Отзывы покупателей о Набор стаканов с двойной стенкой Banquet Doblo 380 мл х 2 шт (72-211)

Оценка пользователей 4.33/5
  • Катерина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 380

Стакани гарні, але, до першого миття. Вода і конденсат потрапляють між стінками і там залишаються.

• Рудий А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 380

Круті склянки, все добре, лате дуже гарно дивиться в них

Ми дуже вдячні за ваш відгук!

• Антон

На жаль за три місяці у простір між стінками попала волога і конденсат=( в місці спайки звідки викачувалося повітря утворився отвір, в обох чашках

• Игорь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 250

Стакан приехал быстро, упакован хорошо, все целое

Достоинства:
    Стакан целый, со своей основной задачей справляется )))
    Недостатки:
    Цена
  • Сергій
    Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 170

Я придбав одразу декілька цих скляною, бо вни дуже потрібні у будь-якому кухонному сервізі. Коштують не так вже й дорого, але якість їх дуже хороша: вироблені з міцного та надійного скла, навіть витримуютб падіння та удари і не розбиваються, надзвичайно довговічні. Склянки зручні, їх легко тримати та вони неважкі. Класний прозорий дизайн та продумана форма. Я радий, йо взяв саме ці склянки.

Достоинства:
    1) Ціна 2) Зручна 3) Якість 4) Дизайн 5) Міцні
    Недостатки:
  • Рита К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 250

Даже при том,что пью кофе,чай исключительно с чашек я не удержалась и перешла на стакан.Удобно,что не так сильно нагреваются стенки стакана за счёт чего удобно держать в руке. Прекрасно держит температуру, удобный в руке. Надежно упаковано все стаканы целые без трещин сколов. Рекомендую.