Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Кофе молотый Ambassador Dark Roast 225 г (8720254065601)

Оценка пользователей 4.66/5
  • AI аналіз відгуків
    81 відгук:  позитивний: 82%, нейтральний: 10%, негативний: 8%
    За результатами аналізу відгуків, більшість покупців задоволені кавою Ambassador Robusta – відзначають її гарний смак, доступну ціну та оптимальний баланс міцності й гірчинки. Особливо цінується насичений кавовий смак без кислинки. Деякі споживачі вказують на невисокий аромат чи специфічні смакові нотки (дим, тютюн), інколи – надмірну гіркоту, але переважна більшість відгуків позитивні. Кава рекомендується як вигідний вибір у своєму ціновому сегменті для поціновувачів натуральної робусти, особливо без вираженої кислинки.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225
    • Общее впечатление

• Аромат

Терпіти не можу кислу каву. Тому шукала чисту робусту, без арабіки. Звичайно, в арабіки запах багатший. Але в цієї запах теж дуже привабливий. Смак в кави чудовий, без гіркоти. Те, що шукала.

Достоинства:
    Не кисла
    • Вкус

• Ростислав Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225
    • Общее впечатление

• Аромат

Взял на пробу, 100% робуста, то есть ожидаемо кофе должно быть вообще без кислинки. Хороший вкус для тех кто любит крепкий кофе. Заваривать хорошо как в чашке так и в турке, но в турке вкус кофе более интенсивный получается.
    Если хотите пить утром крепкий кофе, без горелого привкуса, можно смело брать.

Достоинства:
    Нет вкуса пережаренных зерен. Приятный, крепкий.
    Недостатки:
    Если варить в турке, пенка не сильно большая получается.
    • Вкус

• Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225

Для гурманів ні, а мені в час мега дороговизни з молоком нормально: )

Достоинства:
    Кава
    Недостатки:
    Не ароматна
    • Представник п***

Доброго дня! Щиро дякуємо, що обрали каву Ambassador! Ваша висока оцінка надихає нас продовжувати створювати якісний продукт для справжніх поціновувачів кави. Насолоджуйтеся насиченим смаком та багатим ароматом кожної чашки! Будемо раді бачити вас знову.

• Евгений
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225
    • Общее впечатление

• Аромат

На мой вкус dark roast самый удачный вариант из молотого от Ambassador. Strong горчит, имея при этом более слабый аромат. Premium вообще ни рыба ни мясо - водичка с запахом кофе, его только со strong смешивать для более-менее приятного аромата.

Достоинства:
    цена-качество

• Григорій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225
    • Общее впечатление

• Аромат

Все гаразд, вживаю з згущеним молоком. Супер.

• Вкус

• Алена К***
    Продавец: Rozetka. Общий вес: 225

Обожаю этот кофе. Крепкий, начищенный вкус и тонкий приятный аромат. Прекрасное начало дня.

Достоинства:
    Вкус, аромат, цена.
    Недостатки:
    Нет.
  • Василь М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225
    • Общее впечатление

• Аромат

П'ятірку постав, але то натягнута, скоріше 4,5 - в принципі кава непогана, класична робуста хорошої обжарки, без зайвих смаків. Половинку бала знімаю тільки за те, мені особисто програє по насиченості чорній карті еспресо, але кожному своє)

• Вкус

Простой

• Ігор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225

Гарна кава. Для тих кому не подобається кисла кава, ця дуже смачна.

• Виктория Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225
    • Общее впечатление

• Аромат

Кава на смак добра, з присмаком шоколаду. Не міцна, але саме таку я використовую на сніданок.
    Розетці спасибі за обслуговування.

Достоинства:
    Якість. Натуральний склад. Помірна ціна. Гарно організоване доставляння.
    Недостатки:
    Немає.
    • Вкус

• Ігор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225

Смачна кава. Для любителів не кислої кави.

• Елена Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225
    • Общее впечатление

• Аромат

Добра кава. Доставка швидка. Упаковка не пошкоджена. Дякую Розетці.

Достоинства:
    Приємний смак і аромат, ціна.

