Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Дополнительная батарея Anker Solix BP2600 Expansion Battery (A1781111-85-20)

Оценка пользователей 4.17/5
  • Віктор К***

Місяць використання. Користуюсь щодня, повністю в нуль розряджав рази три.

Як доповнення до основної станції - супер, але кабель позаду занатно товстий і не гнучкий, що додає трошки простору між станцією і стінкою. Побут під час відключень реально стає простішим: холодильник, пралка, кавомашина, мікрохвильовка — тягне без проблем. При нинішніх відключень світла (Київ, не лівий берег) на день вистачає з головою.
    Але є нюанс, який мене відверто розчарував.
    Заявлена ємність ~2,6 кВт. По факту при замірі отримав 1,88 кВт. Це мінус 0,7 кВт від заявленого. Розумію, що є втрати на інвертор, охолодження і т.д., але різниця відчутна. Коли купуєш батарею за немалі гроші, очікуєш бачити цифри ближчі до паспортних.

Достоинства:
    працює
    Недостатки:
    ємність
  • Антон

Товар на діагностиці! вже 49 днів. Я розумію зараз всім важко, але таке враження що моїм товаром вже користується якась інша людина, можливо навіть люди які "даігностують" цю додаткову батарею. Ані дзівнків з поясненням, нічого, просто очікуйте. Залишав скарги, без результату, я як в заручниках з Розеткою...

Недостатки:
    Жахвиле відношення до клієнта
    • Богдан

Вітаю, Антоне! Бачив ваш коментар під моїм відгуком щодо повернення.

Нещодавно теж мав знову гарантійний випадок із зарядною станцією Anker (не заряджалась). Очікування тривало 40 днів, а потім ще +7 днів затримували повернення коштів (хоча реквізити були вказані). Зрештою гроші повернули.

З мого досвіду зараз реальний строк - 40+ днів, тож після 30-го дня варто регулярно нагадувати про себе.

Рекомендую: напишіть лист на [email protected]
      і додайте:
      «Відповідно до ч.9 ст.8 ЗУ “Про захист прав споживачів” ремонт має бути виконаний у строк (14 днів або інший за домовленістю). Згоди на строк понад 30 днів я не надавав і не надаю. Прошу прийняти рішення: повернення коштів (пріоритетно) або заміна на новий аналогічний товар».

• Меркулов О***

Все чудово працює.

• Олексій Д***

В користуванні з березня 2025 року, в активному з жовтня 2025 року, нарікання щодо якості відсутні, чудове доповнення до зарядного станції, яке розширює існуючу ємність зарядного станції більше ніж в 2 рази. Рекомендую до придбання на 100 %!!!

Достоинства:
    Збільшує ємність зарядного станції!!!
    Недостатки:
    Відсутні
  • Борис Б***

Супер мега річ)

Недостатки:
    Великий кабель який позаду займає багато місця. Але це не велика проблема.
  • Богдан

Відгук на жаль буде негативний, але це можливо виключення і трапилось лише у мене.
    Анкером користуюсь давно, різні девайси маю і це вперше зіштовхнувся з браком.

На 14-ий день експлуатації додаткова батарея просто перестала заряджатись, аномальних навантажень не було, розряджалась в нуль лише декілька раз. Розетка прийняла її на діагностику яка зайняла майже 26 календарні дні враховуючи день віддачі, після чого надійшло повідомлення про повернення коштів. (Саме тому рекомендую купувати в офіційних магазинах, щоб потім ви не лишились сам на сам з дефектним товаром за таку ціну).

Окремо хочу виділити розташування роз'єму підключення між батареєю та станцією, воно знаходиться позаду, сам кабель підключення твердий та не еластичний, тобто станція+батарея від стіни вкраде +20 см (дивіться фото), мені довелось розташовувати її лицем до стіни, враховуйте це якщо місця у вас не багато.

Достоинства:
    + 2560 Вт·год
    Недостатки:
    брак (в моєму випадку); розташування роз'єму підключення.
    • Антон

Вам ще пощастило, мене вже 49 день мучають відповідю що товар на діагностиці. 49 днів!

• Михаил

Покупкой доволен,очень полезная вещь,думал будет хватать заряда основной станции,но нет,а с батареей по веселее.можно и кондер подрубить,заряжается также быстро,работает автоматически,единственное лучше в ноль не садить,вредно,падает по 20-30% переключаю на основную.

Достоинства:
    Дает большей уверенности в жилье
    Недостатки:
    Цена,почти как к основной станции.ну тут как бы уже на усмотрение .
    • Олег

Переключение с дополнительной батареи на основную станцию - автоматически или нужно следить самому за зарядом, чтобы разрядилась в ноль?
      Как происходит переключение: в аппке переключается или надо шнур выдергивать?

• RedditUser

переключиться с батареи на основной модуль программно нельзя, при остатке батареи 1% заряда переключение на основной модуль происходит автоматически, по поводу отключения батареи на уровне 20-30% - это обсуждалось неоднократно и на реддите, и на соларфоруме - неужели если бы было нельзя разряжать батарею до 1% ( хотел бы отметить, что этот 1% - это не более, чем заряд доступный пользователю, остаточный заряд батареи разумеется больше ) - Анкер бы разрешал разряжать батарею в ноль?