- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Стальной. Длина лезвия: 130
Прочитав в коментах, що довго не тупиться)) коментатор засланий козачок....ніж просто жах. 1000 раз пожалів, що купив. Тупиться просто як китайський постійно плутаєш де гостра частина леза через нолюву ергономіку. Просто гарно виглядає....і все.
- Достоинства:
- Гарний
- Недостатки:
- Це жах, легко і швидко тупиться
- Осадчук Л***
Абсолютно з Вами згодна. Нікому не раджу.
Дякуємо, що поділилися своєю думкою. Нам щиро прикро, що ніж не виправдав ваших очікувань. Якість і комфорт у користуванні є для нас пріоритетом, тому ваш відгук дуже важливий і буде переданий команді для додаткового аналізу. Сподіваємось, у майбутньому зможемо повернути вашу довіру до продукції BergHOFF.
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Стальной. Длина лезвия: 130
Досить важкий для свого розміру. Лезо з X30Cr13 сталі, що не є добре. Хтось написав, що довго не тупиться, наврядчи це правда. Думаю, що є краще варіки в цій ціні, сам купився на коване лезо, час покаже, яке воно коване)
- Достоинства:
- Коване лезо
- Недостатки:
- X30Cr13 матеріал леза
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Стальной. Длина лезвия: 90
За такую цену отличное решение
- Достоинства:
- Дизайн, удобство использования, материалы, длины ручки и лезвия
- Валерия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Стальной. Длина лезвия: 130
Нож долго не тупится
- Недостатки:
- Дизайн товара не даёт возможностьи быстро определить режущую кромку
- Сергій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Стальной. Длина лезвия: 130
Чудово!
- Достоинства:
- Якість.
- Недостатки:
- Відсутні.
- НадяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Стальной. Длина лезвия: 130
Чудовий ножик. Легкий в руці.