• Супрун О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225

очень понравился именно этот кофе! Крепкий и без кислинки! Не горький, хоть написано сильная степень прожарки! Буду брать только его!

Достоинства:
    насыщенный
  • Межинская Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225
    • Общее впечатление

• Аромат

Люблю и давно пью это кофе. Мне нравится заваривать в турке. Спасибо Розетке за быструю доставку.

Достоинства:
    Вкус, аромат, цена.

Умеренная

Дякуємо за коментар та оцінку товару.
      Смачної вам кави

• Наталья Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225

Дякую Розетці, доставка супер.

Достоинства:
    Кава смачна , можна заварювати в чашці, приємний смак.
  • Наталія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225

Наконец я пью настоящий кофе с горчинкой, а не эмуляцию кофеина. Хорошее кофе, точно рекомендую.

Достоинства:
    Насыщенный вкус кофе
    Недостатки:
    Быстро заканчивается, надо покупать оптом))
    • Представник п***

• Роман С***

горчит,но запах классный

Достоинства:
    цена
    Недостатки:
    пожалуй нет,но учитывая цену
    • Представник п***

• Муса Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225

Самый лучший и вкусный кофе молотый

Достоинства:
    Нежный и приятный вкус
    Недостатки:
    Плохо что нет сразу по килограмам
    • Представник п***

• Роман М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225

Смачна,міцна і добра кава. Дякую Розетці що слідкуєте за якістю.

Достоинства:
    Ціна - якість

• Наталія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 450

Смачна кава, приємний смак.

Достоинства:
    Не гірка.
    Недостатки:
    Нема.
    • Представник п***

• Ірина С***

Без кислинки

• Ірина С***

Норм

• Кирилл
    Продавец: Rozetka. Общий вес: 225
    • Общее впечатление

• Аромат

Добавлю и я свой отгук, пожалуй.
    Кава - отменная! Для тех, кто любит пить именно каву, а не всякие там грапучины с сиропами. Отлично смакует как в чистом в виде, так и с молоком.
    Есть одна особенность. Это очень крепкая кава. Гораздо крепче, чем Премиум и Стронг (при том же весе). Она может вызвать повышенное сердцебитьё. Так что поначалу её лучше сыпать слегка поменьше.

• Вкус

• Анастасія В***

Смачна кава, рекомендую

• Олег О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225

Нормальна кава за свої кошти.

Достоинства:
    Не кисла.
    Недостатки:
    Міцна
    • Представник п***

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225
    • Общее впечатление

Кава смачна, не пересмажена. Для поціновувачів міцної кави дуже гарний варіант. Відсутня кислинка, насичений та приємний смак гірчинки. Раджу.

Недостатки:
    Немає.
  • Ліза В***

смачна кава

• Ната

Смачна кава.

• Марина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225

Достоинства:
    М'який смак
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225

Нормальный кофе, не мачмала какая-то

• Наталия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225
    • Общее впечатление

• Аромат

Этот лучший из Амбассадоров. Насыщенный кофейный вкус, без кислинки, ароматный.

• Вкус

• ТАТЬЯНА К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225

Заказала этот сорт впервые, очень понравился.

Достоинства:
    Всё соответствует описанию.
    Недостатки:
    Нет.
  • Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225

Не очікував від недорогої кави такого смаку. Приємна міцність, трохи "димний" смак, без кислинки

Достоинства:
    Ціна, смак, міцність
  • Анастасия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225
    • Общее впечатление

• Аромат

Придбаю ще.

Умеренная

• Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225

Непогана кава. Можна замовляти, але є краща в цій ціновій категорії.

Достоинства:
    Непоганий смак
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Альона Р***

А яка на ваш смак краща?

• Представник п***

• Анастасія Т***

Дякую розетці за знижки

• Юлія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 450

Смачна кава) подобається, що є різні ступені міцності, насиченості і залишається приємний післясмак.
    Скільки вже пересмакувала тих кав, але ця найкраща!!

Достоинства:
    Смачна, ароматна, залишається приємний післясмак і гарна ціна