Отзывы покупателей о Виски Bushmills Black 8 лет выдержки 1 л 40% (5055966810076)
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Класс!
- Віталій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Отличный выбор!
- Віталій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Отличный ирландский виски
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Дуже сподобався, особливо після смак! З мене алканавт ніякий, тому періодично по трохи смакую))) Наразі мій фаворит, однозначно рекомендую!
- Достоинства:
- Смак, 1л, акційна ціна
- Недостатки:
- Не безкоштовний)))
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Очень хороший вискарь за эти деньги
- Достоинства:
- Удобная доставка
- Недостатки:
- Немае
- Марина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Відмінний збалансований віскі.
В ароматі груша, пряне дерево, ваніль, сухофрукти, спиртуозності нема.
На смак все приємно. Фірмовий стиль ірландців з танінами від бочки, терпкість грушки гарно поєднуються з кислинкою сухофруктів і сливового вермуту, є горіхи. Цей віскі здивував своїм балансом і смаком, посмак довгий в багатошаровий, яких хочеться досліджувати.- Достоинства:
- Смак за свою вартість, корок на пробці
- Недостатки:
- Швидко закінчується бо смачний
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Дуже смачно!
- Достоинства:
- Смачний
- Недостатки:
- Не відчув
- Соломія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Швидко прийшло
- Геннадий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Це на цей час най краще віскі що я коштував
- Достоинства:
- Просто насолода
- Игорь С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Соответствует описанию
- Вячеслав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
купив собі денієлс 1л. і це (навіть віски назвати не можна). Підробка. То денієлс з газіком. а тут пару чарок випив як від спирту бігав воду пити, а есенсія навіть на другий день післясмак. Дякую що не отруїли мелиловим спиртом. Ви взагалі дивитесь відгуки? Розетка перетворилась на підробку. ви стали не дешевим сервісом. а огидним з цінами вже не нижчими.
- Достоинства:
- ніяких
- Недостатки:
- всі
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що у нас в продажу тільки оригінальна продукція.
У разі виникнення додаткових питань зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.- Игорь Р***
мені цікаво з якою метою ви це пишете??
- Войцехівський В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Шикарний
Все супер
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Прийшло розбите вщент,враження,що спеціально.Упаковано було прекрасно.Мало ймовірно,що по дорозі.
- Достоинства:
- Не спробував
- Недостатки:
- Розбите
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Кращий Bushmills серед всіх Bush.
Якщо любите Херес - він вас вразить.
Це напій щоб пити і смакувати. Не накидатись, і не по 50 гр на місяць. Це із хорошим другом під певний привід. Сіли випили і голова. на ранок чиста.- Достоинства:
- За таку ціну - це кращий вибір.
- Недостатки:
- Немає. Він ціна/якість.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Брав зі знижкою 53%, оце і є його ціна.
Сказати щось негативне не можу, але «вау» теж ні.
Чи взяв би наступного разу - ні, краще б додав 50грн та отримав таку ж пляшку Джека.- Достоинства:
- Жодних
- Недостатки:
- Нема, але чомусь чекав більшого.
- Сергій В***
Та ну де Джек і де Буш )
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
не раджу брати. придбав цей віскі зі знижкою 50% виявилось зовсім не те, що очікувалось. скоріш за все польонка етикетка наклеїна криво і ще декілька признаків підробки.
смак і аромат - не те що не відповідають опису, а їх зовсім немає.
виявився набагото гіршим за джемесон, джек чи балайнтайнс. які в нижчій ціновій категорії. рівень ханкей баністер ато і гірше(дешевше ханкей не куштував).- Достоинства:
- не було
- Недостатки:
- продали зовсім не те що очікував
Експерт RozetkaДоброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що весь товар на нашому сайті, представлений продавцем Rozetka, є оригінальним. Оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.
- Денис О***
При всій повазі, ти абсолютно нічого не розумієш в віскі, якщо ставиш бурбон, айріш і скотч в одну смакову категорію.
Я вже замовив 30+ пляшок саме цього Бушмілсу, і жодна з них не мала навіть найменшого натяку на підробку. І буду замовляти ще.
- НадіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
О, це шикарне віскі. Що для подарунку що для себе. Топчик.
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Шикарный вискарь. Лучше чем хороший
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Віскі супер!дуже схожий на глен град. Аромат квітково-ванільний. Після смак приємний і довгий.значно кращий за оріджінал.
