Отличный набор , рекомендую!!! Очень острые , супер
Отличный! Острые и качественные
Дякуємо за Ваш відгук!
Ножі середненькі. Дуже багато серейтерних, їх стільки зовсім не треба. Через пів року один з самих потрібних зламався, ще один, із великих почав вилазити із ручки. Користуватися ними можно, але... В друге я б пошукав щось інше.
Работает на отлично
Дякуємо за Ваш відгук!
Два місяці користування. Один ніж для стейку поржавів. При чому посудомийкою не мив. Великий ніж надщербився від нарізання підмерзлого фаршу!!!
Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що у вас виникли такі ситуації. Іржа на ножі може з’явитися через вплив вологи або кислотних продуктів, тому рекомендуємо ретельно витирати їх після миття. Що стосується надщерблення великого ножа – більшість кухонних ножів не призначені для нарізання заморожених продуктів, адже це може пошкодити лезо.
Почали іржавіти вже після першого ручного миття у віді
Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за ситуацію, що склалася. Звертаємо увагу, що для запобігання появі іржі рекомендується ретельно витирати ножі насухо одразу після миття, особливо якщо вода має підвищену жорсткість або вміст домішок.
Відповідає опису, швидка доставка
Дякуємо за Ваш відгук!
Ножі сподобалися. Маленькі всі однакові із зубчиками. В комплекті є точилка.
чудовий набір
Якісний товар
Дякуємо за Ваш відгук!
Ножі не дуже хорошої якості
Вітаємо! Нам дуже шкода, що виникла така ситуація. Ми візьмемо до уваги ваше зауваження.
Цена,ножи хорошие, но не острые
Дякуємо за Ваш відгук!
Гарна якість. Набір супер!!!
Чудові ножі!
Ножі сподобались. В перший день два пальці порізав
Ножі гарні,гострі. Нижній ряд всі однакові.
Хорошие и недорогие ножи. Очень рады покупке
Ножі гострі, але сама якість сталі жахлива.
Тонкі, метал гнеться, після першого ж миття в посудомийці на ножах зʼявилася ржавчина, яка нічим не відмивається.
Ціну виправдовує лише зручна підставка і кількість ножів)
Нижний ряд все ножи одинаковые
Дякуємо за Ваш відгук!
Набір ножів поганої якості (схоже на підробку в гарній коробці).
После одной мойки на ноже появилась ржавчина. Качество стали плохое. Единственный плюс, это нормальная подставка.
Набором дуже задоволена. Достатньо якісний, і гарно виглядає. Швидка доставка та гарне обслуговування.
Ну більш менш
Естественно) Сколько должен стоить кухонный Нож с большой буквы? Правильно, столько, сколько стоит этот набор. Я лично хочу купить из-за колоды. Ножи из набора отправятся в мусорку...
Хороший наборчик
Дякуємо за Ваш відгук!
Гарний набір за свої гроші
Ножі агонь рекомендуємо
Дякуємо за Ваш відгук!
Нормальний набір ціна відповідно більш менш. Поки ще не гострили задоволена вибором.
Якість
Дякуємо за Ваш відгук!
Чудовий набір ножів за свої гроші
Дякуємо за Ваш відгук!
Не вистачає одного середнього ножа з прямою заточкою, замість нього 7й стейковий ніж.
Ножи через месяц поржавели. Не знаю, связано ли это с посудомойкой. Но есть ножи вне набора и они больше трёх лет не ржавеют. Жаль денег потраченных на это...
Это может быть связано с тем, что у вас в посудомоечной машине соль попадает на лезвие, тогда ржавеют даже "нержавеющие" ножи
Але ж інша посуда не псується (посудомийка доглянута і немає таких дефектів якщо що). А також якщо нижче почитаєте коменти, то там також жаліються на якість металу і іржу
Ножі відверта дрянь. Дешева рибка, погана юшка.
ножи так себе, средненькие. Очень много с серрейтерной заточкой, а обычных только два...Практически только ими и пользуемя
Зручний набір у використанні.
Дякуємо за вибір нашого бренду та відгук!
М'який метал.Недовго тримає заточку.
Гарнийнабір
Гарний набір
Все гарно запаковано
Швидко відправлено
Сподіваюся прослужить довго
Дякуємо за вибір нашого бренду та відгук!