- МИКОЛА З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Общий вес: 95
Шоколад дуже смачний. Дякую Вам
- Достоинства:
- Шоколад тане в роті. Колись замовлю більшу
- Недостатки:
- Тарас О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Общий вес: 95
це досить смачний молочний шоколад, в начинці багато маленький хрустких часточок, але смаку фісташки там взагалі немає. За таку ціну навіть не уявляю хто купить повторно.
- Достоинства:
- смачна молочна шоколадка
- Недостатки:
- відсутність смаку фісташки, ЦІНА!
- Вікторія к***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Общий вес: 95
Чудово
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Общий вес: 95
Дуже сподобався.
Раджу! - Анастасія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Общий вес: 200
Это очень крутой шоколад, мы в восторге
- Достоинства:
- Вкус
- Недостатки:
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Общий вес: 200
Купив цей шоколад і ще бренду Bink на пробу. Цей кращий. Смачний і шоколад, і начинка.
Особливість, що шоколад дуже м'який і тане в руках. - Ліна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Общий вес: 35
Взяла на пробу маленьку, але наступного разу візьму більше, мені сподобалась
- Богдан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Общий вес: 35
Дуже смачний батончик. Цілеспрямовано купував маленький формат, бо хотів просто спробувати.
Смачно, але я б не став купувати на постійній основі.- Достоинства:
- Хороший шоколад. Помірна хрусткість.
- Недостатки:
- Ціна. Очманіти, яка висока.