- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Ром хороший
- Тетяна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Дякую за оперативність!
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
За рахунок зіпсованої коробки стакан не тримався належним чином і об пляшку розбився, хоча саме пакування посилки було гарним. Планувався набір на подарунок, тому краще замовляйте само вивозом
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Чудовий ром. Мабуть один з найкращих, які я куштував. Також добре, що є набір, адже для подарунку це те що треба
- Достоинства:
- Чудовий напій
- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Упаковка прийшла ціла, все сподобалось. Склянка класна. Брали на подарунок, тому смакові якості оцінити не змогли.
- Достоинства:
- Гарно виглядає
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Заметил одну странность на бутылке 40% а на коробке 35%
- Достоинства:
- Упаковка
- Недостатки:
- Не знаю
- Евгений К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Хороший вкусный ром, можно пить чистым
- Романів М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Хороший ром. Класна склянка.
- Достоинства:
- Чудовий смак.
- Недостатки:
- Немає.
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Клас
- Достоинства:
- Чудові смак і аромат
- Недостатки:
- Не виявив
- Анатолій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Смачний ром, дуже гарний аромат
- Достоинства:
- Смак, аромат, ціна
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Заказала набір зятю на Новий рік, який смак поки не можу сказати, а ось упаковочна коробка була зіпсована
- Достоинства:
- Пізніше напишу
- Недостатки:
- Зіпсована упаковка
- Ярослав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Дуже смачний ром, стаканчик - взагалі топ :)
- Достоинства:
- Смак, запах, стаканчик
- Недостатки:
- Підозрюю, пляшка закінчиться досить швидко )
- Юрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Один з найкращих ромів, як бармен рекомендую P. S. Просто він не розрекламований як капітан, бакарді і т. д.
- Ігор М***
Да це дуже достойний напій
- Юлія Ж***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Як не прикро, але ваша компанія спробувала мене ошукати ((( в коробку була покладена інша пляшка ((( добре що я уважно оглянули і помітила це шахрайство! Дуже неприємно, ганебний вчинок (((
Вітаємо, Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок. Хочемо запевнити вас, що ви отримали 100% оригінальний продукт.
На вашому фото - оновлений дизайн пляшки, який представив виробник Botafogo. Жодної підміни чи шахрайства немає, зміни стосуються лише візуального оформлення. Ви можете перевірити оригінальність напою за акцизною маркою. Сподіваємося, це непорозуміння не завадить вам насолодитися смаком рому!
- Александр П***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Приехала порвана коробка
Обидно так как брал на подарок пришлось отказаться- Достоинства:
- Доставка быстрая за сутки
- Недостатки:
- Порвана коробка