ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Отзывы покупателей о Какао-порошок Best Way алкализированный 10-12 % жира 1 кг (4820251840011)

Есть в наличии

4.2/5
Код :  302820423
Оценка пользователей 4.2/5
  • Сергій

щось з ним стало не так, якийсь неприємний запах ніби підгоріло, не смачне какао, минулого разу було більш менш, а це взагалі майже не можливо пити.
    не раджу купляти це какао.

Достоинства:
    нажаль розчаровані цим какао

Добрий день, Сергію!
      Дякуємо за відгук.
      Склад нашого продукту не змінився. Ми завжди використовували одну і ту саму сировину, підтверджену документами з якості та лабораторними дослідженнями. Імпортуємо дану сировину ми самі. Також ми не отримували подібних відгуків від інших покупців, хоча дана позиція фасується і продається тоннами.
      Для нас важливо розібратись в даній ситуації, тому будемо вдячні, якщо ви зможете надати інформацію по партії / терміну придатності вашої пачки.
      Гарного дня.

• Сергій

А куди інформацію як виявилось взагалі якійсь не зрозумілій на смак партії відправляти? Жахлива якість, не можливо пити

Вітаю, Сергію!
      Найпростіший спосіб -- вказати тут в коментарях, оскільки ми не можемо давати свої прямі контакти на сайті Розетки.
      Ми візьмемо дану інформацію в роботу і наш відділ з контролю якості перевірить її.
      Дякую.

• Світлана

Прийшло вчасно,всім хто куштував дуже сподобалось.Ще і в каву додаємо,то смак шоко .Задоволенні.

Достоинства:
    Насиченість,добре розчинний,приємний на смак.
    Недостатки:
    Немае на мій смак

Добрий день, Світлано!
      Дякуємо, що приділили час та поділилися з покупцями своїми враженнями і рецептом. Я теж так люблю )

• Віталій Ш***

5/5

Добрий день, Віталію!
      Дякуємо, що приділили час та поділилися з покупцями своїєю оцінкою. Ми раді, що вам сподобався наш продукт.

• Максим

это больше шоколад а не классический какао, я пью с кофе и молоком и оно то что надо, дополняет вкус

Достоинства:
    вкусно

Добрий день, Максиме!
      Дякуємо, що приділили час та поділилися з покупцями своїми враженнями. Ми раді, що вам сподобався наш продукт.

• Єршова Л***

Постоянно покупаю это какао. Не надо варить, легко готовить... Очень вкусное.

Добрий день, Людмило!
      Дякуємо, за відгук і що приділили час та поділилися з покупцями своїми враженнями. Ми раді, що вам сподобався наш продукт.

• Ирина К***

Чудовий какао-порошок, гарний темний колір. Дякую

Добрий день, Ірина!

• Иван З***

Отлично

Достоинства:
    Отлично

Добрий день, Іване!
      А нам сподобався ваш відгук: коротко і влучно ;-)

• Виктор В***

Відміне.

Добрий день, Вікторе!

• Тарас О***

хоч дата пакування свіжа, але враження, що воно або дуже довго зберігалося на складах до запакування у фінальну упаковку, або були порушені умови зберігання, через що утворилися твердуваті, великі грудочки та аромат сирого какао майже відчутний.
    Не зважаючи на вище написане, какао добре і можна купувати, але до ідеалу ще є куди рости.

Достоинства:
    кращий за більшість какао на ринку; має шоколадний смак, хоч і слабкий
    Недостатки:
    грудочки, майже відсутній запах шоколаду

Добрий день, Тарас!
      Дякуємо, що приділили час та поділилися з покупцями своїми враженнями. Ми хочемо постійно покращувати якість наших продуктів, тому будемо вдячні, якщо ви зазначите партію/дату, зазначену на вашій упаковці, це дасть нам змогу проконтролювати якість даного продукту на наших складах.
      Дякуємо за зворотній зв'язок.

