Отзывы покупателей о Виски Black Ram 3 года выдержки 1 л 40% + стакан 200 мл (3800032010292B)
- Микола П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Нормальний напій. Пити можна, за таку ціну кращого незнайдеш, плюс стакан в подарунок.
- Достоинства:
- Стакан в подарунок
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Гарний смак, сподобався. За таку ціну тим паче, можна брати
- Достоинства:
- Всі
- Денис Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Не зрозуміло чим воно воняє. Взагалі на віскі не схоже. Навіть за таку ціну можна нормальний віскі купити - але це не воно.
- Достоинства:
- Немає, хіба що подарункова склянка
- Недостатки:
- Чимсь смердить
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Запах і смак слабко виражені. Але це в даному випадку плюс, тому, що нічого приємного там немає, але і прям відразливого також. Відчуваються нотки лако-фарбових виробів. Пити можна з колою виключно якщо вас цікавить лише ефект сп'яніння, насолоджуватися тут нічим. Ціна низька, але і за таку ціну можна купити щось цікавіше, наприклад, від шотландських виробників.
- Сергій
Шотландці це сморід диму. В них на пальцях 1 руки можна перелічити нормальні віскі без того торфу. А цей варік досить пристойний
- Гордієнко Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Швидка доставка. Віскі норм за таку ціну. Впринципі сподобались. Буду заказувати ще.
- Достоинства:
- Склянка супер з логотипом.
- Недостатки:
- Немає.
- Андрій П***Продавец: Rozetka. Объем: 1
Брав в точці видачі, на пробу. Смак різкуватий,хотілось запити колою. Але зранку (влупили 1л. на двох) похмілля взагалі не було.Чисто як замінник горіляки. Смакувати то тре щось від 1к грн брати
- Достоинства:
- Недостатки:
- Немає похмілля
- Геннадій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Замовляв для друга, йому дуже сподобалось
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Брав первий раз на пробу.Не сподобалося. Дуже різкий. Відає спиртом. За таку ціну є кращі варіанти.
- Достоинства:
- Стакан. І більше нічого.
- Недостатки:
- Не сподобався. Дуже різкий. Запах спирту.
- Влад У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
По акции норм, и стаканчик хороший)))
- Міштар
Справедливо! За ці гроші, але він спиртуозний, наче неякісні спирти
- Микола Б***Продавец: Rozetka. Объем: 1
Цікавий смак, легкий. Добре смакує з двома-трьома кубиками льоду. В чистому вигляді теж смакує. Вперше спробував у Болгарії. Смак - ідентичний.