- Андрій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Замовив цей ром, приїхав мутний і всередині плаває осад, відмовився забирати. Перевіряйте що ви відправляєте покупцям!!
- виктория к***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Подарочная упаковка была не первой свежести,стыдно даже кому-то дарить.Разочарована.
- Недостатки:
- Потасканная упаковка
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Дуже розлючений.Прийшов забирати замовлення,виявилося що віддати мені його не можуть бо акцизна марка була замальована чорним маркером і не можна було пробити сканером номер акцизної марки,ром не віддали.
- vchernОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Хороший и достаточно нежный вкус как для выдержанного рома.
Для меня лично слишком высокая концентрация цветков ванили во вкусе, переходящая в лотос, что несколько портит послевкусие.- Достоинства:
- Качественный продукт
- Недостатки:
- Слишком цветочный
- Владимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
- Достоинства:
- Достойный, качественный , немного резковатый.
- Владимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Очень хороший ром.
- Достоинства:
- +++
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Вполне вкусный напиток. Отличается от начальной линейки 3-5-7 лет и которую не очень рекомендую. Премиум сегмент явно лучше. Ром достаточно сухойи во вкусе хорошо ощущаются специи и фишка ангостуры - горчинка. Мне нравится, но не все смогут такое оценить. Рекомендую.
- Достоинства:
- Аромат, вкус
- Недостатки:
- Не всем может понравится горчинка во вкусе.
- ОлексійПродавец: Rozetka. Объем: 0.7
Придбали цей ром на Rozetka на подарунок, бо були в захопленні від цього напою. На жаль, нас очікувало велике розчарування. Цей продукт координально відрізняється від орігінальної продукції: смак гіркий, а не солодкий, запах має лише віддалені нотки від орігіналу, а не стійкий, консистенція водянистий, а не масляниста. Більше того, дозатор, передбачений конструкцією має недолік - відсутній «шарік», який унеможливлює заміну вмісту.
Але найбільше розчарування було пов‘язане із процедурою розгляду моєї скарги. Попри обіцянки з нами так ніхто і не зв‘язався, письмової відповіді також не отримали. Помилки з продукцією невідворотні і це можна пробачити, але ставлення персоналу залишає стійки враження. Голос розуму підказує не давати Rozetka другого шансу «залишити себе у дурнях».- Недостатки:
- Гіркота та відсутність заявленого аромату
Эксперт RozetkaДоброго дня, Олексій! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось.
- Сергей
Шарика там никакого и не должно быть. Конструкция горлышка похожа на дозаторную, но его нет и не должно быть. А горчинка это как раз фишка премиум-класса ангостуры. Вряд ли вам попалась подделка.
- Мальцев С***
Никакого шарика там быть не должно! Вы очевидно путаете этот напиток с водкой!
- АлексейПродавец: Rozetka. Объем: 0.7
Пробовали на дегустации, этот ром победил среди прочих по всеобщему мнению. Обязательно приобрету.
- Достоинства:
- Очень мягкий и сбалансированный, приятное долгое послевкусие. Аромат с нотами ванили.