Отзывы покупателей о Виски блендовые Barry Bernard 0.7 л 40% в подарочной упаковке (8053782390496)
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
На свої кошту скажемо : непогано. Замовила в Розетці 2 пляшки( оду з коробкою , другу без) та що без коробки на смак краща.
- Достоинства:
- Помірна ціна
Ольго, дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися враженнями! Раді, що ви загалом залишилися задоволені покупкою.
Щодо різниці у смаку, варто враховувати, що на сприйняття продукту можуть впливати умови зберігання та транспортування, а також температура напою перед вживанням. Ми постійно працюємо над тим, щоб кожна пляшка відповідала нашим стандартам якості.
Дякуємо, що обираєте нашу продукцію!
- Вячеслав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Дуже раджу спробувати, знатокам.
- Достоинства:
- Дуже смачний
- Недостатки:
- Не має
Дякуємо, В'ячеславе, за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Barry Bernard 0,7 л 40% Вам сподобався, а його якість отримала таку високу оцінку. Щиро вдячні, що рекомендуєте цей напій іншим. Дякуємо за вибір нашої продукції та бажаємо Вам ще багато чудових смакових вражень!
- Кирило Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
За цей цінник не на що не розраховував. Під колу - піде. Не більше.
- Достоинства:
- При помірному споживанню голова на ранок не болить
Кириле, дякуємо, що поділилися своєю думкою.
Нам приємно, що ви відзначили відсутність неприємних наслідків після помірного споживання. Водночас шкода, що смак не виправдав ваших очікувань. Сподіваємося, ви дасте нашій продукції ще один шанс - у нашому асортименті є напої з різними смаковими профілями, тож віримо, що ви зможете знайти варіант, який більше відповідатиме вашим уподобанням.
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
за эти деньги вполне отлично
- Достоинства:
- Хорошее пойло за эти деньги
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Все топ,можна брати на подарунок
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Сподобався
- Вікторія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Буду первой)
Заказала «вслепую» и не жалею
Легко пьется, не тхнет спиртом и ароматный. Удовольствие. - Микола К***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Першу пляшку купив в іншому магазині м.Шостка..., - був смак і відчуття віскі...
Другу пляшку купив там же через декілька місяців..., - і був в шоці..., так як просто неможливо пити, спиртяга і не 40%...
За два рази ледве випив 50г...
Наші....... коли розливають крадуть, мабуть, все...
Це не віскі, а якийсь дешевий "жорсткий" спиртяга!!!- Достоинства:
- На жаль, не знайшов...
- Недостатки:
- Схоже, що замінили дешевим жорстким спиртом...
Миколо, дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам щиро прикро, що друга покупка залишила у вас настільки негативне враження.
Хочемо зазначити, що на смакові характеристики напою можуть впливати різні фактори, зокрема умови транспортування та зберігання продукції до моменту покупки. Ми дуже уважно ставимося до якості нашої продукції, тому нам прикро читати про такий досвід.
Сподіваємося, що ви дасте нашому бренду ще один шанс. Ми впевнені, що наступне знайомство з нашим віскі відповідатиме вашим очікуванням і залишить лише позитивні враження.
- Олександр Т***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Несподівано достойний. Буде у мене серед улюблених
- Достоинства:
- Ароматний, м'який, легко п'ється
- Олександр Т***
Я ставив оцінку 5 зірок, але ії чогось нема
- Антон
бо тут оцінки показуються тільки у тих, хто купляв у них на сайті.
- Роман П***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Не беріть пити неможливо(
- Достоинства:
- Недостатки:
- Спирт
Добрий день!
Дякуємо за Ваш відгук.
Нам прикро, що смакові характеристики віскі Barry Bernard не відповідали Вашим очікуванням. Ми уважно ставимося до кожного відгуку, адже саме вони допомагають нам підтримувати високу якість продукції.
Дякуємо, що знайшли час поділитися своєю думкою.
- Наталія Б***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Купувала не на розетці але поділюсь враженням - мені сподобався цей напій, не солодкий і не пекучий, м'яко п'ється, "вставляє" з першої рюмочки)))