Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Кастрюля со стеклянной крышкой ARDESTO Gemini Anzio алюминий черный 5 л (AR2454GE)

Оценка пользователей 4.76/5
  • Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серебристым. Емкость: 6.4

Гарна якість,зручно готувати,стильна

Достоинства:
    Якість, дизайн

• Володимир Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серебристым. Емкость: 3.1

Нормальна кастрюля за свої кошти. Силіконові ручки можна знімати і запікати щось в камтрюлі в духовці

• Наталія Ц***

Кастуля просто супер, це вже друга (інший розмір)

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не має

• Юлия О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серебристым. Емкость: 1.2

• Ярослава К***

Супер)))

Достоинства:
    Якісна)
    Недостатки:
    Немає.

• Валентина Л***

Отличная кастрюля!

Достоинства:
    Антипригарная

• Тетяна С***

Супер!Все подобається особливо накладки на каструлі

• Крістіна К***

Чудова кастрюля!

• Олена М***

Я дуже задоволена цією кастрюлєю.

Достоинства:
    Гарна, містка, легко миється. Одне задоволення!

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серебристым. Емкость: 2.5

Супер,якість

Достоинства:
    Тільки переваги
    Недостатки:
    Відсутні

• Галина В***

Супер.еда не пристаёт при жарке,
    Можно использовать
    Вместо сковородки.
    Заказала ещё 3.1обьем.
    Спасибо

Достоинства:
    Хорошее качество

• Ліля К***

Дуже гарна, якісна каструля

• Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серебристым. Емкость: 4.4

Зовнішній вигляд відмінний, прийшла гарно запакована. Ще не користувалася....

• Валерія Т***

Я теж купила. Я дуже задоволена. Така гарна,хочу ще кумі замовити на подарунок

Достоинства:
    Мені все в ній подобається і дно і стінки і резинові накладки на ручки, які знімаються і їх зручно мити.

• Любов О***

Купила одну, а потім все як в тумані. Тепер у мене від самої малої до самої великої

Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що обираєте товари Ardesto

• Марина К***

Дуже крута каструля

• Ольга Ш***

Я задоволена

• Любов О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серебристым. Емкость: 1.8

Мені дуже довпадоби. Я спочатку купила, кастрюлю, після неї, я вирішала повність весь посуд намінити на Ардесто саме цієї лінейки.

Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що обираєте товари Ardesto

• Оксана Б***

Придбала давніше.
    Користуюся з задоволенням. Каструлі дуже сподобалися.

• Анастасія Х***

Класна кастрюля,я цілком задоволена покупкою!!

Достоинства:
    Антипригарна,товсте дно,красиво виглядає!
    Недостатки:
    Не має

• Оксана Б***

Чудова.

• Наталия М***

Дякую зa гарний товар, все сподобалося

• Маріна Л***

Супер якість

• денис и***

покупал такую кастрюльку 1.5 года назад . на первый взгляд кастрюля вроде как хорошая но за последние пол года начало активно слазить противопригарное покрытие внутри . такое ощущение что сам алюминиевый корпус под покрытием окисляется ! может это такое плохое качество литья или сам алюминий не качественный я не знаю. кастрюлей пользуюсь редко . не рекомендую покупать !

Достоинства:
    на первый вид вроде все сделано качественно .
    Недостатки:
    быстро начала слазить противопригарное покрытие !

Дякуємо за ваш відгук! Нам щиро шкода, що користування каструлею не виправдало ваших очікувань. Протипригарне покриття дійсно потребує дбайливого догляду: не рекомендується використовувати металеві лопатки чи абразивні губки, оскільки це може пришвидшити зношення покриття. Ми обов'язково врахуємо ваші зауваження для покращення товара

• Любов О***

Я дуже задоволена. З тим, що я готую без масла і без додавання будь яких дирів. То супер. Не пристає, не пригорає. Тепер хочу замінити всі від малої до великої

• Олена Ю***

Відмінна якість,зручна. Рекомендую

• Інеса А***

Гарна якість

• Валерій Г***

Гарна каструля

• людмила к***

Очень понравилась, лёгкая.
    Дно широкое, еда не пристаёт,
    Закажу ещё маме только поменьше этой фирмы

• Олена Г***

Хороша каструля. Прийшла гарно запакована. Для трьох людей цілком вистачає.

Достоинства:
    Якість, покриття, об'єм
    Недостатки:
    Поки не виявлено

• Дмитрий Г***

Норм кастрюля, никаких нареканий, свою функцию выполняет на все 100%.

• Дмитрий Г***

Кастрюля как кастрюля. Никаких нареканий, свою функцию выполняет на все 100%.

• Марина

Чудова каструля, не пригорає. Моя улюблена з усіх. Хочу купити ще в інших розмірах. Дякую!

• Ганна М***

Покупала об'ємом 1,2 л, на одну людину як раз. Дуже компактна, гарно і охайно виглядає. Не підгорає. Але на жаль, ручки хоч і з сіліконовими насадками, але все одно дуже нагріваються, треба бути обережним. Можна мити в посудомийній машині, тільки я знімаю насадки з ручок перед цим (про всяк випадок), все було окей

Достоинства:
    Гарна, не підгорає, можна мити в посудомийній машині
    Недостатки:
    Нагріваються ручки

• Тетяна Ж***

Сама кастрюля не погана, але коли при нагріванні кришка покривається конденсатом в кастрюлі не видно, як готується їжа(скільки готується,стільки і держиться конденсат) Чому так я і не зрозуміла.

Достоинства:
    Форма, колір
    Недостатки:
    Конденсат на кришці

Дякуємо за ваш відгук! Конденсат на кришці – це природний процес, який виникає через різницю температур між гарячою парою всередині каструлі та прохолоднішим повітрям зовні. Навіть за наявності отвору для виходу пари деякі краплі можуть залишатися, що допомагає зберегти страву соковитою. Якщо вам важливо контролювати процес приготування, можна злегка змістити кришку або періодично відкривати її, щоб зменшити утворення конденсату. Сподіваємося, що каструля буде вам зручною у використанні!

• Эсмира Г***

Проста супер