- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Той "шмурдяк", що в пляшці не має ніякого відношення до Askaneli!!!
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Бренді, як бренді. Взагалі вся лінійка подобається: від 3 років до Drop 19.) Але ціна зараз не радує, хоча все відносно.)))
- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ледь змусив себе поставити зірку. Бо дурна програма хоче хочаб одну, але не заслуговує. Я давно не пробував пересічного сільського самогону. Воно гірше за горілку, за розвелений спирт. Фу.
Жаль, що Розетка "здулась". Чи то кадри, чи то поставка така. Мені однаково. Випадково відкрив це пойло не на святі, а раніше. Хоча б не було соромно ТАКЕ пропонувати гостям. Відкрив одну пляшку з трьох. Мабуть щось зламалось в Розетці. Жаль.- Достоинства:
- Без матів немає чого писати.
- Недостатки:
- Пойло бомжів.
- Александр У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Жду, когда снова появится в продаже.
- Достоинства:
- Коньяк очень неплохой. Обладает богатым букетом и мягким вкусом. Цена вполне умеренная.
- Недостатки:
- Не заметил.
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ціна якість
- Достоинства:
- Якісь
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший бренди. По акции вообще идеально.
- Достоинства:
- Мягкий
- Сергей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лучший, по соотношению цена / качество. Грузинский бренди . Askaneli 4 звезды.
Рекомендую))) - ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свою ціну - гарний напій. А якщо взяти по акції – взагалі краще співвідношення ціни/якості.
- Достоинства:
- Гарний смак
- Недостатки:
- Не знайшов
- Oлег Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобався, хороший варіант за свої гроші. Однозначно буду ще купувати даний коньяк.
- OlegОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобався,відповідає своїй ціновій категорії. Можна сміливо брати,що і зробив.
- Вас А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Коньяк сподобався. Має приємний смак, чудовий аромат, м"яко п"ється. Рекомендую! Дякую Розетці за акційну ціну!
- Достоинства:
- Смак, аромат
- Недостатки:
- Не помітив
- Денис Л***Продавец: Rozetka
Очень чувствуется химический ароматизатор шоколада.Зачем вы обманываете и не указываете химию в составе?
- Роман С***Продавец: Rozetka
Хороший коньяк, не віднесеш до елітних, оскільки аромат не дотягує до стандартів, але смак дійсно м'який, приємний. Ціна відповідає якості!
- Достоинства:
- М'який і приємний смак
- Недостатки:
- Не виражений аромат
- Сергей Ш***Продавец: Rozetka
Очень понравился за приятный аромат и мягкость напитка!Хороший ,настоящий коньяк за небольшие деньги!
- Достоинства:
- Приятный ,мягкий вкус,попробовал и решил купить на праздники,разговется!
- Недостатки:
- Не почувствовал !