Топи продажів

Отзывы покупателей о Джин Bombay Sapphire 0.375 л 47% (80480301033)

Код :  5719503
Оценка пользователей 4.5/5
  • Валерій Я***

М'який, замовлю ще

• Ира Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Крутой джин

Достоинства:
    Запах,вкус
  • Тимофій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1

Прошлуй джин брали на границе . Был хороший вкус. Этот какая-то палёнка. Прёт спиртом и вкуса нет совсем!

Достоинства:
    Нет.
    Недостатки:
    Палёнка.

Доброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція, оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.

• Ярослав Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1

Що казати — джин хороший, смак у нього специфічний, але з коктейлями залітає на ура, круто

• Віктор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Як на мене, це один з найкращих джинів у своїй ціновій категорії

Достоинства:
    те що треба!
  • Юрий Ч***

Чудовий і неперевершений смак

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

Не знаю, кому як, але спробувавши цей напій, на якому було зображено 10500 лікарських і не лікарських трав, я відчув лише різкий смак хвої і більше нічого. Неначе гризеш соснову гілку. Причому той смак і запах нічим не переб'єш: ні тоніком, ні запиваючи різними напоями: кола, сік, швепс... Просто витратив 900 грн.

Недостатки:
    Різкий смак хвої. Післясмак хвої. Післяпіслясмак хвої. Запах хвої.
  • Віталій У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1

Поки найкращий базовий джин для коктейлів)

• Анастасія Д***

Достойный !

• Вадим Т***

Просто супер

Достоинства:
    Рекомендую
  • Вадим Т***

Super

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5

Дуже якісний товар, все сподобалось.

• Анастасія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1

Мягкий , вкусный и голова не болит.

• Катя Б***

Чудова ціна,смак приємний!

Достоинства:
    Швидка доставка
  • Максим Д***

Ціна - без коментарів...

• Юрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Шмурдяк, низької якості. Колись пив Бомбей привезений з за кордону і знаю який він має бути. Те що продається в Розетці, це низькопробна підробка. Замовляв багато різного алкоголю з Розетки і це перший раз таке прислали, думаю потрібно шукати інший магазин.

Достоинства:
    Недостатки:
    шмурдяк

• Николай С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Смак такий який і очікуєш від джину

Достоинства:
    Нормальний джин
  • Ольга Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1

Все на найвищому рівні. Швидке замовлення, швидка доставка. Дякую за оперативність!

Достоинства:
    Оперативно спрацювали.
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Віктор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1

Найвідоміший та дійсно найкращий джин у своїй ціновій категорії. Буває трьох видів за міцністю - від 40 до 47 градусів, у Розетці продається найміцніший. Дуже дивують підозріло схожі один на одного відгуки про «шмурдяк», «самопал» тощо - адже кілька разів купував саме цей джин у Західній Європі й не відчув жодної різниці з придбаним у Розетці, крім меншої міцності (що зазначається на етикетці). Отже, чесно рекомендую для любителів джин-тоніка та інших коктейлів (для нерозбавленого споживання він, на мій смак, надто міцний)

Достоинства:
    Висока перевірена часом якість, цікавий смак, гарне співвідношення ціна/якість, міцність
    Недостатки:
    Не виявив
  • Леонід А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Просто чудовий

Недостатки:
    Швидко закінчується
  • Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1

Краща ціна та якість, на мій погляд найкращій джин в цій ціновій категорії.

• Олег Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1

Только что забрал заказ и был в шоке от того шмурдяка который продает розетка. Хуже пойла я не пил. Какой там запах... тупо спиртягой несёт.

• Станіслав Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1

Один з найкращіх джинів. Мартіні тонік із ним робить навіть найнудніше застілля веселим та святковим. Поки діє акція - гріх не поповнити запаси.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1

За акційну ціну - найліпший вибір: смачний, мʼякий і водночас міцний (47 %) джин з історією, який ідеально підходить для класичних коктейлів. Якщо ж ціна без акції, то в цій ціновій ніші є непоганий вибір цікавих гідних конкурентів

• Максим Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1

Бомба. І коктейлі, і в чистому виді.

Достоинства:
    Круто!
    Недостатки:
    Не має.
  • Радислав Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Брав в магазині Розетка у Запоріжжі, квітень 2025. Ригалово рідкісне, самопал.

Достоинства:
    Промив раковину на кухні
    Недостатки:
    Шмурдяк, катанка поралась, дідові самогон краще
  • Дмитрий Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1

Кажется это какая то паленая ерунда. Замёрз в морозилке. 47 градусов и замёрз. Раньше покупали было все ок, не замерзал (не знаю может из-за того что джин был импортирован не для Украины а вообще ( была белая наклейка), это же джин сразу с заводской этикеткой как для Украины)).

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.

• Володимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1

Джин класний але "дякую" розетці що вже двічі змінили дату відправки і я буду пити воду з під крану , якісно працюєте, бажання замовляти більше нема у вас щось

Достоинства:
    Класний джин
    Недостатки:
    Не скуштую на НР

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Никитюк А***

Один из любимых

Достоинства:
    Аромат
  • Виктор В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Паль 100%. запах спирта и отдаленно какие-то травки. выпил грам 50 и весь вечер болела голова, чего не бывает от нормального алкоголя... не рекомендую

Достоинства:
    Недостатки:
    паль

Доброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що весь товар на нашому сайті, представлений продавцем Rozetka, є оригінальним. Оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.

• Сергей Г***

Полностью присоединяюсь! Вчера купил 1л , отметил то же что и вы + добавлю : сразу в магазине внимания не обратил , акцизка была разорвана .
      Несколько месяцев назад покупал Finsbury, впечатления были похожи , тогда подумал случайность , показалось. Ан нет..

• Віталій О***

Це вже не вперше на Розетка продається ПАЛЬ.
      Відповідь одна й та сама-у нас тільки оригінальна продукція)).

• Михаил Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1

Джин, просто огонь, спиртом не отдает, предпочтение крепкий с нотами цитруса и моживельника

• Валерий З***

Все супер

• Тетяна З***

Мій улюблений джин .

Достоинства:
    Найкращий
  • Светлана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1

Мій улюблений джин,що ще додати.

• Просто А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1

Дуже зручно купувати саме на Rozetka, дякую, що врятували від довгих пошуків

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1

Найкращий джин у своїй ціновій ніші (Tanqueray Ten і Monkey подобаються трохи більше, але ж і коштують набагато дорожче). Придбав перед Різдвом - правильний смак та міцність (47%). Красно дякую «Розетці» за швидку доставку, комфорт та кращу ціну!

Достоинства:
    Висока якість продукту та його відповідність заявленим на сайті характеристикам