• Тетяна А***

Якість відмінна

Недостатки:
    Дуже зросла ціна

Добрий день, Тетяно!
      Так, на світові ціни на какао-продукти ми, на жаль, не можемо вплинути. Проте будемо і надалі робити все щоб забезпечити вас товарами найвищої якості, намагаючись надати максимально можливу невисоку ціну.

• Неля М***

Какао-порошок гарної якості.

Добрий день, Неля!
      Смачного!

• Світлана П***

Смачно!

Добрий день, Світлано!

• Екатерина Л***

Дуже гарне какао!!! Якість і смак на висоті!

Достоинства:
    Якість

Добрий день, Катерина!

• Лариса Ю***

Це не какао,навіть не пахне какао
    Ні запаху ні смаку.Шкода витрачених коштів

Достоинства:
    Недостатки:
    Не якісне

Добрий день, Лариса!
      Дякуємо за відгук.
      Нам дуже прикро, що у вас склалось неприємне враження про наш продукт.
      Дане какао повністю відповідає заявленим характеристикам - алкалізоване какао без барвників та ароматизаторів з жирністю 10-12%.
      Якщо Ви хочете какао з більш насиченим та більш яскраво вираженим смаком та ароматом, раджу звернути увагу на повножирне какао з жирністю 22-24%, наприклад "Какао-порошок Best Way алкалізований 22-24% жиру 1 кг (4820251840028)"

• Лидия П***

Лучшая марка

Достоинства:
    Цена - качество
    Недостатки:

Добрий день, Лідія! Дякуємо, що приділили час та поділилися з покупцями своїми враженнями. Ми раді, що вам сподобався наш продукт, ми повністю розділяємо Вашу думку ;)

• Златова Е***

Хороший напиток получается! Рекомендую.

Достоинства:
    Вкусный!!!

Добрий день!
      Олено,

• Юрий П***

Порошок какао алкалізований жирністю 10-12%, pH 7,6-8,2 з насиченим коричневим кольором, без добавок і домішок, має приємний аромат.

Підходить для : випічки, гарячих напоїв, кондитерських виробів, кремів, морозива. Процес алкализации дозволяє зробити відтінок какао насиченим, а смак м’яким, ніжним і більш вишуканим.

Крім того, алкалізований порошок какао набагато легше розчиняється у рідинах, не утворюючи залишку.

НАСОЛОДА!

Юрію, добрий день! Вдячні за детальний інформативний відгук. Щиро раді, що вам до вподоби наш продукт.

• Марина

Якість какао сподобалась, ніякіх домішок. В основному додаю при випіканні кексів, брауні, виходись дуже приємний смак, трохи гіркуватий, як гіркий чорний шоколад.

Марино, добрий день! Дякуємо, що знайшли час та поділилися з покупцями своїми враженнями про наш продукт. Ми раді, що ви задоволені його якістю.

• Олена С***

Чудове какао.

Достоинства:
    Все отримала вчасно. Якість задовольняє. Дякую.
    Недостатки:
    не має

Олено, добрий день! Дякуємо, що ділитесь з покупцями своїми враженнями. Щиро раді, що ви задоволені якістю нашого продукту.

• Алена А***

Смачно. Так як має бути.

Достоинства:
    Добра якість та смак. Прийнятна ціна.
    Недостатки:

Олено, добрий день! Вдячні за відгук та високу оцінку. Ми раді, що вам сподобався наш продукт.

• Жанна Х***

При открытии упаковки обнаружила, что какао с комочками разной величины, каждый приходится разбивать во время использования. Применяю в основном в выпечке, вкус обычный, не насыщенный

Достоинства:
    Акционная цена
    Недостатки:
    Комки

Жанно, добрий день! Дякуємо, що приділили час та поділилися своїм враженням про наш продукт.

• Юлия К***

Быстрая доставка. Хорошее какао.

Добрий день! Юліє, вдячні за відгук. Ми раді, що вам сподобався наш продукт.