- Достоинства:
- Віскі супер
- Недостатки:
- Як завжди мало!
- Войцехівський В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Оперативно відправили, вживаю. Рекомендую
- Достоинства:
- Акційна ціна
- Родіон В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Ну це вже можна смакувати, насолоджуватись ароматом
- Достоинства:
- Ціна по акції
- Юрій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Хороший приятный вкус, закажу еще пару бутылочек, пока есть скидка.
Если по полной цене, то взял бы блек лейбл - Юрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Напишу коротко покупал 1 марта 2025 г.Стоит ли этих денег? Считаю черный Бушмилс однозначно лучшим блендом в этой цене.Стоит ли своих денег решать каждому ориентируясь на свой бюджет.
- Достоинства:
- Все
- Владислав И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Великолепный виски! Один из лучших блендов, которые мне попадались! Совершенно не похож на безвкусно-водянистый ориджиналс той же марки.
Аромат не выразительный.
Маслянистость бросается в глаза: медленно стекает по стенкам бокала, как оливковое масло.
На вкус – замечательно: яркий, насыщенный, сложный, густой, сладковато-пряный! Не обжигает, спиртуозность не ощущается ни в аромате, ни во вкусе. Херес реально слышно. Пьется легко.
В общем: лучше многих более дорогих односолодовых.
Рекомендую. Даже по полной цене.- Достоинства:
- Супер виски
- Недостатки:
- Быстро заканчивается
- оксана з***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
...
- Валерій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Купив , ділюся враженнями )
Перші враження - аромат цікавий , з нотками карамелі і трохи дуба. Налив без льоду, дав "подихати" хвилин 20 - і вже стало краще )
Смак - м’який , але не "водянистий" : відчувається солодкість світлих сухофруктів , злегка пряна гірчинка в кінці . Післясмак досить тривалий , залишається теплий медово-горіховий шлейф ... Хоча іноді ловив "перегин" спиртової гостроти , особливо на початку ковтка . Але оригінал однозначно , тому можна брати і не сумніватися
Шо маємо в результаті : приємно пити в компанії або на самоті )) Пляшка тест пройшла у мене, повторюватиму , особливо по "солодкій" ціні ) - Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Оріджінал - клас , блек-буш-по класу вищий , тому не бійтесь переплатити
- Достоинства:
- Блек буш по аромату і за посмаком ліпший за оріджінал
- Недостатки:
- Немає , беріть поки є за ціну в ці дні
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Беріть поки є.. Не відповідаю за ваше ,але те що получив-відповідає якості. Розетка - молодці.
- Достоинства:
- Виграє запахом від оріджінал , смаком менше , але виграє однозначно
- Недостатки:
- Немає , замовив другу
- Ігор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Вперше спробував його. Аромат дуже приємно вразив - є і щось солоденьке, і щось деревне від бочки. На смак м’який, але з характером: відчувається сухофрукт, легкий димок і приємна пряність. Післясмак довгий, теплий, з шоколадними нотками. Дуже питкий, але водночас відчувається, що віскі серйозний, витриманий. Пив у чистому вигляді, без льоду - так розкривається найкраще.
Для вечора з друзями або як подарунок - чудовий варіант. Точно куплю ще. - Станіслав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Купували на Розетці.
Дуже смачний віскі! М’який, збалансований смак з легкими фруктовими нотками, приємно п’ється як чистим, так і з льодом. Упаковка стильна, все прийшло швидко й у чудовому стані. - Єдуард К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Підробка,нічого спільного з оригіналом,ніколи більше не скористаюсь послугами розетки.
Експерт RozetkaДоброго дня!
Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція, оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле.
Дякуємо за звернення.
- Ставський І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Bushmills originals в 100 разів краще, а це або підробка або шмурдяк
- Виталий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Отличный виски,не хватает к нему хорошую сигару!
- Михайло Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Смачний
- Юрий Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
отличный коктейльный виски, но:
то-ли от партии к партии, то-ли шмурдяк завозят периодически - иногда попадается просто отвратительного качества - несет спиртягой, вкуса никакого.
короче что-то пошло не так с ним :(( скорее всего подделывают. больше не покупаю- Достоинства:
- цена/качество
- Недостатки:
- не стабилен от релиза к релизу