- Влад К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Количество в упаковке: 20
Стан ідеальний)
- Достоинства:
- якість
- Недостатки:
- нема
- Белогор О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Количество в упаковке: 20
Дуже зручна, все по розміру
- Достоинства:
- Зберігати зручно
- Недостатки:
- Надежда О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Количество в упаковке: 20
Чудова папка з нормальною кількістю файлів, якісна
- Достоинства:
- Розмір як треба А3
- Недостатки:
Надіє, добрий день. Дякуємо за зворотний зв’язок та високу оцінку.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Количество в упаковке: 20
Папка чудова , замовляла спеціально для того щоб було куди складати алмазну мозаїку , картина вмістилася , якість чудова , доставка швидка . Дуже рекомендую цей товар
рино, щиро дякуємо за теплий відгук!
Раді чути, що папка повністю виправдала очікування
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Количество в упаковке: 20
Дуже вдячні за вибір та відгук! Приємного користування продукцією Buromax
- Оксана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Количество в упаковке: 20
Товар відповідає опису
- Ігор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Количество в упаковке: 20
Все добре! Швидка доставка! Дякую!
- Представитель бренда
Дуже вдячні за відгук! Приємного користування продукцією BUROMAX!
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Количество в упаковке: 20
Добро дня. По-перше, хочу сказати, що я була дуже вражена якістю цього продукту. Хочу підкреслити, що ця папка підходить для зберігання необхідних документів. Мені відразу було видно, що цей товар надзвичайно якісний. По-друге, класна ціна. Зокрема я була задоволена якісною роботою інтернет-порталу ROZETKA. Отже, рекомендую всім:)
- Достоинства:
- Якісний товар.
- Недостатки:
- Немає.
- Представитель бренда
Наталія, дякуємо за відгук! Приємного користування папками BUROMAX!
Добро дня. Хочу висловити своє враження стосовно цього товару. По-перше, я була дуже вражена якістю цього продукту. Хочу підкреслити, що ця папка дуже підходить для зберігання необхідних документів. Мені відразу було видно, що цей товар був виготовлений за високими стандартами ЄС. По-друге, класна ціна, як завжди я дуже задоволена якісною роботою інтернет-порталу ROZETKA. Отже, дякую команді ROZETKA за блискавичне доставлення товару.
- Достоинства:
- Європейський стандарт.
- Недостатки:
- Немає.
Добро дня. Хочу висловити своє враження стосовно цього товару. По-перше, я була дуже вражена якістю цього продукту. Мені відразу було видно, що цей товар був зроблений за високими стандартами ЄС. По-друге, класна ціна,як завжди я дуже задоволена якісною роботою інтернет-порталу ROZETKA. Отже, дякую команді ROZETKA за блискавичне доставлення товару.
- Достоинства:
- Європейський стандарт.
- Недостатки:
- Немає.
- Представитель бренда
Наталія, вдячні Вам за відгук! Бажаємо приємного використання продукції BUROMAX!
- Вячеслав п***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Количество в упаковке: 20
При́шла быстро! Товар супер.
- Анна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Количество в упаковке: 20
Купила папку А3 на 20 файлов, а внутри 10 файлов.
- Недостатки:
- Не соответствует описанию. Брак
- Надя К***
У моей знакомой была такая же ситуация
- Представник бренду
Ганно, дуже дякуємо за звернення! А як Ви рахували файли? Адже ми перевірили на складі і упевнилися, що, дійсно, в цій папці 20 файлів формату А3. Але, можливо, Ви помилково рахували розвороти (формат яких в результаті складає А2). Якщо за розворотами - так, це буде 10. Але якщо за задекларованим у назві та описі форматом А3 - то це 20 файлів. Якщо ж Ви нарахуєте не розворотами
в папці 10 файлів - вишліть, будь ласка, відео розпаковки на нашу офіційну горячу лінію [email protected]. Ми упевнимося у коректному рахуванні та вирішимо Ваше питання. Приємного користування продукцією BUROMAX!
- Ева В***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Количество в упаковке: 20
Приехала папка А3 файла но с 10ми файлами , я не первый раз заказываю и уже доверилась поставщику и не проверила на почте , о чём пожалела. спас за внимание
- Достоинства:
- хорошая папка , но приехала бракованная
- Недостатки:
- брак