День Рождения ❤️ ROZETKA 2025 | Скидки до 70%

Отзывы покупателей о Газонокосилка Black+Decker BEMW481BH

• Олег Туровський

Непогано косила, але гарантія 2 роки, а проробила 2.5 роки. Якби гарантійний строк виробила, але ненабагато. Задимів мотор.

Вітаємо, Олег.
      Зверніться до сервісного центру - щось порадимо
      Контакт - ссылка

• Микола Молдован

Як можна придбати ніж газонокосарки?

Достоинства:
    Питання до представника компанії та просто юзерів
    • Іван

запитайте у сервісі ссылка

• Представитель бренда

Добрий день. З цим питанням Ви можете звернутися до авторизованого сервісного центру. Інформація позначена у гарантійному талоні. Також, адреси сервісних центрів доступні на сайті Розетка: ссылкаі на сайті виробника: ссылкаSearchAgentLocators

Шановний представник компанії.
    Чому отвори на косарці (місця де вставляється трубка ручки) більші? Через це вона має вільний хід, вверх та вниз, створюється відчуття, що вона зараз виламає ті пластикові отвори. Потрібно підмоьувати, щоб вона була щільніша.
    До травозбірника також питання, він так і проситься (інколи) розпастися, ніс траву, то кришка відєналася.

Достоинства:
    Якісні матеріали, косить дуже гарно, громіздка, важка (мені це подобається) Збірка досить добра, хоча є свої нюанси.
    Недостатки:
    Отвори ширші ніж трубка ручки косарки, травозбірник має щілини, трава вилітає, місця фіксації травозбірника недуже, він може розпастися, коли в ньому трава
    • Микола Молдован

Точніше, трубка ручки-хитається

• Андій Дарміць

Ручку потрібно прикрутити самонарізними гвинтами які є в комплекті. Я прикрутив і ручка не хитається

• Микола Молдован

А чому в комплекты не має тих "вушок" що дріт намотувати?

• Сергій
    Продавец: Rozetka

для невеликого участка не замінима річ.

Достоинства:
    косить дуже добре, користуюсь сам і дуже задоволений!
    Недостатки:
    для мене немає
    • Представитель бренда

Добрий день. Дякуємо Вам за відгук. Для нас дуже важливо отримувати зворотний зв'язок від наших клієнтів. Ми раді, що у Вас залишилося позитивне враження від використання продукції нашої компанії.