Отзывы покупателей о Кофе в зернах Ambassador Crema 1 кг х 2 шт (8721077550008)
- Вячеслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 2000
Досить непогана кава для своєї ціни - достатньо міцна і ароматна. Гарна кавомашина досить добре розкриває смак і аромат кави.
- Достоинства:
- Гарна кава за прийнятну ціну
- Недостатки:
- Може без більш яскравого стійкого аромату
Вкус
Гармоничный
Степень кислотности
Умеренная
- Представник п***
Доброго дня! Щиро дякуємо, що обрали каву Ambassador! Ваша висока оцінка надихає нас продовжувати створювати якісний продукт для справжніх поціновувачів кави. Насолоджуйтеся насиченим смаком та багатим ароматом кожної чашки! Будемо раді бачити вас знову.
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 2000
Хороша якість за не всі гроші світу
- Достоинства:
- Хороше співвідношення ціна/якість
- Владислав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 2000
Зерна сильно пережарині , пити неможливо , не рекомендую .
- Представник п***
Доброго дня! Нам дуже шкода, що кава Ambassador не залишила у вас позитивних вражень. Ми завжди прагнемо вдосконалювати нашу продукцію, щоб відповідати вашим очікуванням. Якщо яскраво виражена гірчинка чи темне обсмаження зерен не відповідають Вашим очікуванням, щодо профілю смаку кави, можливо, вам варто звернути увагу на м’якші або середньо обсмажені варіанти в нашому асортименті. У Ambassador представлено різні лінійки кави, і кожна з них має свої унікальні смакові особливості. Запрошуємо вас спробувати інші наші варіанти – можливо, серед них знайдеться той, що якнайкраще відповідатиме вашим вподобанням. Дякуємо за вашу думку!
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 2000
Отличный кофе за такую цену.
- Андрей Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 2000
Кава добра але великої різниці з blue нема. Але кава добра.
- Иван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 2000
Повелся на отзывы ну и гадость!!!
- Достоинства:
- Разочерование!
- Недостатки:
- Не возможно пить!
Вкус
Простой
Степень кислотности
Не выражена
Дякуємо вам за ваш відгук стосовно нашої кави.
Ми приносимо свої вибачення, що ви не були повністю задоволені її смаком та ароматом. Ми цінуємо вашу думку і беремо її до уваги, оскільки ваше задоволення є нашим пріоритетом.
Ми розуміємо, що смак кави – це індивідуальне відчуття, і він може різнитися. Однак ми завжди прагнемо забезпечити високу якість наших продуктів.
- Любов Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 2000
Нормальна запашна кава. Пінка гарна. Більш для тих хто любе не міцну каву
- Достоинства:
- Пінка, ціна
- Недостатки:
- Ще не знайшли
- Валерій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 2000
Мені сподобалась.
- Тамара Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 2000
Смачна і духм'яна кава.
- Іван Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 2000
Пересмажене жах. Пити неможливо
Дякуємо вам за ваш відгук стосовно нашої кави.
Ми розуміємо, що смак кави є суб'єктивним відчуттям, і він може різнитися. Однак, ми завжди намагаємося забезпечити високу якість наших продуктів.
Якщо у вас не задовольнила кава Ambassador Crema за смаковими властивостями, можливо вам сподобається більш делікатний смак, рекомендуємо звернути вашу увагу на лінійку Ambassador Premium. - Александр
Подтверждаю! На днях хотел купить в одном из магазинов в своем городе. Сам еще не успел через клапан вдохнуть, дал знакомой понюхать. Вердикт: "Горелая!"( Таки, да. Пахнет углем для розжига мангалов, который весь выгорел...
- Аліна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 2000
Жахлива. Горена