Отзывы покупателей о Ликер Baileys Tiramisu 0.7 л 17% (5011013937820)
- Светлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Дуже гарний смак.
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Товар – жахлива паль, розлита десь у підвалі. На пляшці сліди клею, наче акцизку клеїли на ПВА, сама акцизка відпадає. На смак – спиртяка з післясмаком кави.
Абсолютне розчарування. В житті більше замовляти тут не буду, і нікому не рекомендую.
Експерт RozetkaДоброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що весь товар на нашому сайті, представлений продавцем Rozetka, є оригінальним. Оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.
Представник постачальникаДоброго дня!
Анастасіє, дякуємо за Ваш відгук.
Для перевірки оригінальності алкоголю рекомендуємо звернути увагу на такі ознаки:
- ціла акцизна марка;
- ціла кришечка;
- наявність контретикетки з даними про імпортера (для продукції Baileys це має бути компанія "Баядера Логістик");
- при скануванні QR-коду на акцизній марці має бути вказано, що марка видана компанії "Баядера Логістик"
Сподіваємося, ця інформація допоможе вам впевнитися в оригінальності продукції!
- дмитро к***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Представник постачальникаДмитро, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку!
- ПолінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Цей лікер класний на смак, дуже приємний аромат тірамісу, алко майже не відчувається, тому можна випадково випити все швидко
- Достоинства:
- Дуже смачний і насичений
- Недостатки:
- Маленька пляшка
Представник постачальникаПоліно, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку!
- ВикторияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Не люблю эксперименты в алкоголе, классический всегда любила. Но этот вариант мне понравился больше. Нет химозного запаха и вкуса тирамису, а легкая его нотка. Не приторный, пьется легко. Также рекомендую попробовать к ликеру в пропорции 1:0,5 добавить молоко. Очень вкусно и мягко. Этот рецепт мне подсказал бармен, мне вкусно.
Представник постачальникаВікторіє, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Сподобався. Приємний смак, для мене не дуже відрізняється від класичного Baileys.
Представник постачальникаОлено, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку!
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Представник постачальникаМихайло, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку!
- ЕльвіраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Швидка доставка, дякую)
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Яскраво виражений смак тірамісу. Вміст спирту ледь відчутний якщо багато взяти і довго тримати.
- Достоинства:
- Смак.
- Недостатки:
- Не знайшов
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Дуже достойна варіація окрім класичного "Бейлісу". Навіть можна сказати, що більш смачно. Навіть якщо то лише на суб'єктивний смак, все одно смаковий букет підібрано "свіжо" і "цікаво.
- Достоинства:
- Післясмак
- Недостатки:
- Ніхто не помітив за ту ціну
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Дуже смачний лікер. Кремовий, м'який, більш ніжний ніж класичний. Сподобався. Замовлю ще
- Достоинства:
- Смак
Представник постачальникаОлено, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку!
- Анастасія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Розетка дурить людей, я заплатила на сайті за доставку та на Укрпошті ще раз за доставку. Мені ніяк не вирішили питання ! Більше замовляти не буду
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Для мене це найкраща версія Бейліс. Класичний не дуже подобається, а тут кава додає пікантності. Дещо нагадує відомий двоколірний лікер, особливо ароматом.
- Николай Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Порадувати кохану, чудовий напій
- Эльчин Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Дуже смачний. З присмаком карамелі, кави і шоколаду
- Игорь М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Однозначно не советую. В оригинале вкус куда более выраженный и насыщенный. Тут тирамису и близко нет, такое чувство что оригинальный вкус, но выдохшийся. Послевкусие так же отсутствует. В общем очень жалею что решил попробовать. Не тратьте деньги на это, купите обычный Бейлис если любите его.
- Достоинства:
- Нету ни одного
- Недостатки:
- Вкус, аромат
Представник постачальникаІгоре, дякуємо за детальний відгук! Ми розуміємо, що смак — це дуже суб'єктивна річ, і кожен має свої вподобання. Раді, що обираєте Baileys.
- Наталія Г***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Смачно
Віддає запахом тірамісу ( тобто кави) - Дмитро Б***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
дуже сподобалось
Представник постачальникаДмитре, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Нам приємно знати, що Ви обираєте Baileys.