Заряджаємо на навчання

Отзывы покупателей о Какао Best Way натуральный 1 кг (4820251840103)

Оценка пользователей 4.6/5
  • Людмила Р***

Швидко доставлено.Дякую.Все гаразд.

Достоинства:
    Якість,упаковка.
    Недостатки:
    Не виявлені.

Добрий день, Людмила!

• Олена М***

Замечательное какао, буду брать еще

Добрий день, Олено! Дякуємо, що приділили час та поділилися з покупцями своїми враженнями. Смачного, звертайтесь ще!

• Дмитро Н***

Брал какао раньше, очень понравилось как напиток. Сейчас заказал снова прошёл в упаковке с нарушенной целостностью. Не понятно как это влияет на безопасность продукта, но как-то впечатления не очень

Достоинства:
    Вкусно

Доброго дня, Дмитре! Дякуємо за зворотний зв'язок. Тішимося, що вам подобається смак нашого какао, але ситуація з пакуванням нас дуже засмутила. Нажаль така ситуація могла статися під час транспортуваня какао. Оскільки безпека продукції понад усе, ми б не рекомендували вживати какао з пошкодженою упаковкою. Щоб уникнути подібних ситуацій, ми також радимо ретельно перевіряти пакування продукції при отриманні.

• Віталій Ш***

3/5

Добрий день, Віталію!
      Дякуємо, що приділили час та поділилися з покупцями своїєю оцінкою. Шкода що вам не спдобався наш продукт.
      Якщо ви вкажете куди ви його застосовували, можливо зможу допомогти досягнити кращого результату, оскільки натуральний (неалкалізований) какао-порошок має свою специфіку в роботі з ним.

• Олена Д***

Сьогодні скуштували це какао.Чудовий,смачний,ароматний напій. Під час заварювання гарно розчиняється, не збивається в грудочки,мало осаду. Отримали задоволення ,будемо обовя'зково замовляти ще. Рекомендую від щирого серця - купуйте і насолоджуйтесь, не пошкодуєте.

Достоинства:
    Смачний,ароматний напій.
    Недостатки:
    Не знашла.

Добрий день, Олена!

• Юлія З***

Вкусный, приятно горьковатый. Писали про комки, в маленьком колличестве жидкости хорошо растареть и дальше долить жидкость и все хорошо, немного может быть осадок. Лучше долго не кипятить, буквально до минуты, так вкуснее)

Добрий день, Юлія!

• Сергій Р***

Дуже смачне

Добрий день, Сергій!

• Ігор А***

смачне, рекомендую

Недостатки:
    мало)

Добрий день, Ігоре!
      Я розумію описаний вами недолік. Я беру одразу по декілька пачок, щоб уникнути цього.

• Ігор А***

смачне, рекомендую.

Недостатки:
    мало)

Добрий день, Ігор!
      Я особисто повністю розділяю ваше враження про вказаний вами недолік даного продукту )
      Я знайшов вихід -- беру одразу декілька пачок )

• Валентин К***

Ок

Добрий день, Валентин!

• Андрей М***

На вкус хорошее какао, нормально заваривается.

Достоинства:
    На вкус хорошее какао.

Добрий день, Андрій!

• Андрей Н***

Очень вкусное какао, готовлю с него шоколадный напиток

Достоинства:
    Приятный шоколадный вкус

Добрий день, Андрій!

• Максим Б***

Супер! Задоволений смаком какао

Достоинства:
    Все гуд

Добрий день, Максим!

• Олена В***

Купую це какао вдруге. Дуже подобається варити з нього і нарій, і шоколадну глазур. Рекомендую, не пошкодуєте.

Достоинства:
    Дуже якісне какао, велика упаковка
    Недостатки:
    Не виявила

Добрий день, Олена!

• Сергій П***

Кокао супер, спасибо

Достоинства:
    Вкусно

Добрий день, Сергій!

• Натан

Купую другий раз. Мене влаштовує.

Достоинства:
    Якісне
    Недостатки:
    Відсутні

Добрий день, Аліна!

• Иван З***

Отлично

Достоинства:
    Отлично

Дякуємо за відгук, Іване!
      Гарного дня!

• Елена Л***

дуже подобається!

Недостатки:
    ---

Добрий день, Олено!

• Лена Б***

К сожалению в большой пачке (1 кг. ) вкус немного другой чем в пачке (200 гр). Там какао более тёмное и шоколадное.

Достоинства:
    Недорого
    Недостатки:
    Другой вкус.

Добрий день, Олено!
      Дякуємо, що поділились своїми враженнями з іншими покупцями. В пакуванні 200 г у нас інший вид какао, тому не дивно що ви знайшли різницю в кольорі та смаку. Кожен вид какао має свої особливості і своє призначення.
      Також радимо вам звернути увагу на ще одну нашу ТМ COOKIT на розетці, там ви знайдете ще більше варіантів какао, в різних видах фасування.
      Смачного! Звертайтесь ще ;-)

• Світлана К***

Какао класне

Достоинства:
    Гарна текстура,аромат. Смачно і без молока

Добрий день, Світлано!

• Ілля Г***

Порівнюю із алкалізованим знежиреним какао того ж виробника, що заварювався наче гарячий шоколад. Однорідна текстура та дивовижний смак.
    Цей какао має приємний смак, гарний колір, та, нажаль, не розчиняється повністю.

Достоинства:
    Колір, стан.
    Недостатки:
    Комочки.