• Анастасія

В міру смачний, легка гірчинка, якщо порівнювати з вищою жирністю цього виробника то те краще, і там немає грудочок, тут їх багато, хоч бери та через сито сій)

Достоинства:
    Гармонічний смак, ціна
    Недостатки:
    Є багато грудок

Добрий день! Анастасіє, дякуємо вам, що поділилися своїми враженнями про наш продукт.

• Малена

Я завжди какао просію через мито як борошно. В когось з кондитерів підгледіла.

• Андрей

Настоящее какао столько стоить не будет. Поэтому тут вы получите горячий шоколад, но однозначно будут комки, которые невозможно размешать и не совсем "шоколадный" вкус. Однако для нетребовательного покупателя вполне сойдёт.

Достоинства:
    Цена по акции.
    Недостатки:
    Комки, "просто залить водой" не получится.

Добрий день, Андрію! Дякуємо, що знайшли час поділитися своїм враженням з іншими.

• Богдана

Доступна ціна. Какао ніби непогане, але має дивний присмак.

Достоинства:
    велика упаковка за доступну ціну.
    Недостатки:
    какао має трохи дивний присмак

Добрий день, Богдано! Вдячні, що ви поділилися своїми враженнями про наш продукт. Нам важлива ваша думка!

• Виталий М***

С какао нет ничего общего с шоколадом тоже, горькость нагадывает жареный каштан, и как кто-то уже писал явно воняет коровими кизяками. Так что о послевкусии, как пишет кто-то, можете забыть. Деньги не большие можете купить чтобы выбросить. Не советую.

Достоинства:
    Недостатки:
    Воняет кизяком, горькое но шоколадом не пахнет, никакаго послевкусии.
  • Алексей А***

Упаковка соответствует изображению и описанию. Доставка быстрая. Розетка с сервисом на высоте. Какао воняет коровьими кизяками. Противно. Завариваеться какао нормально, вкус обычный, но запах неприятный

Достоинства:
    Недостатки:
    Воняет коровьим кизяками
    • Виталий М***

Я бы написал то же самое и ещё с какао настоящим ничего общего.

• Дмитрий Ч***

срок годности - 2 года, 15.06.2023. Цвет - темно-коричневый; темнее, чем какое "Мрия", производитель указан Бельгия

Достоинства:
    вкус, цвет, запах,надежная упаковка
  • Доценко И***

мне понравился, легкий аромат, и насыщенный вкус

Достоинства:
    вкусный, приятный аромат
  • Светлана Е***

Хороший насыщенный вкус, дочь пьет какао с молоком каждое утро. В выпечке еще не пробовала.

Достоинства:
    качество
  • Оксана

Неймовірно смачно! Я встигла зробити лише какао: дві чубаті чайні ложки какао, одна чайна ложка цукру заварених 100-150мл води (я люблю чорний шоколад). Але уявляю, яке воно в кремі чи тістечку

Достоинства:
    Смак! Ну, і якщо вірити маркуванню натуральність. Ціна
  • Людмила Ш***

дуже хороший продукт і для випікання і для напитку.

Достоинства:
    смачно
  • Татьяна

Алкализированный какао-порошок хорошо добавлять в заварной крем, использовать для приготовления шоколада, шоколадных тортов, в шоколадной глазури. У этого какао достаточно яркий аромат, красивый цвет какао. И мне нравится, что этот какао содержит всего 10-12% жира. Так легче поддерживать форму. Давно искала большую упаковку. Хорошее сочетание цены и качества. И цены в Розетке как всегда радуют. Довольна покупкой!

Достоинства:
    Большой объём за умеренную цену
  • Оксана С***

Очень вкусное какао. Насыщенный вкус и аромат

• Марчук О***
    Продавец: Rozetka

Отличный порошок, темный, с шоколадным вкусом.
    Аналоги на порядок дороже! Рекомендую!

Достоинства:
    Вкус, цвет