді??

• Віталій Василець
    Продавец: Rozetka

Не відпрацювала свій гарантійний строк. Підшипник не захищений від пилу. Ламається він і перегрівається / горить двигун. Але сервісні центри відмовляються виконувати ремонт по гарантії. Новий двигун - майже половина вартості косарки. Навіть його заміна не розв'язує проблему, бо там аналогічний підшипник. Гаряча лінія по Україні 0800501010 морозиться. Незалежні сервісні центри радять купувати нову газонокосарку : (

Достоинства:
    Гучний бренд, розрекламована
    Недостатки:
    Гарантія - брехня. Розповсюджена болячка не підлягає гарантійному обслуговуванню
  • Катерина Чепурко
    Продавец: Rozetka

Найгірша газонокосарка,при заявленій потужності 1,4, взагалі нічого не косить, відразу давиться і зупиняється.....не витрачайте гроші,прокосили 2 метрт і все!!!!
    При зверненні в інтернет магазин де купували в поверненні коштів було відмовлено,аргументуючи тим що вже косили нею,але ж як зрозуміти що це повний непотріб, не спробувавши нею косити!!!!

Достоинства:
    Немає,не ведіться
    Недостатки:
    Одні недоліки
  • Юрій Левкевич
    Продавец: Rozetka

Якщо на два роки тоді купляйте

Недостатки:
    два роки і горять щітки мотора
  • Рома Тищенко
    Продавец: Rozetka

непогана газонокосарки 3 роки відпоацювала без проблем після заклинив підшипник на електродвигуні комплектуючих немає тільки заміна на новий

• Ольга Олефиренко
    Продавец: Rozetka

Траву по колено косила как монстр) Очень довольна!

Достоинства:
    лёгкая, манёвренная, мощная
    Недостатки:
    пока не обнаружены
  • Виктор
    Продавец: Rozetka

Купил данную травокосилку летом 2016 года. Косит всё аж шуба заворачивается. Успевай только фрезу затачивать. Правда если трава высокая приходится в два прохода. Иногда когда не успевает выбросить траву клинит фрезу и приходится останавливать. Травосборником не пользуюсь. Заслонку чуть приоткрыл, поставил трубку в пазики крепления травосборника, а высоту открытия заслонки травосборника регулирую стальной пластиной. которую протянул между трубкой и заслонкой, и загнул её за заслонкой, что бы не попадала в режущую часть. Высоко не рекомендую открывать заслонку т.к. когда трава мокрая по самые .. вам по пояс короче мокрые штаны. Следите за барашками, которые соединяют трубки корпуса, от вибрации раскручиваются. Кошу соток 5-6 несколько раз в сезон, не газон а просто растёт трава. Правда стараюсь больше часа не использовать, даю отдохнуть и сам отдыхаю. Стараюсь по камням и палкам не косить, но случаи разные. Естественно на максимальной высоте.

Достоинства:
    надёжная
    Недостатки:
    малозначимы
  • Елена
    Продавец: Rozetka

Очень слабая и нежная. Первая была самый дешевый китаец - проработала 5 лет, рубила все, даже огрубевшие сорняки, жаль развалился корпус. Эта в переросшей траве моментально забивается, сборником травы перестали пользоваться, так как тоже забивается. Каждый покос - долго и мучительно. Через год на ладан держались колеса, через 2 года сгорел мотор.
    P.S. Смазывали, чистили, точили ножи и пр.регулярно. Площадь газона - 2 сотки.

Достоинства:
    Недостатки:
    Слабая, забивается, отваливались колеса и сгорел мотор.
    • Вороняк Богдан

та же история китай отработал 5 лет,корпус не выдержал,колёса стёрлись но косила всё ,теперь нужна замена-трудный выбор.

• Иван

Какой марки был китаец?

• Василь

Те саме питання - якої фірми була Ваша косарка?

• Ярослав Петрик
    Продавец: Rozetka

Первая косилка так что чем она хороша или плохая незнаю, роботу свою делает так что всьо ок

• Олена Палажченко

• Александр Хруслов
    Отзыв от покупателя. Продавец: Techno-House

Отличная газонокосилка. Косил уже несколько раз. Легкая, контейнер кажется на первый взгляд хлипким, но на практике довольно прочный.

• Продавец  Techno-House

Шановний клієнте! Дуже дякуємо Вам за відгук, ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою. Будемо раді бачити Вас нашім покупцем у майбутньому.

• Оксана Панчук

Задоволена.

• Владислав Велесь

Чудовий товар!

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: РЕЙЛИ

Зв'язалися одразу й товар отримав швидко, проблем з комплектацыэю чи товаром не було, все новеньке й ціле.

Достоинства:
    цей прилад дійсно вартує своїх грошей. за день 2 сотки землі й все гаразд)
    Недостатки:
    поки не виявлено
    • Наталія Гущина

Вітаю. Скажіть будьте добрі скільки гарантія цієї газонокосилки.Дякую

• Оксана Григорів
    Отзыв от покупателя. Продавец: РЕЙЛИ

Задоволена, прийшла швидко без проблем

Достоинства:
    Гарна якість цілого корпусу
    Недостатки:
    Поки немає
    • Наталія Гущина

Вітаю. Скажіть яка гарантія.Дякую

• Бондарь Василий
    Отзыв от покупателя. Продавец: РЕЙЛИ

купил газонокосилку ,пришла быстро на следующий день , вежливый продавец .ещё не проверял жду траву , пока доволен ,

Достоинства:
    Качество хорошее,
    Недостатки:
    пока не нашёл
  • Александр
    Продавец: Techno-House

поломалась через год, хотя гарантия 3 года. припаялись подшипники, а они идут целиком с блоком двигателя. по гарантии чинить не хотят, не понятно почему.
    косилка дорогая, рассчитывал на гарантию.

Достоинства:
    косит хорошо