Добрий день, Ілля!
      Дякуємо, що приділили час та поділилися з покупцями своїми враженнями. Так, описані вами відмінності відрізняють натуральне та алкалізоване какао.
      Для повного розчинення натурального какао та відсутності грудочок його слід спочатку залити невеликою кількістю молока чи води, ретельно перемішати, після чого вилити отриману суміш в основний об'єм води чи молока та довести до кипіння і можна розливати по чашкам.
      Зазначемо, що на молоці какао напій виходить більш густим та ароматним, але це вже справа смаку кожного.
      Також, якщо ви вживаєте какао з цукром, то додавати його краще на самому початку, до розведення рідиною, так він краще розчиняється.
      І ви вірно помітили що смак і аромат у натурального какао більш насичений.

• Трамп

Смачний напій. Колір напою світлий, добре заварюється в турці. Смак шоколадний.

Достоинства:
    Якісний і смачний напій
    Недостатки:
    Відсутні

Добрий день!

• Александра Т***

Смачне та якісне какао

Достоинства:
    Смак, якість

Добрий день, Олександра!

• Наталія І***

смачне какао

Достоинства:
    якість

Добрий день, Наталія!
      Смачного!

• Юлія Л***

Найсмачніше какао в світі

Достоинства:
    Справжній смак, натуральний!
    Недостатки:
    Відсутні!

Добрий день, Юлія!
      Дякуємо, що приділили час та поділилися з покупцями своїми враженнями. Ми раді, що вам сподобався наш продукт. Звертайтесь ще, завжди раді допомогти.

• Алексеева Л***

Гарне какао для напоїв

Лера,

• Володимир З***

Велика упаковка. Чудовий смак.

Володимире, добрий день! Вдячні за позитивний відгук. Ми раді, що вам сподобався наш продукт.

• Владислав К***

Чудове та смачне какао. Рекомендую.

Владиславе, добрий день! Вдячні за відгук. Надзвичано приємно, що вам сподобався наш продукт.

• Юрий М***

Сварил отличный горячий шоколад.
    Мне понравилось.

Достоинства:
    Вкусно
    Недостатки:

Юрію, добрий день! Дякуємо, що ділитесь з покупцями своїми враженнями. Ми раді, що вам сподобався наш продукт.

• Надежда Т***

Мне очень нравится это какао, оно отличается хорошим вкусом, являясь при этом низкокалорийным . Покупаю его неоднократно и рекомендую "стройняшкам"!

Достоинства:
    Хорошие вкусовые качества, низкая калорийность
    Недостатки:
    Не выявлено

Надіє, добрий день! Дякуємо, що приділили час та поділилися своїми враженнями про наш продукт. Щиро раді, що ви задоволені.

• Людмила М***

Купувала для тортів, готую шоколадні бісквіти, якість відмінна, аромат, смак супер, зараз замовила ще 2 кг, рекомендую. Як напій не куштувала , тому що не вживаю какао з молоком

Людмило, добрий день! Дякуємо, що приділили час та поділилися своїми враженнями про наш продукт. Щиро раді, що ви повністю задоволені його якістю.

• Олександр Р***

Дуже смачне какао, на смак як гарячий шоколад! Рекомендую!

Олександре, добрий день! Вдячні за відгук та високу оцінку. Надзвичайно приємно, що вам сподобався наш продукт.

• Сергей П***

Какао мя* ко кажучи не з кращих які ми куштували з 11 % жирності . Колір і смак бажають кращого, розчиняється погано(має осад). НЕ РЕКОМЕНДУЮ.

Достоинства:
    Какао м*яко кажучи не з кращих як
    • Андрій

Його варити треба взагалі-то.

• Олександр З***

Порадьте будь-ласка какао,які найбільше сподобались?

Добрий день, Олександр!
      У нас в асортименті є бренди Best Way Foods та COOKIT, які представлені такими видами какао, як:
      1. Какао-порошок COOKIT натуральний (для любителів неалкалізованого, натурального какао -- який переважає за вмістом корисних речовин та природною кислотністю, що робить його кращим для здоров'я та для використання в рецептах, які потребують взаємодії з содою. Натуральний какао має гіркуватіший смак і світліший колір) Код на сайті: 424725912
      2. Какао-порошок COOKIT алкалізований Dusting (ідеально підходить для декору десертів, зокрема тірамісу, не вбирає в себе вологу, залишаючи десерти красивими та смачними) Код на сайті: 424744203
      3. Какао-порошок COOKIT алкалізований 22-24% (максимально виражені смак та аромат какао, за рахунок збільшеної жирової частини какао масла в складі продукту) Код на сайті: 424734270
      4. Какао-порошок COOKIT Bensquick Алкалізований (містить у своєму складі емульгатор соняшниковий лецитин, розчиняється навіть у холодній рідині) Код на сайті: 424721847.
      5. Какао Best Way Black Алкалізований 1 кг (4820251840127) -- характерного інтенсивного чорного кольору.
      Має сильний смак смаженого какао з легким гіркуватим присмаком. Ідеально підходить для приготування: смачного темного печива, тістечок, начинок та десертів з унікальним темним кольором. Код на сайті: 302826293
      Гарного дня, Смачного!

• Любовь Т***

Дуже хороше какао.І в напій,і в випічку.

Достоинства:
    Ціна.
    Недостатки:
    Немає.

Любове, добрий день! Вдячні за відгук. Ми раді, що вам сподобався наш продукт.

• Євгеній Ц***

Купую не перший раз. Якість дуже непогана. Розчиняється в теплій воді або молоці.

Достоинства:
    Якісний продукт

Євгенію, добрий день! Вдячні за позитивний відгук. Щиро раді, що ви задоволені якістю нашого продукту.

• Тома Т***

Какао оч. вкусное...все отлично, спасибо.

Добрий день! Дякуємо, що приділили час та поділилися своїми враженнями. Ми раді, що вам сподобався наш продукт.